|
Bildirim
Booster için güçlendirici roket demek nedense uygun gelmiyor. Hızlandırıcı ya da besleyici daha mantıklı gibi.
|
Adam çılgının biri olabilir -zaten hangi mucit/dahi normaldi ki- ama kesinlikle tarihte iz bırakan adamlardan biri olacak... Yılların NASA'sına, yılların Boeing'ine nasıl uçulur, nasıl astronot tekrar dünyaya getiriliri öğretiyor.
|
Ben SpaceX yayınını izledim ama hata payı ile ilgili bir şey dediklerini hatırlamıyorum. Bu tür bir görevde hata payının 0.5cm olması pek mümkün değil.
|
Yakalama kısmı süperdi.
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sonlandırılan mekik uçuşlarını arar olduk. Bir iki kaza oldu diye mekik programının sonlandırılması da ayrıca düşündürücü... |
|
|
|
Neyini arar oldun? Dönemin en pahalı yapımlarıydı. Hemde devlet bütçesinden çıkan vergilerle. Şimdi özel firmalar var. NASA ve ESA taşere ediyor. Her ay en az 4-5 astronot Roscosmos ve SpaceX tarafından ISS'e gönderiliyor zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NASA veriyor zaten işi. :) NASA'nın uçuş kurallarıyla, planlarıyla yapılıyor zaten. :))))) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SpaceX tekrardan tarih yazmaya devam ediyor ama bu Mars'a gitme işi gene ertelenecek gibi. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|