Melih Altınok "YAVAŞ’I İMAMOĞLU MEDYASI VURUYOR"
x (formerly twitter) Melih Altınok (@melihaltinok) on X https://x.com/melihaltinok/status/1855218857889214558Fikir babanız bu mu? |
Mansur Yavaş: Son 50 anketin hepsinde 1. çıkıyorum. Bana acımasızca sağlı sollu saldırı var. (2. sayfa)
-
-
Aynen hep akpliler suçlu aferin böyle devam et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayal dünyasında yaşadığımız filan yok. Siyasette cesaretli olmanın gerektiği zamanlarda vardır. Bakınız Recep Tayyip ERDOĞAN'a , ayrıldı partisinden 20 küsür yıldır iktidar hemde tek başına. Zamanında deseydi partim şu bu buralarda olamazdı belki.
Konumuza gelirsekte
1: Mansur YAVAŞ'ın aday olma ihtimali yok. Chp bu kadar demciyken Mansur YAVAŞ'ı aday yapmazlar zaten. Bunu anlayacak kadar siyasi bilginizin olması gerekiyor bence. Chpden aday olamaz.
2:Neden 2 partide sıkışıp kalıyoruz anlamıyorum, akpliler ne olursa olsun akp peşinden gidiyor aynı şekilde chpliler de öyle partinin başında kim olursa olsun yine peşlerinden gidiyorlar. Biz gerçek Türk Milliyetçileri olarak ayrıldık başka partiye oy verdik. Şimdi de başka partiye oy vereceğiz. Niye siyaseti kısır döngüler içine yaşıyoruz ki anlamıyorum gerçekten.
3:Chp olmadan neden akp gitmesin ki , akp yi bölersin milliyetçileri toplarsın chp ye gerek bile kalmaz. 2. turda da bu iş biter.
Çoğ sığ düşünüyorsunuz , Mansur YAVAŞ bu saatten sonra en fazla milletvekili iktidara gelebilirse chp belki bakan olur. Cumhurbaşkanı olamaz.
-
Size göre ülkeyi yönetip hiç suçlu olmuyor yıllardır. O şekilde mi devam edelim?
-
Yoo suçlu oluyor, sonra toparlıyor sizinkiler ne zaman toparlayacak??
Sonra toparlıyor değil, daha beter ediyor. Sonra toparlamaya çalışmak bize düşüyor ki daha hala ülkeyi bırakmadınız. Siz tamamen gittikten sonra toparlanmaya başlayacak.
-
Bu ülke y düzelir.
Bu gazoz adam da anca halk lokantası açar.
Halk niye hırsız seviyor çünkü hırsız büyük oynayıp çuvalla parayı çalıyor kırıntılar da esnafa bi aroma oluyor.
Seçimde zaten DEM - HDP aşığı CHP kazanabilir mi? Hadi yallah, Nas'a devam.
-
Nasıl toparlayacaksın Ebru Gündeş'e 69 milyon TL ödeyerek mi?
Siz çok fazla bozduğunuzu kabul edip yoldan çekilin, gerisi kolay. Burada gerçeği inkar edip başkalarına laf attıkça düzelmez. Gerçi işleri düzeltmeye niyetiniz de yok.
-
Tamam sen üç konsere 7 milyon dolar vererek düzelt ülkeyi
Ülkeyi iyice batırmaya çalışmayı bırakın, gerisi kolay. Mesela ülkeye milyarlarca dolar zarar vermeseydiniz düzeltmesi daha kolay olurdu.
-
Ne çene ya susmak bilmiyor
İyice köşeye sıkıştı gene. O kadar uğraştı üste çıkmaya çalışmak için tabi.
-
Şark kurnazı Mansur Yavaş. Muhtemelen Ekrem'i ve CHP içinde DEM partisine yakın olanları suçluyor ama kendi hukuksuz işlerini hiç söylemez. Sana acımasızca saldırmalarının sebebi yanlış işler yapmandan dolayı olmasın? Sen tertemiz olsan hiçbir yere para saçmasan, dürüst olsan kim sana neden saldırsın?
Tanju Özcan'ın böyle skandalları çıkıyor mu? Hayır. Çünkü o adam senin gibi kurnaz değil senin gibi paraları birilerine saçmıyor. Konserde paraları sanatçılara saç, ENFEST Organizasyona ihale ver, Ethem Sancak'ın şirketine ihale ver KİOSK'lar için sonra da bana saldırıyorlar olsun.
Bu adamın samimiyetine hala inanan var mı? Yahu kimsenin saldırdığı falan yok buna. Belediyedeki hukuksuz işleri ortaya çıktı diye alev aldı Mansur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 10 Kasım 2024; 5:11:9 >
-
Refah tek seçimde 3. parti olmadı mı? Zafer niye olamasın? Şu basmakalıp argümanları bırakın. ABD gibi uzun süredir 2 partinin domine ettiği seçim yok bizde. Partiler gelip geçiyor özellikle 3-4-5. sıradaki partiler %5 i geçiyorlar gayet de iddialı olabilir hepsi
-
Elliki Mansur başkana laf atmadan duramıyor.
Mansur abi çoban ateşini yakacak. Az kaldı.
-
Acımasızca saldırıyorlarmışş..
Sen Ankaralı'nın milyon dolarlarını konserlere peşkeş çekerken Ankara'ya acıdın mı?
Yani söyliyecek birşey yok siz tek adam rejiminde olduğumuzu unuttunuz heralde %50 ve üstü olan cumhurbaşkanı oluyor.Meclisin zaten hiçbir hükümü yok artık Parlementar sistemden çıktık.2. parti 3. parti olman birşey yaramıyor.CHP seversiniz sevmessiniz Türkiyenin şu anda resmi olarak Akp den sonra en çok oy olan 2. Partisi.Mansur yavaş CHP den aday oursa Akp yi yenme şansı büyük olur zafer partisinden olursa size göre olur bana göre olamaz imkanı yok aynı şeyi gördünüz Cehennemin kapılarını kapatacam dien Sinan Oğanı gördünüz.İnceyi gördünüz bunun tekrarını 2028 dede yaparsanız gene Akp alır gene başdan başlarsınız bu işler böyledir öteki türlü sadece hayal kurmakdır boş umutla kendini kandırmakdır.CHP nin kemikleşmiş kitlesi gene gider CHP ye oy verir Akp nin kemik kitlesi gene gider Akp ye oy verir bu işler Türkiyede yıllardan belli böyle ya bunu görüceksiniz doğru matematiği doğru formülü uygulayacaksınız yada başa dönüceksiniz başka seçenek yok siz bilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Forumda akların ısrarla saldırmaya çalışmalarının ne kadar boş olduğunu görüyorsunuz. Bunlardan bahsediyor işte.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X