Şimdi Ara

Mannhart By Spigen b203 Termos 500 ml- 103.20 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.475
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta almıştım ve sıcak performansı çok iyi. 6-7 saat kaynar şekilde tutuyor. Soğuk performansını denemedim henüz.

Taze taze çekilmiş fotoğrafı da aşağıdadır;

Mannhart by Spigen B203 Hafif ve Ince Sızdırmaz Çift Kilit Mekanizmalı Çift Katmanlı Travel Mug Termos 500 ml Hot 8h / Cold 24h - 000EH24564

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkm -- 11 Mayıs 2020; 21:9:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam ağzı nasıl içerken rahatsız eden bir durum oluyor mu? Şuanki termosumun kapağı burnuma geliyor rahatsız ediyor (Allah başka dert vermesin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var 6-7 saat tutmuyor. Biraz da yamuk geldi. Ama iş görüyor. Starbucks termosumu kullanmıyorum. Fakat paranız varsa Mijia alın. Xiaomi termoslar iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

Bende de var 6-7 saat tutmuyor. Biraz da yamuk geldi. Ama iş görüyor. Starbucks termosumu kullanmıyorum. Fakat paranız varsa Mijia alın. Xiaomi termoslar iyidir.
    Sizinkisinde sorun olabilir hocam, ben akşam 21.40 da kaynar su koydum ertesi gün akşam 20.00 ‘de bile ılıktı.

• tosla ile 83! geliyor. ahhh geçen hafta 99 a aldım tosla kart yoktu o zaman. 16 lira zarardayım.

kullanıyorum ve gayet memnunum ama 8 saat sıcak tutmuyor sanki. 7,5 saat falan. en önemli özelliği çok hafif olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

Hocam ağzı nasıl içerken rahatsız eden bir durum oluyor mu? Şuanki termosumun kapağı burnuma geliyor rahatsız ediyor (Allah başka dert vermesin)
    Hocam beni rahatsız eden bir durum olmadı, sizin için aşağıya fotoğraf bırakıyorum; amin hocam

• Araç kullanırken tek elle kullanımı rahat olur mu sizce?
    Aslında bir contigo termosum var çok da memnunum ama aracın bardak tutacağına sığmıyor o nedenle çok zorlanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qualiss q more 60 kapsül 109 tl
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

Araç kullanırken tek elle kullanımı rahat olur mu sizce?
    Aslında bir contigo termosum var çok da memnunum ama aracın bardak tutacağına sığmıyor o nedenle çok zorlanıyorum.
    Fotoğraflarda belli oluyor biraz hocam, rahat kullanılır gibi.

• Black Friday'de 80 tl'ye almıştım. Gayet memnunum kullanımı çok rahat sıcak tutma süresi de aralıklı olarak içerseniz 5-6 saat daha seyrek içerseniz 1-2 saat artabilir. Tabi ki oda sıcaklığında kullandığımı da belirtmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyquistFrequency

Black Friday'de 80 tl'ye almıştım. Gayet memnunum kullanımı çok rahat sıcak tutma süresi de aralıklı olarak içerseniz 5-6 saat daha seyrek içerseniz 1-2 saat artabilir. Tabi ki oda sıcaklığında kullandığımı da belirtmek isterim.
    Dip fiyatında dibinden almışsınız hocam siz, güzel günlerde kullanın. F/p oranında bende çok başarılı buldum ürünü
  • Super light diyor, slogan olarak kullanmışlar. Türkçesine süper ışık yazmislar. Kullanma kılavuzunun türkçesi tam google translate. Ben de aldim geçen, memnunum. 12 saat sonra içilebilir duzeyde idi çay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhodora

Super light diyor, slogan olarak kullanmışlar. Türkçesine süper ışık yazmislar. Kullanma kılavuzunun türkçesi tam google translate. Ben de aldim geçen, memnunum. 12 saat sonra içilebilir duzeyde idi çay.
    evet hocam, sizlerde iyi günlerde kullanırsınız umarım.
  • Bu yukarıdaki plaatik halka düzgün mü beni baya uğraştrıdırdı
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2008551/aea30095-e321-4d26-a3e7-1cc217f61830.png[/simage
  • Spigen Türkiye Mannhart B203 Termos Kapağı Kırıldı. Yedeğini bulamıyorum. Yardım lütfen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.