milli eğitim bakanlığı ne iş yapar |
Mansur Yavaş: 106 okul temizlik talebini geri çevirdi (2. sayfa)
-
-
Ne alaka.Eskiden hademe dedikleri mavi beyaz kareli önlüklü kapıcı tarzı maaşlı işçiler(görevliler)yaparlardı bu işleri.Tarikat cemaatlere,yalakalara ve betona para yedirmekten ve iktidarın böyle bir önceliği olmadığından artık yapılmıyor.iktidarın işine gelmeyen işlere bütçe ayırması için sosyal medyanın diline düşmesi veya yoğun halk baskısı olması gerekiyor.Şuan olduğu gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tekrar yazayım;
hükümet fırınlara baskı yapıyor,
hatta simit fiyatına bile müdahale ediyor.
mahkeme sürecini eklemiştim.
bundan dolayı fırınlar ekmek fiyatını yükseltemiyor
daha da kötüsü
bunun yerine gramaj azaltma ve katkı işine girdiler.
ha sen kabul edersin etmezsin ama ülkenin
böyle bir gerçeği var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 milyar euroluk bütçesiyle diyanet ne güne duruyor? bilmem kaç yüzbin kişilik diyanet personeli ne işe yarıyor? yattıkları yerden paraları cukkalıyorlar. gitsinler temizlik yapsınlar bir işe yarasınlar bari
O 106 okul kimmiş, müdürleri falan kimmiş kesinlikle öğrenilmeli ve yöneticileri kara listeye alınmalı, AKP sonrası kesinlikle eğitim sisteminden temizlenmeliler. AKP gerillalarına militanlarına eğitim sisteminde yer olmamalı..hele ki sırf akp’ye yaranacağız diye çocukların sağlığını tehlikeye atanların kesinlikle gözünün yaşına bakılmamalı.
-
Ne çok yaygara yaptılar.
Malzeme bulup üzerinde tepiniyorlar.
Dertleri temizlik filan değil.
Veli veya öğrenci temizler. Ellerine yapışmaz. Sanırsın dünyanın sonu. Amaç iktidara hakaret ve şov.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu dediklerinin sorumlusu akp olduğu için bu partizanlar gerçekleri görmezden geliyor.
Hizmetli görev tanımı gereği hem özel hem de kamu sektöründe kendisine verilen temizlik ve çay servis işlerini yürütür. Birçok firmanın genel ofisindeki temizlik ve ayak işlerini üstlenen bu kişiler yöneticilerine düzenli aralıklarla hesap verir.
Hizmetli Çalışma Alanları
Hizmetli görev tanımı gereği hem özel hem de kamu sektöründe kendisine verilen temizlik ve çay servis işlerini yürütür. Birçok firmanın genel ofisindeki temizlik ve ayak işlerini üstlenen bu kişiler yöneticilerine düzenli aralıklarla hesap verir. Hizmetliler ayrıca sivil toplum kuruluşları ve derneklerde de görev üstlenerek çalışma dünyasına katılabilir. Çalıştığı saatler ve deneyimine göre hizmetli maaşları kurumlarca belirlenir.
www.kariyer.netHizmetli Nedir? Hizmetli Ne İş Yapar?https://www.kariyer.net/pozisyonlar/hizmetli/nedir
-
Millete akıl dağıtacağına ilk önce kendin yapsan olmaz mı? Elin adamına yapsın demek kolay.
Ayrıca çocuklar okula ders almak için gidiyor. Hademelik yapmaya gitmiyor. Altı veya yedi yaşındaki çocuğa tuvalet mi temizleteceksin? Ne kullanıyorsan azalt!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 29 Eylül 2024; 13:52:22 > -
Sağlık ve eğitimde komple özelleştirme istiyoruz, devlet bu işleri beceremez, devlet işletmecilik yapamaz.
-
devlette para yok ama 5 uçak ile ABD turistik gezisi yapılıyor, acaba para nereden bulunuyor??? haa yap-işlet-gümlet garanti ödemleri de anında yapılıyor, ama bunlara para var???? suriye pakiye afgana para var !... diyanete para var, para var yani...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 29 Eylül 2024; 13:58:21 > -
Mansurun attığı fark birilerini fena acıtmış, hala acısını çıkarmak için iftira atmaya devam ediyor siyasal islamcılar, oysaki iftira büyük günah ama işlerine gelirse.
-
Açıkçası Mansur Yavaş böyle siyaset yapmazdı ama son zamanlarda PR için mi nedir taşra siyasetine geçti gibi geliyor bana. ( Bu tarz paylaşımlar yakışmıyor Mansur Yavaşa )
Çünkü geçen hafta Millieğitim 30 bin adet temizlik görevlisi alma ilanı açtı okullar için. Eğer bu okullar belediyeden bu hizmeti alırsa devlet sizde madem var deyip kadrolu temizlikçi vermez diye adamlar İSTEMEMİŞTİR BELEDİYEDEN. Gayette mantıklı yarın belediye tasarrufa gider bir şey olur başkan değişir hizmet aksar müdürler neden bu riski alsın millieğitim varken !!!
www.sozcu.com.tr30 bin temizlik personeli sonuçları: MEB personel alımı 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? Okullara temizlik görevlisi - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/30-bin-temizlik-personeli-sonuclari-meb-personel-alimi-2024-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak-okullara-p87689
-
Öyle bir şey kullanma laflarını aynaya bakmadan yaz.quote:
Orijinalden alıntı: headdhunterrMillete akıl dağıtacağına ilk önce kendin yapsan olmaz mı? Elin adamına yapsın demek kolay.
Ayrıca çocuklar okula ders almak için gidiyor. Hademelik yapmaya gitmiyor. Altı veya yedi yaşındaki çocuğa tuvalet mi temizleteceksin? Ne kullanıyorsan azalt!
Gerekirse veli de temizler, öğrenci de temizler. Temizlik yapmaktan gocunan da pislik içinde oturur.
Kafana göre seçim için okullardaki taşeronları kadroya alırsan böyle sorunlar çıkar. İstihdam alanı oluştursanda kimsecikleri bulamazsın. Bu arada 30 bin personel alımı henüz başlamadı. Çarşamba günü hayırlısıyla
-
Türkiye'deki en düşük memur maaşı yaklaşık 39,200 TL'dir. Türkiye genelinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılı verilerine göre toplamda yaklaşık 54,000 okul bulunmaktadır.
Eğer her okula bir temizlik memuru alınacaksa, yıllık maliyeti şu şekilde hesaplayabiliriz:
39200 TL (aylık maaş) x 12 ay x 54,000 okul = 25,401,600,000 TL
Peki Erdoğan'ın seyahat masrafı ne kadar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İtibardan tasarruf olmaz. Adam Cuma'ya bile giderken orduyu alıyor yanına
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X