Şimdi Ara

MANTIK SORUSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar soru için kasmayın bu kadar. Manyak mı, sapık mı buna karar verin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

quote:

Orjinalden alıntı: cLk

birincisi, arabaya yıldırım düşerse herhangi bir şey olmaz, arabanın tekerlekleri yalıtkan olduğu için topraklama sağlanmaz, eğer yıldırım düşme tehlikesi olan bir yerdeyseniz en sağlam yer arabanın içidir

ikincisi, diyelimki ben soruyu çözdüm, cevabı biliyorum ama cevabı bilenler söylemesin ne demek??

doğru sölüyo bu birincisi
    ikincisi adam inmeseydi yıldırım yine o arabaya düşerdi çünkü çevrede yıldırımı çeken yine araba olacaktı bi şey fark etmeyecekti buda 2

Seni Görmeden ben de aynı şeyi yazmıshım... Pardomn :)))) neyse oLAy bu yane :)

• quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

quote:

Orjinalden alıntı: TURKMUSTY

eğer o herif arabadan inmeseydi araba devam ettiği için yıldırım geriye düşmüş olacaktı ve hiç bi şey olmayacaktı zamanlama meselesi yaaani

alaksı yok.. araba metaL oLDugu için yıLdırımı cekmiştir..

Bu yüssdena raba 20 metre daha iELride oLSa biLE yıLdırım gene arabaya düşerdi..

Bu yüzden. Bıııııııııııızzzzzzzt.. YanLış Cevap...

kesinlikle katılıyorum

bu arada clk sana sunu soleyım yamur yagarken lastıkler ıslanır veya lastıklerın dısında ince ve sureklı akan su tabakası elektrigi iletmesını saglar eger bole olmazsa bile yuksek gerilim atlama tapma olasılıgı cok yuksek

ben asıkana katılıyorum bu saru cok sacma mantık yoq olayda

bu arada bence manyak

• bu nasıl iş yaw mantık sorusunda mantık yok
  • quote:

birincisi, arabaya yıldırım düşerse herhangi bir şey olmaz, arabanın tekerlekleri yalıtkan olduğu için topraklama sağlanmaz, eğer yıldırım düşme tehlikesi olan bir yerdeyseniz en sağlam yer arabanın içidir

ikincisi, diyelimki ben soruyu çözdüm, cevabı biliyorum ama cevabı bilenler söylemesin ne demek??

bukadar emin olma! arabaya kolay kolay yıldırım düşmez ama düşersede görürsün nasıl oluyomuş diye uçarsın beaaa!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Arkadaşlar soru için kasmayın bu kadar. Manyak mı, sapık mı buna karar verin

/>

Gönlüm uçmak dilerken semavi ülkelere;
    Ayağım takılıyor yerdeki gölgelere....

• quote:

Orjinalden alıntı: tembel er

quote:

bukadar emin olma! arabaya kolay kolay yıldırım düşmez ama düşersede görürsün nasıl oluyomuş diye uçarsın beaaa!!

git araştır kardeş, elini, ayağını tutan yok...bide bilgi verene laf ediyor

http://www.meteor.gov.tr/2003/basinda/2002/basin068.htm

bu linke herkes baksın, yıldırımdan korunma yerleri

mekanikzombi,
    "Gök gürültülü fırtına geçene kadar aracınızı yolun kıyısında güvenlik bir yere çekiniz. Fırtına sonrası, yolun yüzeyi sudan görülmüyorsa o suya asla girmeyiniz. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 3 Nisan 2005, 1:21:37 >

• şimdi hocam ben elektronikçiyim orayı okumama gerek yok
    tamma haklısın arabanın üzerine yıldırım düşme ihtimali çok düşük ona bişe demiyom ama düşerse kiii, o voltaj gökyüzü gibi neredfeyse tamamen yalıtkan bir ortam üzerinden aşağı doğru geliyor arabanın üzerinden mi devresini tamamlayamayacak güldürme beni
    yıldırımın karşısında paratoner hariç hiçbişey duramaz (arabana paratoner taktıysan ayrı tabii
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.