Şimdi Ara

Mansur Yavaş: 106 okul temizlik talebini geri çevirdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Taşra siyaseti dediğin şey bir kamu alanında aksayan temizlik işleri için katkıda bulunmak. Bu bence belediye için erzak dağıtmaktan daha tutarlı ve iş tanımına uygun bir hizmet.

Okul müdürlerinin ilanı açılacak, kimbilir ne zaman gelecek ya da kendilerine gelecek mi, gelse de 1 personel yetecek mi? belli olmayan bir personel durumu için belediyenin yardım teklifini reddettiğine kalben inanıyor musun?

Sen de bal gibi gerçeği biliyorsun. Mansur Yavaş ciddi bir rakip ve onun yapacağı prim istenmez. Eğer okul müdürü belediyeden hizmet alırsa başı ağrır, buna cesaret edemez. Okul müdürü kendilerinden istenenden başka sendikaya bile üye olamaz.

Belediye sanki sonsuza kadar temizleyecek de, bakanlık madem belediye sizin okulu temizliyor size personel yok diyecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

Arkadaşım Mansur Yavaş siyasete dün girmedi ben 5-10 sene önceki hallerini mesajlarınıda biliyorum.

İstekleri doğrultusunda 25 okulumuza temizlik hizmeti veriyoruz der geçerdi eskiden. Ama şimdi yok 106 okul döndü acama neden şöyle böyle uzun uzun mesajlar flan Mansur Yavaş'ın tarzı değil bunlar bunu diyorum. İmamoğlu ile aşık atacak diye çevresi gazlıyor bence danışmanları PR siyasetine döküyor işi sanki ... Ve bu tarz taşra siyaseti hoş durmuyor bence Mansur Yavaşta bence böyle.

Yok öyleymiş böyleymiş edebiyatına girmenin anlamı yok. Temizlik konusunda eksik olan okul görürsek yardımcı olmaya destek çıkmaya istemeleri halinde tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edecez deyip geçebilirken işi başak yerlere çekiyor.

• Akp yapınca "siyaset bu, siz bilmiyorsunuz" diyen dilli üye şimdi "Mansur Yavaş farklı yerlere çekiyor " diye laf ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

• Por favor denilen akıl dağıtıcı engellemiş. Dayı kazık kadar adamsın işini gücünü bırakıp önden sen süpür sonra başkasına akıl verirsin.  

Kendin yapmayacağın şeyi başkasına ve çocuğuna yaptırma... Veliler işe falan gitmeyip okulu temizleyecekmiş. Kafaya bak boş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 29 Eylül 2024; 16:41:5 >
  • Okulu velilerle öğrenciler temizleyecekse Saray'ı da Emine Erdoğan temizlesin.

• Geri kalan katı müdürün eşi temizlesin!

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

Egitimi özelleştirmek demek ailesinin maddi durumu iyi olmayan eğitim hizmeti alamasın demek

Şu an devlet liseleri eğitim anlamında özellerden daha kaliteli. Sınav birincileri hep devletin Fen Liselerinden çıkar. (Robert Kolej gibi istisnaları saymazsak)

Özellerin çoğunda şişirme notlar var. Gayeleri eğitim değil de kâr etmek olduğu için müşterilerine fazla fazla not veriyorlar.

Aynı şekilde sağlık bunun gibi... özele git 1 tedaviyle iyi olacakken 10 tane çıkartırlar.

Veya tonla para bayılırsın

Eğitim ve Sağlıkta kamu/özel bir arada olmalı. Ama devlet ağırlıkta olmalıdır

Edit: Bana sorarsanız okulu öğrenci, öğretmen, veli beraber temizlesin. Hem çocuklarda sorumluluk bilinci gelişir. Kendi alanımız biz temizliyoruz o yüzden kirletmeyelim derler.

Onun dışında atıyorum ayda bir genel detaylı temizlik için özel bir şirketle anlaşılır. Hafta sonu gelirler onlar temizler.

Olması gereken budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 29 Eylül 2024; 19:17:7 >

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Meb ondan önce de ilan açtı ama gelen yok. Şartları rezalet. Zaten o yüzden belediye akapenin hazineyle yapamadığını bari biz yapalım diye yardım teklifinde bulundu.

• Muhafız. kullanıcısına yanıt

eğitim ve sağlık özelleşecek ama gelir vergisi ve kdv/ötv de kaldırılacak, para vatandaşta kalacak ve istediği işletmeye gidecek, eğitimde ilk 8 sene devlet karşılıksız burs verecek, ama sadece ilk 8 sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 29 Eylül 2024; 19:29:39 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

İstanbulda adım başı İmamoğlu adı var. Ankarada neredeyse taburelerin bile üzerinde i.melih gökçek yazardı. Mansur Yavaş onlara göre çok mütevazi ve alçakgönüllü kalıyor. Bugün cumhurbaşkanı adayı olsa muhtemelen kazanacak biri için bu kadar siyaset çok değil bence. Dediğinde de haklı. Bir okul müdürü belediyenin temizlik konusunda yardımını nasıl geri çevirebilir? Mansur siyasetçi, okul müdürü değil sonuçta.

• Navi kullanıcısına yanıt

Yaa işte Mansur Yavaş onları yapmıyor diye seviliyor. İmamoğlunun yolundan giderse oda kaybeder. ( İmamoğlunun her günü PR her hareketi şov üstüne. )

Mansur Yavaş'ın mesela hiç bir yere fotosunu asmasa geleneği var belediye binasıda dahil çok iyi bir hareket bence. Erdoğan veya İmamoğlu ise bir açılış yapsa bir şey getirseler heryere fotolarını koyuyorlar sanki ceplerinden getirmişler gibi bu hoş bir davranış değil bence. Veya İmamoğlu süt dağıtıyor bir şey dağıtıyor fotosunu koyamıyorsa her yere büyük büyük İmzasını koyduruyor flan.

Yarın Mansur Yavaş'ta yok yurt açtım yok kreş açtım yok şunu açtım diye her yere fotosunu koyarsa farklı kalmaz. Bu twittede onlar gibi davranmış benliği gitmiş diyorum ben sadece. Yoksa oradan siyaset yapıp polemik yapıp yarın Millieğitim bakanı ile kavga etmek o ona cevap versin bakan belediye bşakanına istiyorsa doğru yolda.

• Mansur böyle sert vurdukça ,akp nin arka planı dağılıyor. Zemin sarsıldı, güven kalmadı.

Büyük ihtimal yakında rejim şeriatttır kanun maddesini ekleyecekler ,iki beşi yıl böyle deneyecekler.

Oldu bitti ile şeriat getirmiş oldular. Hokkabazlık yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dilli arkadaş PR çalışması görmek istiyorsa, haberlere çıkan ve konuşan tüm devlet görevlelerinin ilk cümlesine bakabilir.

Reisten talimat alarak…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Mansur başkan çok acı vurdu bu haramzadelere, %100 oy farkı, inanılmaz bir ŞAMAR.

• realitych R kullanıcısına yanıt

8500 lira mı? O paraya aç adama bile iş yaptırtamazsın.

• 90larda biz ilkokuldayken ne okula aidat verirdik ne temizlenmesinde sorun olurdu.
    Tek eksik sabun falan hep olmazdı. O zamanlar devlet bu kadar vergi almazdı. İstese de alamazdı ekonominin yarısı kayıtdışıydı. Anca az vergiyle bu hükümetten çok daha iyi iş yapılırdı.

• fatihstorm kullanıcısına yanıt

çalmasın çırpmasın yeterli gerekirse orta çağa değil ilk çağa bile döneriz sıkıntı yok.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

O ahlaksız maklubeci çok bozuldu çünkü Mansur başkanın aksiyon almasına.

Kudursunlar!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.