Şimdi Ara

MANTIKLI SEÇİM Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekonomik olmak sadece yakıt ekonomisi ile olmaz. Bir aracı sorunsuz uzun süre kullanmak ta ekonomi demektir. Benim gibi birisi Avensis ayarında bir arabayı en az 20 yıl sorunsuz kullanır. Asıl ekonomi bence burada. Beş yıl içinde benzinden şu kadar tasarruf edeceğim diye neden daha konforlu bir araç almayayım 92 model Lada station marka arabam 150 bin km de ve baskı balata akü ve lastik dışında hiç masrafım olmadı. geçenlerde motorunu teste soktum sıfıra yakın performansını hala koruyor olduğunu gördüm. Artık Avensis'i hakettiğimi düşünüyorum. Beş yıl daha yaşayacağımızı kimse garanti edemez ayrıca elli yaşından sonra porşe kullansam kaç yazar şu an 39 yaşındayım ve kalabalık bir aile ortamım var. Ben Avensis alacağım herhalde.
  • bence de avensis her durumda iyidir. sınıf farkı.
    bu arada ben de öğretmenim. buralarda böyle konuşunca herkes bizi zengin sanıyor. zaten bakanımız adımızı çıkardı. herkes bizi çok para alıyor zannediyor.
  • bencede al avensisini keyfine bak. şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman ama almışken comfort al arada biraz donnım farkı var ve degr
  • yılda 10 bin kmden 5 yılda 50 bin km yapar, 5 milyar civarı karı olur ama 5 yaşında 50 bin kmdeki dizeli kimseye satamazsın. km si gerçekten çok iyi olacaktır ama o yaşta o km ye kim inanıcak? adam dizel almış 5 yıl gezmiş ve araç 50 binde, demekki kmyi düşürdüler der aklı başında olan herkes, satmak çok problem olur... avensis de büyük ve şehiriçi kullanışsız bir araba. ben kendi passatımızdan biliyorum d segmenti şehiriçinde olmuyor. bence en iyi seçim c segmentinde 1.6 benzinli bir araç almak, hem o kadarda para vermiş olmazsın... 1.6 benzinli olarakta çok seçenek var ona ben bişey diyemem...
  • al avensis bak keyfine! ama almışken biraz daha ver comfort al,hatta bana kalsa elegant al!
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpform

Ekonomik olmak sadece yakıt ekonomisi ile olmaz. Bir aracı sorunsuz uzun süre kullanmak ta ekonomi demektir. Benim gibi birisi Avensis ayarında bir arabayı en az 20 yıl sorunsuz kullanır. Asıl ekonomi bence burada. Beş yıl içinde benzinden şu kadar tasarruf edeceğim diye neden daha konforlu bir araç almayayım 92 model Lada station marka arabam 150 bin km de ve baskı balata akü ve lastik dışında hiç masrafım olmadı. geçenlerde motorunu teste soktum sıfıra yakın performansını hala koruyor olduğunu gördüm. Artık Avensis'i hakettiğimi düşünüyorum. Beş yıl daha yaşayacağımızı kimse garanti edemez ayrıca elli yaşından sonra porşe kullansam kaç yazar şu an 39 yaşındayım ve kalabalık bir aile ortamım var. Ben Avensis alacağım herhalde.

çok doğru bir yaklaşım. +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molarrr -- 28 Nisan 2006; 12:04:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alpform

Bu forumu günlerden beri okuyorum ve çok değerli bilgiler öğrendim. Başlangıçta Toyota d-4d hb almak istiyordum fakat dizel teknolojsiyle ilgili bilgilendikçe başka alternatifler de ön plana çıkmaya başladı. Mesela Era 1.5 vgt veya ford fusion 1.6 TDCİ gibi. Bu araçların donanımlı fiyatları yaklaşık 30-35 milyar arasında iş böyle olunca 35 miyara daha iyi bir araç arayışına girdim. Bu paraya alınabilecek en iyi araba bence Toyota Avensis 1.6 linea (araç bir üst sınıf ve donanımı da bana yeterli)
    Sonuç bir alt sınıftan dizel bir araç yerine bir üst sınıftan benzinli bir araç daha mantıklı olmaz mı?
    Not: Ben bir öğretmenim ve yılda bir kez belki uzun yol yapıyorum yıllık 10000 km civarı bir kullanımım var. ve arabam honda bile olsa 120yi geçmeyi hiç akıllı bulmuyorum.
    düşüncemi olumlu veya olumsuz paylaşacak arkadaşlara teşekkür ederim.

ÖĞRETMENİM BANA SORARSAN ACCENT ERA AL DİZEL AVENSİSİ SOLLAR KALİTESİ TOYATA AYARINDA DİYOLAR SADECE BİRAZ DAR SORUN OLMAZSA HEM YAKIT PROBLEMİN OLMAZ HEM BASTIMI KAÇAR 120 GEÇMESENDE DAHA PERFORMANSLI HIZLANIRSIN VE AVENSİSTEN ÇOK DAHA UCUZ PARÇASI YERLİ VE İŞ YAPACAK BİR OTOMOBİL BENCE TAM MEMURLAR İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN

AMA KARAR SENİN SONUÇTA AVENSİS DAHA LÜKS VE PAHALLI (BABA) BİR ARAÇ DAHA PRESTİJLİ TABİ SENİN İÇİN ÖNEMLİ İSE

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.