Şimdi Ara

Manual patch sorunu.. Bi yardım edin lütfen hep bi sorun :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna girdigimde karşıma şu ekran çıktı girdim indrdim 180mb falandı herneyse o çıkan ekranda şu:

Ondan sonra indirdigimi kurarken bu çıkıyor şimdi ne yapıcam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaaack -- 8 Ağustos 2011; 20:09:11 >

• yardım edebilicek yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaaack

Oyunu yükledim arkadaşlar fakat açılmıyor ilk baş oyun denetliyor,çözüm aranıyor falan dedi daha sonra bu hata verdi. windows 7 kullanıyorum biraz araştırdım uyumsuzluk sorunu oldugunu falan sanıyorum fakat çözümler işe yaramadı. Sizce ne yapmalıyım bilgisi olan var mı ?

Antivirüs programınız tarafındanmı denetleniyor?
    Bu hata mesajı değil zaten çalışır durumda bir sro client olduğunda ikincisini açmanızı engellemek için var. Multyclient programıları botlarlar istediğiniz kadar açabilirsiniz tabiki
    Gelgelelim siz 1 client açamadan bu mesaj ile karşılaşıyorsanız, görev yöneticisini açıp çalışır durumdaki sro_client.exe'leri kapatarak tekrar deneyin belki işe yarar
  • hayır hocam antivirüs falan degil bu. windows7nin uyumsuzluk sorunu ben birden fazla falan açmadım birden fazlayı bırak bi tane bile açamıyorum. Uyumsuz diyor xp modunu falan seçiyorum olmuyor anlamadım gitti giremedim bitürlü oyuna.
  • güncel.
  • 120 LVL update 'in yapılmadığını söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XIII

120 LVL update 'in yapılmadığını söylüyor.

+1 sro versiyonu eski yeni versiyonu yüklemelisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerden yüklicem adı ne onun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.