Bence beklemeyin, böyle büyük projeler de merkezi hükümetin desteği yada kefilliği olmadan olmaz. Ankara Belediyesi kalkamaz bunun altından kalksa da ulaşımdan suyuna ekmeğine kadar ciddi zamlar yapmak zorunda kalır. Bir taraftan Metro kazanılırken diğer taraftan nice cebler boşalır. |
Mansur Yavaş: Son 50 anketin hepsinde 1. çıkıyorum. Bana acımasızca sağlı sollu saldırı var. (4. sayfa)
-
-
Bu mantıkla bakarsak S.Oğan da kendini bitirmedi değil mi?
-
ceplerine para giderse onlar için sorun yok. sınavsız belediyede çalışma olamyınca, rant olmayınca saldırırlar , Allah her yerde inandığını söyeleyen inanmayanlarda neler olacağını biliyor. Hak yiyen bok yesin. Hak yiyen herşeyiyle bu dünyada öder inşallah...
-
O ne alaka yahuu..
Sinan Oğan kim Mansur Başkan kimm allah aşkına..
-
Argüman bu mu yani? İşinize gelmeyince o kim bu kim demek mi?
-
5 yıllık yönetiminde 1 metre metro yapabilmiş mi
Yıllardır ben aday değilim aday olmuyorum diyen adam birden çıkıp anketlerde birinci olduğunu açıklamaya başladı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kere aldıkları oy sayılarına bakalım.
Sonra görevlerine bakalım..
S.O nun ne faydası olmuş türkiyeye..
Al sana arguman..
-
Mansur'un korkup aday olamadığı CB seçiminde aday oldu S.Oğan. Ayrıca biri yeni kurulmuş bir partiyle aday olmasına rağmen diğeri CHP'den hatta 6 partiden çatı aday olamadı.
Argümansa bu da argüman hadi bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 14 Kasım 2024; 0:19:51 > -
Sağlı sollu açıklamasını detaylıca anlatan Mansur soldan kastım kendi partim değil demedi mi? Şimdi şu aşağıya atacağım hesabı takip eden Mansur muhtemelen yandaşlarının yönettiği bu hesaptan Ekrem'i karalıyor.
x (formerly twitter)Ankara Yazıyor (@ankarayaziyor) on Xhttps://x.com/ankarayaziyor/status/1856328952442433761Hep söyledim yine söylüyorum. Mansur Yavaş riyakardır, yalancıdır, ikiyüzlülük yapar, dürüst değildir. Önce kendi partisini kastetmeyip sonra da Ekrem'e troll hesaplarıyla saldırma derdinde
-
Yaff hocam allah aşkına bu mu? argüman..
Korkup aday olmadı diyorsun yanındamıydın korkarken.
Birlikte mi yusufladınız anlamadım ki..
-
Evet korkup aday olmadı kendisi Kılıçdaroğlu'ndan bile korkan bir adam Tayyip'ten mi korkmayacak? Korktuğuna kanıt da Özgür Özel'i Ekrem İmamoğlu binbir türlü zorluğa rağmen partinin başına getirirken kendisi aynı CHP kongresinde Kılıçdaroğlu'nu desteklemedi mi? Şu çapsızı böyle mi savunacaksınız şimdi de? 0 argümanla
-
Hocam sizdeki bu zihniyet çook sıkıntılı.
Sizin ZAKEPEDEE herkes tayyibi istiyor sanıyorsun. Tam korku imparatorluğu kullanılıp atılanlar sayısız.
ORASI KONGRE İSTEYEN İSTEDEĞİNİ DESTEKLER. SENİN SÖYLEDİKLERİNLE ALAKASI VAR.
Sizin her kes YAT YAYYEAAPP KALK TAYYEAPP demiyorlar. Herkes hür iradesine göre istediğini destekliyor.
Gelmişin argüman margüman heyy allahımm adımı suçluyon suçluyon elinde bi halt yokk.
boşş boşş
Hde sana burada ekmek yok başka kapıya bakayım
-
Ankara'yı rezil etmiş hizmet edeceğine konserlere para saçmış bir de hiç utanmadan üstüme geliyorlar diyor nasıl bir adam bu ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu konuşmayı bile bilmeyen SLAHS adlı üye daha tartışmaktan acizsin büyük harfle yazınca haklı olmadığını ne zaman anlayacaksın? Argümanın yok bunu kabul et ve yol al. Argümanına kanıt olarak sunduğun da hiçbir şey yok. Burda çapsızı sabahtan akşama kadar belediyeden aldığın troll maaşıyla savunma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X