Şimdi Ara

MANYETİK ŞARJ KABLOSU Z2 YE SORUN ÇIKARTIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR Z2 VAR BENDE VE ŞARJ KAPAĞI GEVŞEDİĞİ İÇİN ORDAN ŞARJ ETMEK İSTEMİYORUM.
    MANYETİK ŞARJ YERİNDEN ŞARJ EDECEĞİM FAKAT DOCK 'LARIN FİYATLARI PAHALI . 70-90 TL ARASI.
    BİR KABLO BULDUM MANYETİK ŞARJ KABLOSU DİYE FİYATI ORTALAMA HERYERDE 30 TL.
    BU KABLO İLE TELEFONU ŞARJ ETSEM TELEFONA BİR ZARAR VERİRMİ ?
    TEŞEKKÜRLER (ÖRN RESİM ALTTA MEVCUTTUR-GOOGLE 'DAN "Z2 MANYETİK ŞARJ KABLOSU" OLARAK ARATIRSANIZ GÖRÜRSÜNÜZ.
     MANYETİK ŞARJ KABLOSU Z2 YE SORUN ÇIKARTIRMI?

• almayın. kısa ve öz .

orjinal olmadıkları için bataryaya zarar verdiler benimkinde gidin 80-90 tl ye dock alın zaten kablo olayı sağlıksız tam olarak oturmuyor en ufak harekette mıknatıstan ayrılıyor kablo falan uğraşmaya değmez.
  • yani zarar verirse tabikide almam da sürekli de dockla gezmek istemiyorum yanımda yani sıkıntı orda. yokmu başka kablo tecrübesi olan arkadaş ?
  • Bence zararı yok facebookta xperia ailesi ve z2 türkiye gruplarına sormalısın çoğumuz manyetik şarj kablosu kullanıyoruz dock telefonu çiziyor, pahalı
    Ben manyetik şarj kablosu kullanıyorum
  • Güncel.

Şu konuya açıklık getirebilir miyiz. Manyetik şarj olayı sony xperia'ya geçenler için çok yabancı bir kavram ve kullanan arkadaşların tecrübelerine çok ihtiyacımız var. Hangisini tercih etmeliyiz; sarj kablosunu mu orjinal dock mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequciqalpa13

Güncel.

Şu konuya açıklık getirebilir miyiz. Manyetik şarj olayı sony xperia'ya geçenler için çok yabancı bir kavram ve kullanan arkadaşların tecrübelerine çok ihtiyacımız var. Hangisini tercih etmeliyiz; sarj kablosunu mu orjinal dock mu?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kullanıyorum. Hiçbir sakıncası yok ve hiçbir sıkıntısınıda görmedim. Zaten cihaza zarar verecek olsa cihaza böyle bir özellik koymazlar. Emin olun normal usb girişinden şarz etmek xperialara çok daha fazla zarar veriyor, şarj kapağı bir süre sonra ölüyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_100397079/f_//tm.htm#100397079
  • Manyetik şarj kablosunu orjinal adaptör ile kullanırsanız sorun olacağını sanmam . Ben kullanıyorum bir problem yaşamadım henüz.
  • Ben de yeni aldım umarım telefona bi sorun çıkarmaz...
  • Bende z1 de kullanıyorum orjinal şarj adaptörü ile kullanılırsa sorun olacağını düşünmüyorum adaptör aynı sonuçta gelen voltaj ve amper aynı. Tek kusuru en ufak harekette yerinden çıkıyor. Kapak bozulup su alacağına manyetik yerden şarj etmeyi tercih ederim. Ayrıca birçok telefoncudan da tavsiye aldım.
  • Bu gün itibariyle bende orjinal manyatik kablosunu aldım 33tl ye ,yerinden ufak sarsıntılarda çıkıyor bunun çözümünü bulursak süper olacak çok pratik.
  • ben almadım arkadaşlar alırsam da dock alırım ama şuan almaya niyetim yok kapaklar da deforme olmadı hala 7 ay falan oldu heralde telefonu panltolonun cebine koyduğumuzda telefon esnediği için kapaklar açılıyor normalde de açıldığını gördüm ama komple açılmıyordu gevşiyordu sadece bende elektrik bandının yapışkanlı kısmını kapağın oturduğu yere az bişey sürttüm kapak oraya yapışır gibi oluyor hafiften ama hiç ve hiç belli olmuyor öyle bişey olduğu ogün bugün kapak açılmadı bilginiz olsun he olduda bidaha açılır sa da bidaha bantı sürteriz oraya bi 3 ay daha götürür :)
  • onwake O kullanıcısına yanıt
    başta sorun yokmuş gibi görünsede sonra yavaş şarz ediyor tel kendi kendine slayt açıyor manyetiklerinde sorun var heralde
  • peki bu manyetik şarj kablosunu, power banklar ile kullanabilir miyiz? yoksa sadece usb fişle mi kullanabiliyoruz.. bir tane power bank ve manyetik şarj kablosu almayı düşünüyorum dışarıda kullanım için..
  • MErhabalar;
    8 aydır kullandığım Z2 ve orjinal manyetik kablo ile çok yavaş şarj olmaya başladı.
    ilk zamanlarda neredeyse 1000mah hızında seyreden şarj şimdi 300mah izerine zor çıkıyor. heleki bu esnada telefonu kullanıyorsanız şarj olmuyor cihaz.
    ancak usb den bağladığınızda sorun yok cihaz her türlü şarj oluyor.
    kapaklara hasar vermemsi için tercih ettiğim manyetik şarjı verimli kullanamıyorum.
    sorun ne olabilir.

DENEMELER;
    manyetik kablo değiştirildi.
  • bidi_52 B kullanıcısına yanıt
    Telefonun manyetik şarj soketinde temas eden iki bakır yer var. Onlar oksitlenmiştir. Direnç oluşturuyorlardır. Orayı temizlemeni ( uygun bi deterjanla) tavsiye ederim.

• Arkadaşlar ben de araştırmalarım sonucu DK36 orjinal şarj cihazı aldım.Sorunsuz şarj ediyorum.Bazen ilk seferde dock telefonu tam yerleştiremiyorum ama hafif sağa sola kıpırdatınca şarj olmaya başlıyor. 84 TL'ye n11 den aldım. Orjinal manyetik kablo yok arkadaşlar sony mağazalarında satılanlar bile yan sanayi.Sonuçta kablo orjinal adaptöre takılacak zararı olacagını sanmıyorum.Benim sıkıntım da şeffaf kılıf aldım dock uymuyor her seferinde sök tak yapıyorum ama kablo olsaydı bu kılıfla sorunsuz kullanırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın, her zaman orijinal ürünleri tercih edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btsony sitesinde 45tl'ye Dafoni'nin bir manyetik şarj kablosu var. Ürünün kalitesinden emin olsam alacağım.

• Hepsiburada'dan aldığım Microsonic marka kabloyu 1,5 aydır sorunsuz kullanıyordum ta ki bugün şarj ışığının bir yanıp bir söndüğünü görene kadar. Mıknatısı oldukça kuvvetli ama yinede temassızlık yapıyor... Üzerine hafif bastırınca düzeldi bu arada. Dock en mantıklısı bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.