Şimdi Ara

>>>> Manyak Ötesi Bir Video <<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://www.youtube.com/watch?v=7LJPhjQbrjo

• yapan baya uğraşmıştır
  • ahaaaaaaaaaaaaa nice :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asmorias -- 23 Temmuz 2009; 6:49:33 >
  • Hakkaten cok süper video olmus
  • blade bu kadar güzel mi low
  • Yaw bu adam film yapnalı harbi yetenek var helal olsun
  • Tek kelimeyle süper
  • Müthiş yapmıs adam (bunLarda öğreniyo bu i$i)
  • canım blade char çekti
  • güzel video
  • RenAsakura'yı tanıtırken verdiği efektle bi an aklıma DeathRace filmi geldi harika yapmş valla adam
  • Geçişler inanılmaz hoş olmuş
    müzik ile efek uyumu tam anlamıyla harika
    izlediğim en iyi sro videosu
    5 STAR
    paylaşım için saol
  • Adamın yetenekleri üst seviyede Çok güzel efektler yapmış ama Marifetlerini sadece pvplerde kullanmış.Kısacası Hunter ~ Thief kapışmalarını vs. gibi Konuları videoya taşıyarak çok daha Güzel boyutlara taşıyabilirdi.

Şimdi diyeceksiniz çok biliyorsan yapsaydın. Bunları çok bilmişlik olsun diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın , ben sadece videonun Konusunun az oldguna deyiniyorum yoksa adamın marifetlerine diyilecek söz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royalty* -- 23 Temmuz 2009; 16:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royalty*

Adamın yetenekleri üst seviyede Çok güzel efektler yapmış ama Marifetlerini sadece pvplerde kullanmış.Kısacası Hunter ~ Thief kapışmalarını vs. gibi Konuları videoya taşıyarak çok daha Güzel boyutlara taşıyabilirdi.

Şimdi diyeceksiniz çok biliyorsan yapsaydın. Bunları çok bilmişlik olsun diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın , ben sadece videonun Konusunun az oldguna deyiniyorum yoksa adamın marifetlerine diyilecek söz yok.

hunter thief videolarında bu tip bireysel pvplerde olduğu kadar başarılı videolar ortaya çıkmaz ki koordinasyon denen bişey war dmi ama

• çok güzel video olmuş eline sağlık
    ben böle bir kaç video daha biliyorum hunter-tief videosu fragman gibi videolar var.
    devamını bekleriz ..
  • Çok qüzeL Yapmış Gerçekten Baya bi UraşMış anlaşıLan . . .
  • Böyle videoları da DH'ye hep WarriorAngel koyuyor.
  • Valla senin paylaştığın videoları izlediğime hiçbir zaman pişman olmuyorum.Çünkü her zaman güzel videolar paylaşıyosun.Videoyu yapan adam gereğinden fazla güzel yapmış .Ayrıca Videodaki geçişler mükemmel ötesi...
  • Böyle bir videoyu her baba yiğit hazırlayamaz. Neden derseniz bunu yapan kişi ya grafiker yada montaj ve video konusunda bir usta. Geçişler, efektler, müzik senkronizasyonu mükemmel olmuş. Özellikle konusu süper. Zaten bu videoyu güzel yapan o. Helal olsun . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Böyle bir videoyu her baba yiğit hazırlayamaz. Neden derseniz bunu yapan kişi ya grafiker yada montaj ve video konusunda bir usta. Geçişler, efektler, müzik senkronizasyonu mükemmel olmuş. Özellikle konusu süper. Zaten bu videoyu güzel yapan o. Helal olsun . . .

Bu videoda pvpye dair pek bişi yok sadece geçişler efektler senkronizasyon yanı süper ama bana pek pvp videosuymuş gibi gelmedi bi videoda iyi bi konu ve hikayeden sonra efektler geçişler senkronizasyon önemlidir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.