Özgür Özel ve CHP yönetimi Mansur Yavaşı görmezden mi gelecek,Yoksa konuşmalarına destek mi verecek ? x (formerly twitter) Karargâh (@karargahaber) on X https://x.com/karargahaber/status/1850106491732206026x (formerly twitter) Ankara Yazıyor (@ankarayaziyor) on X https://x.com/ankarayaziyor/status/1850106657419993595< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 9 Kasım 2024; 19:10:56 > |
Mansur Yavaş Meydana Çıktı.
-
-
x (formerly twitter)🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xhttps://x.com/ajans_muhbir/status/1850115942539272543
-
Ülkenin umut bağladığı insana bak! Yönettiği şehiri ortaçağa çevirmiş çalışan düzgün hiçbir şey bırakmamış olanı da bozmuş, trafik durma noktasında bir yere gidilemiyor, yol yapınca trafik tıkanıyor diyen adama ülkeyi emanet edecekler şaka gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Ekim 2024; 19:12:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırdır, ne bozukmuş Ankara'da? Yoksa maaşın erken mi yattı bu ay?
-
Asıl senin maaşın erken yatti herhalde, şöyle bir adamı savunmak için belediyeden yüksek maaş almak ve ağır troll olmak lazım.
Metrolar sürekli aksıyor, trafik felç noktasını da geçti artık trafik Ankara'da durma noktasına geldi, sen nerede yaşıyorsun önce onu söyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Ekim 2024; 19:16:52 >
İyi konuşmuş. Susanlar utansın.
-
Ankara'yı ortaçağa çevirdi, yol yapınca trafik tıkanıyor diyen kafa Ankara'yı yönetirse olacağı işte bu;
x (formerly twitter)Ankara Trafik Radar (@ankara_cevirme) on Xhttps://x.com/ankara_cevirme/status/1848756402317365720?t=8GDykO-Un6wfpWTUSXcpxA&s=19Şu hale bak Mansu'un Ankarası..trafik tıkanır diye yol yapmazsan olacağı aha bu, rezil etti Ankara'yı.
x (formerly twitter)Ankara Trafik Radar (@ankara_cevirme) on Xhttps://x.com/ankara_cevirme/status/1846947512763961510?t=nwpSGjCBF0UbLoFa9zy9IQ&s=19
-
MHP’nin intiharından sonra sağda büyük bir boşluk oldu. Bu boşluğu rahatça doldurabilir MY. Bence ZP, IYIP de onun liderliğini destekler. Sağda bir değişim olacak bu kaçınılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 26 Ekim 2024; 19:38:5 >
Ankara trafiği 30 yıllık çarpık kentleşme sorunu. Her boşluğa bina dikersen olacağı bu. Daha merkez ankara yapılıyor. 50 bin kişilik stad oluyor. Kimse bu binalardan çıkacak araçlar nereden gidecek düşünmüyor.
Ülke elden gidiyor,yol trafiğini örnek göstererek Mansur Yavaşa eleştiri getirdiklerini sanıyorlar.
Mansur Yavaşın söylediklerinin neyi eksik,neyi yanlış,CHP' Mansur yavaşa destek çıkmalı,Türk Milleti büyük çoğunlukla Mansur Yavaşı Cumhurbaşkanı görmek istiyor.
-
Nedense Mansur'dan önce olmadı bu trafik Mansur'dan sonra oldu, her boşluğa bina diken de kendisi o zaman. Yol açınca trafik tıkanıyor diyen bir kafayı savunmak için bu kadar çırpınma bence kendine saygı göster biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Ekim 2024; 20:11:55 >
Ankara da hizmeti nasıldır bilmiyorum ama gayet de güzel konuşmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Memleketin geleceği, Ankara'nın trafiğinden çok daha önemli. Kenarda köşede ağlayabilirsin.
-
Yol açınca trafik oluyor sözünü neye binaen söyledi ya da ne demek istedi, bilmiyorum, belki cımbızlama yapıldı ama anlamsız bir söz, o konuşmasını dinlemek isterim. Ama şu an ben yol yapmak istesem binaları yıkmam gerekir. Tıkanan çoğu yerde alternatif yok.
Mesela Yozgat bulvarı neredeyse 6 şerit ama tıkanıyor çünkü ileride 2 şerit etlik caddesi var ve binlerce araç sabah akşam oraya yığılıyor.
Bağdat caddesi, batı bulvarı, Fatih Sultan Mehmet bulvarı paralel 3 cadde, hepsi tıkalı. Buraya ne yolu yapılabilir ki? Bağdat caddesine köprülü kavşak yapılıyor ama o da pansuman olacak.
Bütün semtlerde bu sıkıntı var. Sorun yol yaparak değil de, toplu taşıma ile çözülür. Otobüs seferleri artmalı. Bu konuda sikayet çok ve belediye ne yapıyor bilmiyorum. Belki son kapasite kullanıyor yetmiyor. Metro işine girilmeli acilen, o da tek başına belediye inisiyatifinde değil. Şu an bildiğim 5 metro hattı projesi hazır, Mamak metrosu ihalesi yüksek maliyet nedeniyle yeniden yapılacak. Bunların biraz hızlanması lazım. Şuna eminim, iktidar ile belediye aynı parti olduğunda bu işler daha hızlı oluyor. Bunu gökçek döneminde gördük.
Son yıllarda ankara çok göç aldı ve şehir çok fazla büyüdü. Merkez belli ama şehrin çapı büyüdü. Çevre yolu şehir merkezine dahil gibi oldu. Trafikte bugünleri de arayabiliriz, hangi başkan gelirse gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam teröristlerle iş yapılmaz diyor, konu saptırıcı yoldaki trafikten bahsediyor. Nasıl bir kafa bu yahu.
-
trafik durma noktasında evet ama bunun mansurla ya da başka biriyle alakalı oldugunu sanmıyorum.özellikle depremden sonra ankara en az 500bin göç almıştır.
onun dısında anayasanın 4 maddesini hedef aldırmayız demiş adam niye bu kadar zıpladınız yol yapmadı köprü yapmadıya getiriyorsunuz konuyu :)
-
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti devleti "yol yapınca trafik tıkanıyor" diyen bir zihniyete emanet edilemez.
Her anayasanın 4 maddesine dokundurtmayız diyen adama oy mu vereceksiniz?
Yavaş'a tarihi şartlar resmen zorla CB olmayı dayatıyor..Eğer çekingen davranmaz ve ortaya çıkarsa çok rahat gelecek seçimlerde tüm sağ ve muhafazakar oyları siler süpürür.CHP onu aday yapmak istemese bile Türk milleti bunu istiyor..Çıksın adaylığını ilan etsin ve bu iş bitsin...Zaten bir daha belediye başkan adayı olmayacağını söylemişti....Kendisi açısından kaybedecek bir şeyi yok..
-
Yol yapınca trafik tıkanıyor, cümlesi neye binayen söylenebilir ki, trafik konusunda söylüyor işte al burada var;
x (formerly twitter)Tun Hun (@ironyglaze) on Xhttps://x.com/ironyglaze/status/1746606173447389512?t=mIrO-sUAAN7rhxaREqnibQ&s=19Dünyanın her yerinde bu trafik sorunu toplu ulaşım ile çözülür haklısın ama Mansur 50 km metro vaad etmişti, 6 sene geçti yaptığını bırak metro için vurduğu 5 cm kazma yok.
Gerçekten burada partizanlık yapmıyorum, bu adam tam bir felaket. Bu adamdan önce halk ekmek kepekli ile normal fırın ekmeği arasında yarı yarıya fark vardı, şimdi git halk ekmek kepekli 11.50 TL, normal fırın ekmeği 10 TL.
Halk ekmeği de bitirdi, halk ekmeğinin de bir avantajı kalmadı bu adamın sayesinde.
Sürekli metro seferleri aksıyor, Mansur' dan önce ben bir defa bile metronun aksadığını görmedim, bu adam geldi metro seferleri defalarca aksıyor, üstelik Türkiye'nin en pahalı ulaşımı Ankara'da, paramızla rezil oluyoruz, metrolarda durakları gösteren göstergelerin çoğu bozuk, kulağında müzik dinliyorsan anonsu da duymuyoruz ve ineceğimiz durağı bilemiyoruz bu kadar kötü bir yönetim olabilir mi?
İstanbul'a gittim, yemin ederim her yönüyle resmen köyden indim şehre oldum.
Istanbul Kart vardı bende artık geçmiyormuş, İBB 'yi aradım belediye çalışanı hemen yardımcı oldu uygulamayı yükledim metroya bindim. Ankara'da belediyeyi arıyorsun telefonu açan yok yardımcı olan yok.
İmamoğlu helal olsun metroya internet koymuş, Ankara'da ise çağdaşlık namına 1 gram uygulama yok, metroda internet yok, şu devirde insanlar dakikarca yerin altında hapsoluyor.
İstanbul'da telefondan NFC ile ödeme var, uygulama ile bankadan mobile EFT var hatta mobilden banka hesabına geri EFT bile yapabiliyorsun, İmamoğlu yapmış helal olsun.
Ankara'da ise bunların hiçbiri yok karta mecbursun, mobil yükleme yaparsın komisyon keser, Mansur "tek binişlik kart yok! " diye kocaman yazı asmış bir de, şehir dışından gelen adam 50 TL verecek işini halledecek ama yok illa ki kart aldırıyor 100 küsur TL.ye.
Ankara'da belediye hizmetlerinde hiçbir konfor yok, Ankara ortaçağı yaşıyor.
Böyle bir adamı CB adayı yapmak Türk milletine hakarettir yemin ederim abartmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Ekim 2024; 22:27:4 >
Hayırdır, ne bozukmuş Ankara'da? Yoksa maaşın erken mi yattı bu ay? |
Ülke elden gidiyor,yol trafiğini örnek göstererek Mansur Yavaşa eleştiri getirdiklerini sanıyorlar. Mansur Yavaşın söylediklerinin neyi eksik,neyi yanlış,CHP' Mansur yavaşa destek çıkmalı,Türk Milleti büyük çoğunlukla Mansur Yavaşı Cumhurbaşkanı görmek istiyor. |
MHP’nin intiharından sonra sağda büyük bir boşluk oldu. Bu boşluğu rahatça doldurabilir MY. Bence ZP, IYIP de onun liderliğini destekler. Sağda bir değişim olacak bu kaçınılmaz.
|
İyi konuşmuş. Susanlar utansın. |
Memleketin geleceği, Ankara'nın trafiğinden çok daha önemli. Kenarda köşede ağlayabilirsin. |
Adam teröristlerle iş yapılmaz diyor, konu saptırıcı yoldaki trafikten bahsediyor. Nasıl bir kafa bu yahu. |
Ülkenin umut bağladığı insana bak! Yönettiği şehiri ortaçağa çevirmiş çalışan düzgün hiçbir şey bırakmamış olanı da bozmuş, trafik durma noktasında bir yere gidilemiyor, yol yapınca trafik tıkanıyor diyen adama ülkeyi emanet edecekler şaka gibi.
|
Asıl senin maaşın erken yatti herhalde, şöyle bir adamı savunmak için belediyeden yüksek maaş almak ve ağır troll olmak lazım. Metrolar sürekli aksıyor, trafik felç noktasını da geçti artık trafik Ankara'da durma noktasına geldi, sen nerede yaşıyorsun önce onu söyle |
ya şu aktrollere cevap verip beslemeyin, o kadar seviyorsanız alın evinizde besleyin bu kadar yanlışın içinde tek tük doğru konuşan adamdan biri mansur başkan |
Benzer içerikler
- c40 beton
- suriye araba sitesi
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- kürtler atatürk"ü sever mi
- başkent inşaat şikayet
- tf 2000
- iphone servis yok hatası
- adresten fay hattı sorgulama
- kaliforniyum nedir
- iphone zam gelecek mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X