LÜTFEN BİLENLER SÖLEMESİN (4 ARKADAŞ ARABAYLA GİDİYORLAR HAVA YAĞMURLU ŞİMŞEKLER ÇAKIYOR BİR TANESİ BEN İNİCEM DİYOR VE ONU İNDİRİYOLAR ARABA 20 METRE GİTTİKTEN SONRA BİR YILDIRIM GÜM PAT ÇAT VE ARABA HAVALARDA İNEN LAVUK BUNU GÖRÜNCE (KEŞKE İNMESEYDİM DİYOR)NEDEN ACABA MANYAKMI SAPIKMI ??
ikisi de deil salak
quote:
Orijinalden alıntı: bozz
ikisi de deil salak
herifin kafasında paratoner (yıldırımsavar) varmış.. eğer o inmeseymiş yıldırm onun kafasındaki paratonerden toprağa akacak ve onlarda kurtulacakmış.. nasıl senaryo ama..
quote:
Orijinalden alıntı: Werder Weremem
herifin kafasında paratoner (yıldırımsavar) varmış.. eğer o inmeseymiş yıldırm onun kafasındaki paratonerden toprağa akacak ve onlarda kurtulacakmış.. nasıl senaryo ama..
Alıntıları Göster
adam soru soruyo bilen sölemesin diyo
quote:
Orijinalden alıntı: guenen
Alıntıları Göster
adam belki yıldırım carpmadan yaşayamıyo
ayda 2 kere yıldırıma maruz kalması gerekio olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Beirut
adam belki yıldırım carpmadan yaşayamıyo
ayda 2 kere yıldırıma maruz kalması gerekio olabilir
Alıntıları Göster
Tahmin ediyorum.
Arkadas DELİ oldugu icin, diger arkadaslarının Fotoğraf cekindiklerini zannediyo,
ve bende inmeseydim onlarla beraber fotograf cekinirdim diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MaviAteş
Tahmin ediyorum.
Arkadas DELİ oldugu icin, diger arkadaslarının Fotoğraf cekindiklerini zannediyo,
ve bende inmeseydim onlarla beraber fotograf cekinirdim diyor.
Alıntıları Göster
???*...
quote:
Orijinalden alıntı: moarphyce
???*...
Alıntıları Göster
yaw adı üstünde mantık sorusu bu siz herifleri ne hale soktunuz üçü öldü zaten saygı gösterin be
quote:
Orijinalden alıntı: guenen
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
k kardeş bunda anlamayacak ne var adam arkadaşlarını ölümünde bile yanlız bırakmak istemiyor biliyordum ahada dedim ne olacak şincik
quote:
Orijinalden alıntı: friendly
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
k kardeş bunda anlamayacak ne var adam arkadaşlarını ölümünde bile yanlız bırakmak istemiyor biliyordum ahada dedim ne olacak şincik
Alıntıları Göster
yağmurda ıslanmak ölümden beter geliyomuş demek ki adama...
quote:
Orijinalden alıntı: musvir
yağmurda ıslanmak ölümden beter geliyomuş demek ki adama...
Alıntıları Göster
birincisi, arabaya yıldırım düşerse herhangi bir şey olmaz, arabanın tekerlekleri yalıtkan olduğu için topraklama sağlanmaz, eğer yıldırım düşme tehlikesi olan bir yerdeyseniz en sağlam yer arabanın içidir
ikincisi, diyelimki ben soruyu çözdüm, cevabı biliyorum ama cevabı bilenler söylemesin ne demek??
quote:
Orjinalden alıntı: TURKMUSTY
LÜTFEN BİLENLER SÖLEMESİN (4 ARKADAŞ ARABAYLA GİDİYORLAR HAVA YAĞMURLU ŞİMŞEKLER ÇAKIYOR BİR TANESİ BEN İNİCEM DİYOR VE ONU İNDİRİYOLAR ARABA 20 METRE GİTTİKTEN SONRA BİR YILDIRIM GÜM PAT ÇAT VE ARABA HAVALARDA İNEN LAVUK BUNU GÖRÜNCE (KEŞKE İNMESEYDİM DİYOR)NEDEN ACABA MANYAKMI SAPIKMI ??
Sanırım buradaki soru bu yani senaryolar üretmemize gerek yok Soru manyak mı sapık mı
quote:
Orijinalden alıntı: yyx45r
quote:
Sanırım buradaki soru bu yani senaryolar üretmemize gerek yok Soru manyak mı sapık mı
eeeeeeee cevap ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: CeZa fatalrhymer
eeeeeeee cevap ne ?
Alıntıları Göster
eğer o herif arabadan inmeseydi araba devam ettiği için yıldırım geriye düşmüş olacaktı ve hiç bi şey olmayacaktı zamanlama meselesi yaaani
quote:
Orijinalden alıntı: TURKMUSTY
eğer o herif arabadan inmeseydi araba devam ettiği için yıldırım geriye düşmüş olacaktı ve hiç bi şey olmayacaktı zamanlama meselesi yaaani
Alıntıları Göster
evet, güzelmiş cevap...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CeZa fatalrhymer
quote:
Alıntıları Göster
YAAAAAA ÖYLE İŞTEEEEEEE
quote:
Orijinalden alıntı: cLk
birincisi, arabaya yıldırım düşerse herhangi bir şey olmaz, arabanın tekerlekleri yalıtkan olduğu için topraklama sağlanmaz, eğer yıldırım düşme tehlikesi olan bir yerdeyseniz en sağlam yer arabanın içidir
ikincisi, diyelimki ben soruyu çözdüm, cevabı biliyorum ama cevabı bilenler söylemesin ne demek??
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cLk
doğru sölüyo bu birincisi ikincisi adam inmeseydi yıldırım yine o arabaya düşerdi çünkü çevrede yıldırımı çeken yine araba olacaktı bi şey fark etmeyecekti buda 2
quote:
Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__
quote:
Orjinalden alıntı: cLk
doğru sölüyo bu birincisi ikincisi adam inmeseydi yıldırım yine o arabaya düşerdi çünkü çevrede yıldırımı çeken yine araba olacaktı bi şey fark etmeyecekti buda 2
Alıntıları Göster
Cevap: Bu adam her halukarda SALAK mış.. Ne iniyon be arabadan yağmurlu şimşekli havada.Sonrada keşke inmeseymiş miş.. SALAK işte..
quote:
Alıntıları Göster
quote:
alaksı yok.. araba metaL oLDugu için yıLdırımı cekmiştir..
Bu yüssdena raba 20 metre daha iELride oLSa biLE yıLdırım gene arabaya düşerdi..
Bu yüzden. Bıııııııııııızzzzzzzt.. YanLış Cevap...