Şimdi Ara

Maplestory eu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maplestory oyunun eu serverinda oynayanlar vcarsa nicklerini yazarsa beraber oynariz belki dh guildi kurariz tek basina iyi olmuyor

• Şu maple storydeki mantığı çözemeyen ve bu kadar çok kişinin oynamasına anlam veremeyen tek benim galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackButler

Şu maple storydeki mantığı çözemeyen ve bu kadar çok kişinin oynamasına anlam veremeyen tek benim galiba.

bende varım hocam
  • Ah bir yüklesem oynıyacağım neden oluyor bunlar acabahttp://forum.donanimhaber.com/m_24563695/mpage_2/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

quote:

Orijinalden alıntı: BlackButler

Şu maple storydeki mantığı çözemeyen ve bu kadar çok kişinin oynamasına anlam veremeyen tek benim galiba.

bende varım hocam

bende aynen bi türlü çözemedim
  • konuyu hortlatıyım. bende oynuyorum arkadaşlar sorusu olanlara yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayssu

konuyu hortlatıyım. bende oynuyorum arkadaşlar sorusu olanlara yardımcı olabilirim

hocam nedir mantığı oyunun kısaca bir özet geçebilir misiniz. Ayrıca gerçek paranın oyuna etkisi nasıldır sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun mantığı, hero classlar var yada normal classlar. Görevler var bosslar var her classın farklı mx. lvl seviyesi var. Gerçek paranın öyle çok etkisi var diyemem am +ları tabikide var. ama oyun parasoyşa nx cash takas edebiliyorsun. 2 boyutlu olmasına rağmen çok bağlayıcı bi oyun. başta sıkcıı gelebiliyor ama ilerledikçe ve insanlarla tanıştıkça zevki çıkıyor
  • hala oynayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

hala oynayan varmı

oyun bende hata veriyor login oluyorum server secip giriş yapmak istediğimde masaüstüne atıyor nedendir anlamadım
  • aynısını bende de yaptı ben nasıl çözdüğümü anlamadım ama araştırma yaparken windows uyumluluk modunu xp ye falan getirmiştim olmuştu win7 kullanıyorsanız ondan yapıyormuş, halledersiniz tekrar tekrar deneyin bende de 3-4 defa atmıştı sonra pes ettirdim,
  • Konuyu hortlattım gençler.Oynayan varsa eklesin MistaSlayer oynamayanlarada tavsiye ederim.Ara sıra giriyorum zevkli bir oyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.