Elimde 3 tane adsl hattım var ve bu hatları 40 pc lık bir aga baglı 2 si firewall üzerinden 1 taneside boş bir şekilde duruyor.
Sıkıntım şu olaydan oluşuyor. Bütün ag internete baglanabilirken işim geregi baglanmam gereken 4 tane sunucuya baglanamıyor.
Firewall dan çıkartıp normal modeme takıyorum ondada 1 2 makkina baglanıyor 3. makikna baglantı kurdugunda onlarda baglanmamaya başlıyor.
Firewall ımda veya modemimde hiç bir şekilde engelleme yok . Karşı tarafdaki sunucudada bir engelleme yok. Ama benim baglantım neden düşüyor. 4 günden belli bunun sıkıntısını çekiyorum
Bu konudada yardımcı olursanız sevinirim.
Sunucular Internet'te anladığım kadarıyla, ne şekilde bağlanmaya çalışıyorsunuz?
Sunucular internet ortamında hatta direk söyliyeyim tarim bakanlıgının sunucuları.
Güvenlikleri de bizim elimizde ondan dolayı sunucuların bizi engelleme gibi bir sıkıntı yok.
2 tane DSL baglantım var bugun metronet e geçicem ama yine aynı sıkıntı olucak sanırım.
bizim kendi bir uygulamamız var ve tarım bakanlıgı sunucularından okuyor ve sunucuya geri yazıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme