Şimdi Ara

MANTIK SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LÜTFEN BİLENLER SÖLEMESİN (4 ARKADAŞ ARABAYLA GİDİYORLAR HAVA YAĞMURLU ŞİMŞEKLER ÇAKIYOR BİR TANESİ BEN İNİCEM DİYOR VE ONU İNDİRİYOLAR ARABA 20 METRE GİTTİKTEN SONRA BİR YILDIRIM GÜM PAT ÇAT VE ARABA HAVALARDA İNEN LAVUK BUNU GÖRÜNCE (KEŞKE İNMESEYDİM DİYOR)NEDEN ACABA MANYAKMI SAPIKMI ??

• ikisi de deil salak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozz

ikisi de deil salak
    herifin kafasında paratoner (yıldırımsavar) varmış..
    eğer o inmeseymiş yıldırm onun kafasındaki paratonerden toprağa akacak ve onlarda kurtulacakmış..
    nasıl senaryo ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werder Weremem

herifin kafasında paratoner (yıldırımsavar) varmış..
    eğer o inmeseymiş yıldırm onun kafasındaki paratonerden toprağa akacak ve onlarda kurtulacakmış..
    nasıl senaryo ama..

Alıntıları Göster
    adam soru soruyo bilen sölemesin diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: guenen

Alıntıları Göster
    adam belki yıldırım carpmadan yaşayamıyo

ayda 2 kere yıldırıma maruz kalması gerekio olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Beirut

adam belki yıldırım carpmadan yaşayamıyo

ayda 2 kere yıldırıma maruz kalması gerekio olabilir

Alıntıları Göster
    Tahmin ediyorum.

Arkadas DELİ oldugu icin, diger arkadaslarının Fotoğraf cekindiklerini zannediyo,

ve bende inmeseydim onlarla beraber fotograf cekinirdim diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaviAteş

Tahmin ediyorum.

Arkadas DELİ oldugu icin, diger arkadaslarının Fotoğraf cekindiklerini zannediyo,

ve bende inmeseydim onlarla beraber fotograf cekinirdim diyor.

Alıntıları Göster
    ???*...
  • quote:

Orijinalden alıntı: moarphyce

???*...

Alıntıları Göster
    yaw adı üstünde mantık sorusu bu siz herifleri ne hale soktunuz üçü öldü zaten saygı gösterin be
  • quote:

Orijinalden alıntı: guenen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: guenen

k
    kardeş bunda anlamayacak ne var adam arkadaşlarını ölümünde bile yanlız bırakmak istemiyor biliyordum ahada dedim ne olacak şincik

• quote:

Orijinalden alıntı: friendly

quote:

Orjinalden alıntı: guenen

k
    kardeş bunda anlamayacak ne var adam arkadaşlarını ölümünde bile yanlız bırakmak istemiyor biliyordum ahada dedim ne olacak şincik

Alıntıları Göster
    yağmurda ıslanmak ölümden beter geliyomuş demek ki adama...

• quote:

Orijinalden alıntı: musvir

yağmurda ıslanmak ölümden beter geliyomuş demek ki adama...

Alıntıları Göster
    birincisi, arabaya yıldırım düşerse herhangi bir şey olmaz, arabanın tekerlekleri yalıtkan olduğu için topraklama sağlanmaz, eğer yıldırım düşme tehlikesi olan bir yerdeyseniz en sağlam yer arabanın içidir

ikincisi, diyelimki ben soruyu çözdüm, cevabı biliyorum ama cevabı bilenler söylemesin ne demek??

• quote:

Orjinalden alıntı: TURKMUSTY

LÜTFEN BİLENLER SÖLEMESİN (4 ARKADAŞ ARABAYLA GİDİYORLAR HAVA YAĞMURLU ŞİMŞEKLER ÇAKIYOR BİR TANESİ BEN İNİCEM DİYOR VE ONU İNDİRİYOLAR ARABA 20 METRE GİTTİKTEN SONRA BİR YILDIRIM GÜM PAT ÇAT VE ARABA HAVALARDA İNEN LAVUK BUNU GÖRÜNCE (KEŞKE İNMESEYDİM DİYOR)NEDEN ACABA MANYAKMI SAPIKMI ??

Sanırım buradaki soru bu yani senaryolar üretmemize gerek yok
    Soru manyak mı sapık mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyx45r

quote:

LÜTFEN BİLENLER SÖLEMESİN (4 ARKADAŞ ARABAYLA GİDİYORLAR HAVA YAĞMURLU ŞİMŞEKLER ÇAKIYOR BİR TANESİ BEN İNİCEM DİYOR VE ONU İNDİRİYOLAR ARABA 20 METRE GİTTİKTEN SONRA BİR YILDIRIM GÜM PAT ÇAT VE ARABA HAVALARDA İNEN LAVUK BUNU GÖRÜNCE (KEŞKE İNMESEYDİM DİYOR)NEDEN ACABA MANYAKMI SAPIKMI ??

Sanırım buradaki soru bu yani senaryolar üretmemize gerek yok
    Soru manyak mı sapık mı
    eeeeeeee cevap ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CeZa fatalrhymer

eeeeeeee cevap ne ?

Alıntıları Göster
    eğer o herif arabadan inmeseydi araba devam ettiği için yıldırım geriye düşmüş olacaktı ve hiç bi şey olmayacaktı zamanlama meselesi yaaani
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKMUSTY

eğer o herif arabadan inmeseydi araba devam ettiği için yıldırım geriye düşmüş olacaktı ve hiç bi şey olmayacaktı zamanlama meselesi yaaani

Alıntıları Göster
    evet, güzelmiş cevap...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: CeZa fatalrhymer

quote:

Alıntıları Göster
    YAAAAAA ÖYLE İŞTEEEEEEE

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

birincisi, arabaya yıldırım düşerse herhangi bir şey olmaz, arabanın tekerlekleri yalıtkan olduğu için topraklama sağlanmaz, eğer yıldırım düşme tehlikesi olan bir yerdeyseniz en sağlam yer arabanın içidir

ikincisi, diyelimki ben soruyu çözdüm, cevabı biliyorum ama cevabı bilenler söylemesin ne demek??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cLk

doğru sölüyo bu birincisi
    ikincisi adam inmeseydi yıldırım yine o arabaya düşerdi çünkü çevrede yıldırımı çeken yine araba olacaktı bi şey fark etmeyecekti buda 2

• quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

quote:

Orjinalden alıntı: cLk

doğru sölüyo bu birincisi
    ikincisi adam inmeseydi yıldırım yine o arabaya düşerdi çünkü çevrede yıldırımı çeken yine araba olacaktı bi şey fark etmeyecekti buda 2

Alıntıları Göster
    Cevap: Bu adam her halukarda SALAK mış.. Ne iniyon be arabadan yağmurlu şimşekli havada.Sonrada keşke inmeseymiş miş.. SALAK işte..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

alaksı yok.. araba metaL oLDugu için yıLdırımı cekmiştir..

Bu yüssdena raba 20 metre daha iELride oLSa biLE yıLdırım gene arabaya düşerdi..

Bu yüzden. Bıııııııııııızzzzzzzt.. YanLış Cevap...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.