Bildirim
Manuel cam sorunu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
boyu astarını geçer hiç gereği yok,3-5 ekleyip bir üst donanım seviyesi almak daha karlı olur.bana kalırsa 44 bin tl manuel arka camlı aurise verilmez zaten tabi tercih sizin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam almayı geçtim ilana bile bakmam 44 verdikten sonra manuel arka cam istemezdim başka modeller bakardım...
pek konuyla alakali degil ama arka camlardan en azindan biri manuel olmali diye dusunuyorum. ara sira arkaya oturuyorsun ama araba calismadigindan cami acamiyor ve mecburen one gecip kontagi cevirmen gerekiyor. -
Yakın arkadaşlarınızdan bazıları laf sokmayı seven tiplerdense bol bol muhabbeti dönecektir
Ya 2016 yılında Opel Corsa alan ne yapsın ? Ya Eski kasa DS4 alan ne yapsın hiç açılmıyor ?
Beterin beteri var -
camı elektrikliye çevirmek kolay 100 liraya iki cam halledilirde. o araca 44 bin lira verilmez. şimdi diyebilirsiniz piyasası şöyle böyle ben piyasa miyasa bilmem ederi en fazla 6-7 bin dolarlık bi araç. oda 20 bin tl civarı tutuyor. benim gözümde ederi bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesisatı bozarlar bi de yangın falan çikar vazgeç otomatik yaptırmaktan.
Hocam sonradan yapılan otomatik cam saçma sapan kötü bi görüntü oluşturur.. Ben olsam ben de manuel camlı araç almazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X