Bildirim
Mantık Konusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayt kınık.
Ama çalış bence beleş 1-2 net -
Yotube da mantığı iyi anlatan kanal önerebilirmisin ? -
Hocam ben bulunduğum kurumda dinledim konuyu o yüzden kanallar hakkında pek bilgim yok. -
"Ve" "veya" ve "ise" baglaclarini bil bir net cepte. -
Kampüs yeterli olur -
Hocam kampüste bulamadım ayt listesinde yazdığımda felsefeninki çıkıyor mümkünse link atabilirmisin özelden ? -
-
Benim de hiç yapamadığım bi konu direkt boş bırakıyorum -
Çok teşekkür ederim tyt deymiş :) -
aynen bende öyle yapıyordum çok kolay görünüyor gibidi ama neyse artık bundan sonra inşallah boş bırakmam -
ama 9. sınıfa alındı mantık -
aynen bende ondan dolayı sormuştum tyt ye geçmiş olması lazım artık -
hocam orası çok karışık ya ttkb'deki e kazanımlarda sizin gördüğünüz müfredat yazıyo yani mantık 11 de üreme 10da mod var falan. ama ayt denemelerinde mod gösterimi çıkmıyor anlamış değilim. en iyisi tüm konulara çalışmak -
biz geçen sene mantık konusunu gördüğümüz için bu sene ayt sınavında çıkacak ezber konu ezberle hatta olmadı bi kağıda yaz sınava girmeden önce sürekli oku garanti 1 net gelir -
peki hocam siz mod gösterimi gördüğünüz için sınavda çıkabilir mi -
modla alakalı tekrarlı problem soruları hariç diğer her şey kalktı hocam -
ama mebin ösymye ilettiği kazanımlarda var -
hocam yks 2019 kılavuzunda sadece tekarlı problem kısmı kaldığı açıkca belirtilmiş yani çıkmaz merak etmeyin
Benzer içerikler
- yks 480 puan kaç bin
- repolarizasyonda atp harcanır mı
- kunduz soru başı kaç tl
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
- alttan ders varken yatay geçiş kabul eden üniversiteler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X