slm beyler su maradondaki orc teleportun arkasında kalan kosedeki rengli devasa kutuyu gormuşsunuz bende bayadır gordum ama şimdi ilk defamereklandım kumar makinsı die duydum oylemi ? ve nasıl calışlıo nerden ne alıp çalıştırabilirizki bana bu konu hakkında yardımcı olcagınızdan dolayı şimdiden çok tesekkurler çok merak ettim bi iyi şeyler çıkarmı bu koca kutudan :D
k2 network
az araştırsan millet köpek gibi araştırıyo sen
kumar makinası olduğu doğru nasıl çalıştığına gelince;sundresden alınan 10klık jetonlarla çalışıyo yakında moradonun adıda değişcek las vegas olcak arkadaşlar bırakın ya ne kumarı
las vegas mı orası çöl diil mi yaa
arkadaşlr yakında cz nin tma ortasına bi şey konulcak onu ksen ırk içeri giricek içeride canawar kesicek ve onlardan taş düşücek renkli renkli bu taslrı o makinada kırdırıcaksınız ve çok ii item verio japko da war su anda
quote:
Orjinalden alıntı: psyco_oki
arkadaşlr yakında cz nin tma ortasına bi şey konulcak onu ksen ırk içeri giricek içeride canawar kesicek ve onlardan taş düşücek renkli renkli bu taslrı o makinada kırdırıcaksınız ve çok ii item verio japko da war su anda
way canına bunu öğrendiğimiz iyi oldu teşekkürler bizi aydınlattığın için
quote:
Orjinalden alıntı: frostburn
las vegas mı orası çöl diil mi yaa
las vegas çöl değil kumarın baş kenti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme