Şimdi Ara

Manuel vites giderek tarihe karışıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir yıldır otomatik vitese alışmışım manuel vites kullaniyorum birkac gündür abartısız söylüyorum tam bir AMELELİK konum istanbul imkani olan otomatik alir rahat rahat kullanir piste cikip güçlü araclarla yaris yapmiyorsaniz otomatik candir gerisi fakir avuntusu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

Bir yıldır otomatik vitese alışmışım manuel vites kullaniyorum birkac gündür abartısız söylüyorum tam bir AMELELİK konum istanbul imkani olan otomatik alir rahat rahat kullanir piste cikip güçlü araclarla yaris yapmiyorsaniz otomatik candir gerisi fakir avuntusu...
    Ben manuel kullanıyorum, kullanması çok keyifli arabayı kendin yönetiyorsun devrini vs kendin ayarlıyorsun ihtiyacına göre.Çoğu zaman otomatikler rampada sapıtıyor yada trafikte sürekli kavramada tutarak baskıyı bitiriyorlar hep gereksiz masraf.Ben manuel olmasına rağmen hiç yorulmuyorum, sadece araç benzinli atmosferik olduğu için bazen aşırı eğimli ve virajlı yerde el freni çekmem gerekiyor kaydırmamak için sadece o biraz amelelik gibi geliyor hepsi bu kadar.

• Otomatik şanzıman servisi veya ustası da aynı oranda artsa çok iyi olacak. Arıza durumunda bildiğim tüm duaları okuyarak ustaya gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cezdim34

Otomatik şanzıman servisi veya ustası da aynı oranda artsa çok iyi olacak. Arıza durumunda bildiğim tüm duaları okuyarak ustaya gidiyorum.
    O yüzden burada yillardir tork konvertörlu tam otomatik yada cvt şanzıman tercih edilmeli diye bas bas bagiriliyor...

• Otomatik alana ACEMİ Manuel alana FAKİR, sizene ya isteyen istediğini alsın. Konuyu açan ne güzel bilgi paylaşmış ama millet birbirine laf atmaktan konu ne hale gelmiş.

Bilgi amaçlı yorum yapanları tenzih ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Size hemen 550D xDrive'ı açıklayayım. M5 almaya fazlasıyla parası olan lakin E Premium sınıf araçta konfordan feragat etmek istemeyen lakin düzlükte de üzülmek istemeyen müşteri alıyor bu aracı.

Distribütörler bizim ülkede daha fazla tercih ediliyor diye sadece alt segment araçlarda değil, BMW M4 gibi bir modelde bile manuel opsiyonunu ülkemize ithal etmiyorlar. Zaten bizim pazarda manuel-otomatik uçurumu malum distribütörler de enayi gibi otomatik pazarından yiyeceği kaymaktan vazgeçmek istemiyor. Zaten önümüzdeki 20-30 sene içerisinde hibrit ve elektrikli araçlar vasıtasıyla şanzıman kavramı da tarihe karışacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

O yüzden burada yillardir tork konvertörlu tam otomatik yada cvt şanzıman tercih edilmeli diye bas bas bagiriliyor...

Alıntıları Göster
    Bu kadar güvenmeyin.

• Manuel araç kullanıp kendini şöför sanmak...
    Nasıl bir ruh haliniz var arkadaş sizin. Yok vites değiştirirken o zevki hissedeceksin yok kontrol bende. Bana sanki manuel mustang kullanıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.