Şimdi Ara

Maokai ve Skarner Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizlere bu 2 heronun sadece ultileri hakkında sorularım var.

Skarner : Ultiyle adamı tuttuğumuzda sıçra atılamıyor değil mi ? Birde o ara thresh fenerine basabiliyor muyuz veya daha hızlı çekmek için ne yapılabilir ? ( Spelleri karıştırmayın )

Maokai : Ulti açıkken ölürsek, ulti patlıyor mu ? Yani rakipler ölürsek ve ultimiz açıksa hasar alıyorlar mı ?

Onun haricinde hangisini önerirsiniz / neden ?

• Maokai için evet ultisi ölünce patlıyor.
  • Hayır ulti ile birini tuttuktan sonra flash atılamıyor , thresh fenerini de denedim o da olmuyor.Skarner ultisi atılan adamın kurtulmasının birkaç yolu var ya kendisi qss basacak yada ona mikael basılacak.Cleanse de kullanıp kurtulabilir ama trde alan yok.Flash ile fırlayıp birden rakibi çekmek süper ama.Bol bol pozisyon hatası yapan olduğu için platinde skarner oynamama rağmen bol bol adc-apc çekip rakibi eksiltip drag-baron yapabiliyorum.

Mao ultisi açıkken ölünce de evet patlayıp hasar veriyor , hasar alıyolar sen öldüğün an çemberin içindekiler.

İkisini de öneririm çünkü ikisi de dakika ilerledikçe çok güçleniyor.Skarner a buzdoğan aldıktan sonra e sinin slowu , pasifi ve ultisiyle beraber 3 sejuani gücünde slowluyor-stunluyor , kaçılmıyor , hızlı olduğundan kovalanmıyor da.Tek sıkıntısı mesafeyi udyr gibi koşarak katettiği için rakipte morgana-nasus varsa işkence çektiriyor.Maokainin o sorunu yok w ile uçar ultisini açar , tekrar w cooldown gelince uçar devam eder.

Ben skarner olduğumda rakip lee , elise filan olunca seviniyorum.Özellikle lee sinler gank atmaktan farm yapmıyolar , oyun sonu skarnera karşı takımın içine girip insec de yapamayacakları için useless oluyorlar , ben taşıyorum.Skarner ile pratik yapmak önemli ama.E sini tutturmak , ultiyi doğru zamanda doğru rakibe atmak filan çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 26 Ağustos 2014; 21:11:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.