Şimdi Ara

Manuel X3 hakkında fikri olan?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 30-35.000EUR civarı araç bakıyorum.
    Gözüme kestirdiğim birkaç 2008 otomatik 3.20d var ama 2006 X3 manuellere de bütçem yetiyor.

X3 lerde Otomatik olunca nedense fiyat birden uçuyor. Bu manuel X3'lerle otomatikleri arasında büyük bir fark var mıdır?
    Diğer Dizel otomatik BMW'ler gibi yakıtta cimrimidirler?
    W210 Mercedes e200'den sonra şehirler arası yüklü kullanımda hüsran yaşar mıyım acaba?

SUV'lara yönelince Jeep Compass ya da Jeep Patriot ta akıl çeliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isgoren Av -- 26 Mayıs 2011; 1:31:05 >

• bambaska markalar bambaska amaclara hizmet edecek otomobil ve segmentlerden bahsediyorsunuz.. once ne yapacaginiza karar verin sonra manuel, otomatik tartisilir..
  • Cevabı merak ediyorum, merak edenler de çıkacaktır aslında.
    2.0 dizel X3 manuel ve X3 otomatik arasında piyasasını bu kadar etkileyen fark nedir?

Ben şimdilik şehirler arası yüklü ve rahat kullanabileceğim bir araç arıyorum.
    Galericileri gezip danıştıkça SUV'lardan ve 3 kasadan vazgeçtim.
    2006 5.20d ve 2004 E200CDI Avangarde arasındayım şu an.
  • walla 2. elde ki durumu bilemeyeceğim ama sıfır X3'ü bile ele alsak Almanya'da otomatik vites opsiyonu 2.300€ yani hemen hemen 5.200TL.. e bunun Türkiye'de olduğunu düşünürsek yine nereden bakarsanız 10.000TL'nin üstünde bir fark olması demektir ki 2. elde de bu fiyat farkı yansıması çok doğal!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocazola

Selamlar, 30-35.000EUR civarı araç bakıyorum.
    Gözüme kestirdiğim birkaç 2008 otomatik 3.20d var ama 2006 X3 manuellere de bütçem yetiyor.

X3 lerde Otomatik olunca nedense fiyat birden uçuyor. Bu manuel X3'lerle otomatikleri arasında büyük bir fark var mıdır?
    Diğer Dizel otomatik BMW'ler gibi yakıtta cimrimidirler?
    W210 Mercedes e200'den sonra şehirler arası yüklü kullanımda hüsran yaşar mıyım acaba?

SUV'lara yönelince Jeep Compass ya da Jeep Patriot ta akıl çeliyor?

Soruyu geç gördüm ama yine de cevaplıyayım.
    2007 model 150 hp manuel x3 ü 3 sene boyunca;hiç sorunsuz kullandım.
    e 83 kasa;2007 yılında makyaj gördü fakat o model yılında gelen araçlar manuel vitesdi.2008 yılıyla beraber otomatik vitesli ve 177 hp lik araçlar geldi.Tam emin olmamakla beraber;dört tekerden çekiş sistemi de bu yeni modelle birlikte yenilendi.
    Ben aracımı 68bin liraya o zamanki kurla 34,500 euroya sattım.O zaman 2008 model x3 ler donanımına göre 40-45 bin euro arasından el değiştiriyordu.Senin gibi bana da fark çok fazla gelmişti.Motor ve çekiş sisteminin değil otomatik vitesin bunda çok büyük etkisi var.İnsan o kadar para verdiği zaman manuel araba istemiyor.Ben aracımı hatasız ve donanımlı olmasına rağmen 1-2 ay gibi bir sürede satabildim,eğer otomatik olsaydı bir hafta içinde satılırdı.
    Manuel alacaksan zaten ucuz alacaksın problem değil,fakat makyajlı 2007 modellere bakılmalı.
    Otomatik vites alacaksan da mutlaka panaromik tavanlı,xenon lu araçlar tercih edilmeli.
    Sattığım aracın linkini vereyim belki işine yarar.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-x3-sahibinden-premium-paket-cam-tavan/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 9 Haziran 2011; 19:43:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.