Şimdi Ara

Mansur Yavaş Meydana Çıktı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alıntı

metni:
    sen nerede yaşıyorsun önce onu söyle

Mansur Yavaş Meydana Çıktı.

31/3/2024 yerel seçim sonuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 26 Ekim 2024; 22:19:17 >
  • he_man kullanıcısına yanıt

Sırf ekonomi kötü diye verilmiş oylar bunlar. Ankara'da hizmet namına hiçbir şey yok.

Ona bakarsan ben de genel seçim sonuçlarını koyayım.

• Ülkede muhalefet olmayınca belediye başkanları muhalefet yapıyor.

• Harika konuşmuş, ZP genel başkanını kenara ayrıca koyaraktan oyunu değiştirecek gerçekten yetkinliğe ve halk desteğine sahip tek adam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

hocam ekonomi tüm Türkiyede kötü ama bakıyorum hiç bir büyükşehirde böyle sonuç yok adam 2ye katlamış

Ekonomik sebeplerden ötürü Ak Parti yerel seçimde çoğu yeri kaybetti zaten millet Ak Parti'ye tepki olarak veriyor yoksa gerçekten Mansur köy yönetebilecek kişi değil inan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

zaten bunu söyleyen 3-4 kişi var hocam cok fazla seceneğimiz yok

Metro için vurduğu 5cm kazma yok demek kadar saçma bir şey hayatımda duymadım.

Mansur Yavaşı desteklemiyorum. Bana köstek olduğu için içten içe nefret ediyorum heriften. Kahramankazan'da yaşayan birinin ego hat daraltması ne kadar keyiflidir tahmin edebilirsin.

Metro yapım için bölge belediyeler ile ortak çalışma yapılmaları gerekir. Mamak belediyesi daha yeni Chpye geçti. Bu geçişten sonra proje bütçesi onayladılar bir taraf Mamak'a, bira taraf Bağlıca'ya, diğer taraf forum Ankara'ya uzanan bir metro çalışmasına onay verildi.

Öte yandan halk ekmek demişsin. 6.5 TL. Neden farklı ekmeklerle kıyaslıyorsun?

-Belediye konusunda haklısın ego kart problemimi 2 günde çözmüştüm. Kazan otobüsleri için sadece şikayet alıyorlar, umursayan yok.

-İmamoğlu'nu övdüğüne göre burada bir komedi var. İstanbul'a her gidişimde ayrı küfür ediyorum büyükşehir'e de ulaştırmaya da. Şehir dışından gelen adam 3 tl fark ile kredi kartından basıp geçiyor. Ne 50 tlsi 100 tlsi?

Ben bu heriften nefret etmeme rağmen iyi taraflarını da görebiliyorum ama partizanlık böyle bir şey işte. Ağlayıp duruyorsunuz anca. Kazan otobüsleri yüzünden ağlasaydım şuan hala gözyaşlarımı siliyordum.

Melih zamanı sincan bel baş zamanı daha mı iyiydi? HAYIR. Özetle kör olana cenneti versek yine kör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 26 Ekim 2024; 23:37:39 >

• Bisiklete binmeyi seven biriyim, Mansur Yavaş bisiklet yolları yapacağım deyince sevinmiştim, 6 sene geçmiş nerede bisiklet yolu var? Ben neredeyse her gün Ankara'yı karış karış gezen biriyim, ben hiçbir yerde bisiklet yolu falan görmedim. Geçen biri görsel atmış iki tane parka bisiklet yolu yapmış onu söylüyor, bisiklet yolu deyince insanın aklına atıyorum Kızılay'dan Ulus'a veya Aydınlıkevler'den Beşevler'e bisikletle ulaşım imkanı gelir, hani nerede var bisiklet yolu? İki tane parkın etrafına bisiklet parkuru yapmak bisiklet yolu mu oluyor?

Ben kepekli halk ekmek tüketiyorum o yüzden halk ekmek kepekliden örnek verdim, Mansur Yavaş'tan önce yarı yarıya fiyat farkı vardı, şimdi halk ekmek kepekli, normal fırın ekmeğinden pahalı oldu.

Metro desen rezalet, ben Gökçek zamanında yemin ederim 1 kez bile metronun aksadığına şahit olmadım, Mansur geldi geleli metrolar aralıklarla arıza veriyor, metrolardaki durak göstergeleri bozuk nerede hangi duraktayız kulaklıkla müzik dinlemiyorsanız haberiniz bile olmuyor, metrolardaki hız düştü, seferler azaldı bazen 10 dkdan fazla beklediğimi bilirim.

Ulaşım şartları çok çok kötü, üstelik ülkede en pahalı ulaşımını kullanıyoruz, daha önce de yazdım teknoloji namına hiçbir şey yok, mobil uygulama çağdışı, NFC ile ödeme yok yeni kart almaya yönlendiriyorlar o da pahalı, tek kartlık biniş zaten yok. Bazı duraklarda yürüyen merdivenler çalışmıyor, hatta yürüyen merdiven çalışması bile çağdışı, iniş yönünde çalışıyor, insan merdiven çıkarken zorlanır inerken zorlanmaz, bunlar yürüyen merdiveni inişe çalıştırıyor Karadeniz fıkrası gibi iş yapıyor vallahi böyle saçmalık hiçbir yerde görmedim ben.

Ben İmamoğlu ile kıyas yaptım, İstanbul ulaşım kısmında Ankara'dan kat kat üstün.

Daha ne sayayım ki, 50 km metro sözü verdi 6 senede yaptığı metro yok.

Su konusu.

Su için "Allah'ın suyundan para mı alınır" demişti, geldi geleli suya %500 e yakın zam yaptı.

Bu adam neyi yapmış da CB adayı oluyor, Ankara'yı trafiğinden ulaşımına halk ekmeğinden metrosuna kadar herşeyini rezil etmiş iki tane ne mutlu Türküm diyene deyip iki tane cumhuriyet güzellemesi yaptı diye CB adayı oluyorsa vay bu muhalefetin haline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 27 Ekim 2024; 0:29:59 >

• ya şu aktrollere cevap verip beslemeyin, o kadar seviyorsanız alın evinizde besleyin Mansur Yavaş Meydana Çıktı. 

bu kadar yanlışın içinde tek tük doğru konuşan adamdan biri mansur başkan Mansur Yavaş Meydana Çıktı. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 27 Ekim 2024; 1:4:41 >
    Sen böyle diyorsan o zaman millet gönül rahatlığıyla Mansur Yavaş'ı destekleyebilir. Azılı bir akplinin doğru olmadığı açıktır. Hele sen özellikle bunları yapıyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Belediye başkanlığı kepazelik olunca böyle şovlarla oy toplama peşinde işte. Bu adam muhalefetteki en sinsi insan. Ben biri hakkında asla yanılmam. Bu adam en güvenilmez kişi. Ankara'nın içine etti. Türkiye'nin de mi içine etsin?

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Bozuk olmayan ne var diye sormak lazım. Yürüyen merdivenlerden başlayabiliriz. 6 yıldır bozuk. Milli Kütüphanedeki 2 yıldır çalışmıyor atıl halde. Daha çok bozuk şey sayarım yeter ki sen iste.

• Navi kullanıcısına yanıt

Son 3-4 senede oldu bu trafik. Daha öncesinde yoktu. Çapsızı savunmak için kıvranıyorsunuz. 2021 ve sonrasında oluştu. Mansur'un eseri hepsi. Hiç göç falan demeyin Ankara'da ulaşım namına tek bir çalışması olmayan beceriksizin teki.

• Reobig kullanıcısına yanıt

Memleketin geleceğini belediye kadrolarını ülkücülerle dolduran, liyakatten anlamayan, sokak köpekleri sorununa laf olarak değinip icraat olarak umursamayan bir adam mı kurtaracak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Ekim 2024; 18:41:46 >

Karşısındaki aday daha kötü diye başarılı mı oluyor %60 alınca? Rakibi Mustafa Tuna olsa %30 u göremezdi.

• Reborned kullanıcısına yanıt

Yok arkadaş hiçbir şeyden haberi olmayıp savunanlar mısınız yoksa kasıtlı mı yapıyorsunuz? Valla insanları delirtmeye çalışıyorsunuz. Dikimevi metrosunun ihalesini yüksek meblağdan verildi diye iptal edip bir sonraki seneye erteleyip bir sonraki sene zam geldiği için nerdeyse aynı fiyattan yine ihale yapılacağını belirtip hala başlayamadı adam. Beceriksizlikte bir marka bu Mansur. Daha Aralık'ta güya ihaleye çıkacakmış da falan da filan da. Nisan-Mayıs gibi çıkacaktı güya belediye başkanlığı seçimini kazanmak için yalan söylemişti sonra Eylül oldu şimdi de Aralık. Bu adamın beceriksiz olduğu belediyecilikten anlamadığı Ekrem'in 10'da 1'i bile etmediği ayan beyan ortada.

Ankara'yı yönetemeyen adam Türkiye'yi mi yönetecek? Kadrolarını liyakatsiz oluşturup ülkücü kankalarını belediyeye dolduran adam Türkiye'de çok iyi işler mi yapacak? Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Ekim 2024; 3:24:39 >

• Mansur Yavaş Meydana Çıktı.
    Mansur Yavaş Meydana Çıktı.x (formerly twitter)
    Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) on X
    https://x.com/ekrem_imamoglu/status/1315746630327558147

Mamak metrosunun ihalesi 2020'de kime verilmiş gördünüz mü? Bu metroyu bile Ekrem İmamoğlu'nun desteği sayesinde yapacaktı. Muhtemelen aralarında anlaşmazlık yaşandı. Adamın ülkücülerle doldurduğu EGO metro yapmayı nerden bilsin? Bu adamın metro yapabilecek ekibi yok. Çapsızlıkta bir dünya markasıdır Mansur Yavaş.

Mansur Yavaş Meydana Çıktı.
    Mansur Yavaş Meydana Çıktı.x (formerly twitter)
    Mansur Yavaş (@mansuryavas06) on X
    https://x.com/mansuryavas06/status/1818203695152001515

Eylül'deki ihaleye ne oldu? Aralık ayında sözleşmesi yapılacakmış güya. Daha ihale yok. Erteledikçe erteliyor. Ben belediye başkanlığından anlamayan ülkücü eskisi yetersiz bir belediye başkanıyım demiyor da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Ekim 2024; 3:30:29 >

• Bir kişi başarılı olur dersin ki; bu adam şurada başarılı oldu şu işi düzgün yaptı gelsin ülkeyi de yönetsin başarılı olsun dersin.

Tayyip Erdoğan öyle olmadı mı? İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı iken çok başarılı olduğu için halk önünü açtı ve sırasıyla başbakan ve sonra da CB oldu.

Bu Mansur Yavaş Ankara'da ne yapmış da CB adayı olarak öne çıkarılıyor? Ankara'yı köye çevirdi, Ankara'yı bitirdi, Ankara'nın yıllarını heba etti. Yeni yol yapmak metro yapmak yıllarca süren işler, geleli 6 sene olmuş açtığı 1 cm metro yok, Ankara'nın 6 senesi gitti,. başka başkan olsaydı 6 senede Ankara'nın en az iki metro hattı olmuş olurdu gitti 6 sene.

Trafik durma noktasına gelmiş mesela hani oturmaktan başka ne yapıyor? Bir bulvar açmak yol yapmak 1-2 sene, şimdi başlasa 2 sene daha Ankara trafiği rezil devam edecek hani ne projesi var Ankara trafiği için bilen var mı? Yol yapınca trafik tıkanıyor diyen bir beyin nasıl düzeltecek bu trafiği???? Yol yapmazsanı trafik düzelmez biri anlatsın şuna kafayı yiyeceğim.

Yemin ederim bu kadar boş bir adamın bu kadar şişirilip pohpohlandığına şahit olmadım, iki ne mutlu Türküm diyene deyip iki cumhuriyet güzellemesi yapınca çok başarılı başkan oluyor yazık bu millete şu boş adama kaldıysak kapatın ülkeyi gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 27 Ekim 2024; 9:48:53 >

Yol mühendisliği yapmış amcam derki: Sana Kızılayda bir bağlantı yolu yaparım, tüm Ankarada trafik felç olur. Kapiş!!!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.