Şimdi Ara

MANYETİK ŞARJ KABLOSU Z2 YE SORUN ÇIKARTIRMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: adam94

Hepsiburada'dan aldığım Microsonic marka kabloyu 1,5 aydır sorunsuz kullanıyordum ta ki bugün şarj ışığının bir yanıp bir söndüğünü görene kadar. Mıknatısı oldukça kuvvetli ama yinede temassızlık yapıyor... Üzerine hafif bastırınca düzeldi bu arada. Dock en mantıklısı bence.

Orijinalinin dock olmasinin bir sebebi var. Miknatis yetmiyor demek ki....
  • catalyst kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Bu arada kabloyu sorunsuz kullanıyorum sadece bir kez temassızlık yaptı. Yerine oturduktan sonra bi sıkıntı yok. (z serisi telefon alan bir çok kişi bu konuda kararsız kalıyor o yüzden yazıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam94

Olabilir. Bu arada kabloyu sorunsuz kullanıyorum sadece bir kez temassızlık yaptı. Yerine oturduktan sonra bi sıkıntı yok. (z serisi telefon alan bir çok kişi bu konuda kararsız kalıyor o yüzden yazıyorum)

Manyetik kablo bence de cok kullanisli. Cikarip takmasi kolay. Ama kablo takiliyken elinize alamiyorsunuz cikiyor. Mesela masada dururken arama geldi, hemen cikarip telefonu acmasi kolay.

Kisaca Micro USB'den daha kullanisli bence.
  • Manyetik şarj kablosu satın aldım, fakat kötü tarafı araştırma yapmadan almıştım.

Sonuç: bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra usb şarj çalışmaz oldu. eskiden hiç bir sorun yoktu. Yedek telefon ayarlar ayarlamaz garantiden telefonu tamire vereceğim.

Orjinal olmayan ürünleri kullanmayın.30 tl'lik ürün 1500tl'lik telefonu bozuyor. şarj portu kapağını söküp çıkarmaya devam yani
    ya da ofis veya ev için dock alınmalı.

Bunun dışın manyetik şarjı öve öve bitiremeyen arkadaşlar ya çok şanslı ya da bu işin ticaretini yapıyor.
  • Bugün orjinal Sony dock aldım bakalım 2-3 güne gelir, aldıktan sonra izlenimlerimi yazarım

Birde dock çiziyor diye mesajlar var doğru mudur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yıldır manyetik şarj kullanıyorum, henüz bir sorunla karşılaşmadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu ana kadar manyetik şarj kablosu almayanlara sözüm:
    Kesinlikle uzak durun, garantiden telefonu tamir ettirdim, bu arada şarj yeri kapağı contası çıktı vs ama telefonu kullanabiliyorum, manyetik şarjı kullandığımda telefon şarj aleti ile bile şarj olmuyordu, saatlerce uğraşıyordum.taşınabilir şarj cihazlarından (pil) ve arabadan şarj olmuyordu, Allahtan garanti kapsamında tamir ettiler.30 tl'lik şapşal kablo, 1500tl'lik telefonu çöpe attıracaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.