Şimdi Ara

Marantz PM6006 Stereo Amfi için Hoparlör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Marantz PM6006 amfi için kule hoparlör tavsiyesine ihtiyacım vardır.
    Sistemi kurmak istediğim oda 30 m2 dir. Ağırlıklı olarak pikaptan dinleti yapmaktayım. Kullandığım pikap Audio Technica At-Lp120 dir.
    Dinlediğim müzik türü jazz, blues ve 80 ler türkçe dir.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

Herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde bütçenizi yazarsanız ve kablolama nedir daha iyi yatdımcı olunabilinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apache Air Fighter -- 26 Aralık 2016; 6:56:26 >
  • Bütçe 4000 tl civarı. Kablolama dh labs q10
  • Üstadlar daha iyi bilir tabii ama ben 24 m2 odada PM6005'i Dali Ikon 2 MK2 ile kullanıyorum. Marantz ve Dali Ikon uyumlu bir çift. 30 m2 odada Ikon 6 veya 7'nin daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • Bunların dışında Kef, Monitor Audio ve Focal nasıl bir seçim olabilir.

• Kef'i oldum olası sevemedim. Monitor Audio ve Focal iyi olur. Eğer ikinci el alacaksanız malum sitede bir kaç tane triangle var. Onlarında iyi gideceğini düşünüyorum. Şansınız var ise, amfiniz ile denemeden almayın.
  • Sıfır almayı düşünüyorum. Bunlar için tavsiye edebileceğiniz model var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subwoofer Amfi Tercihi
    geçen yıl açıldı
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şehir neresi acaba? Ona göre size firmalara gitmenizi tavsiye ederim. Amfinizi de beraber götürürsünüz, dinleyerek alırsınız. Tavsiye olarak Dali İkon serisi, Monitor Audio Silver serisi öneririm. Bunların bir alt modelleri (Dali Zensor, Monitor Audio Bronze) de sizin amfinize uyum sağlar. Ancak şehir belirtirseniz, daha spesifik ürünleri dinleyerek alabilirsiniz.
  • Merhaba, şehir istanbul

• mreberkay M kullanıcısına yanıt
    Amfinizin çıkış gücü odayı doyurmak için yetersiz gelebilir.
    Ben Q Acoustics Concept 40 modelini öneririm.Hem yapım kalitesi hem de sürülebilirliği iyi...
    Ayrıca Focal Chorus 716 modeli de uygun olabilir .

Daha büyük etki isteniyor ise Magnat Quantum 677 denenebilir ancak amfi yüksek ses seviyelerinde yığılır gibime geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitor audio silver 2 de düşünebikirsin. Hacimli bir bookshelf'dir. Ancak ilk işiniz bir kaç yer gezip dinlemek olsun.
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Merhaba biraz daha ileride pm8005 modeline geçiş yapabilirim. Fakat şimdilik olan cihazımı en iyi şekilde kullanmak istiyorum, fazlada yüksek sesde dinleti yapmıyorum. Bu arada tavsiyeniz için teşekkür ederim. Q Acoustics ve Focal modellerini araştırıcam. İkisinide dinleme şansınız oldu mu

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Bookshelf düşünmüyorum. Kule hoparlör olarak tavsiyeniz varmıdır. İlginiz için teşekkürler.

• mreberkay M kullanıcısına yanıt
    Focal olabilir sürülebilme açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: mreberkay

Merhaba biraz daha ileride pm8005 modeline geçiş yapabilirim. Fakat şimdilik olan cihazımı en iyi şekilde kullanmak istiyorum, fazlada yüksek sesde dinleti yapmıyorum. Bu arada tavsiyeniz için teşekkür ederim. Q Acoustics ve Focal modellerini araştırıcam. İkisinide dinleme şansınız oldu mu

Ben dinledim q acoustics bence daha iyi olabilir
    Timpani Türkiye distribütörü amfinizi alıp gidip dinleyebilirsiniz.

• Q Acoustics Concept 40 tavsiye ederim
  • bu amfiyle dali ikon 7 mk2 ve heco victa prime 702 yi test etmiştik yaklaşık 1 saat süren dinletiden sonra ses karakterlerinin çok yakın olduğuna karar verdik çok küçük nüanslar olsada yarı fiyatı olduğu için tercihimizi heco victa 702 den ayana yaptık. satıcı da en çok sattığı hoparlörün heco 702 olduğunu söylemişti bence fiyat performans ürünü olarak 702 tercih edilebilir.
  • Merhabalar yanaha rn 500 amfi kullaniyorum fakat bu amfiye gecme dusuncem var. İkisini de kullanan yada deneyen birisi varmidir acaba bir fikir beyaninda bulunsa ses karakteri acisindan?

• merhaba, bu cihazı dali spektor 2 ile kullanmak üzere almayı düşünüyorum. henüz bişey almış değilim, her türlü müziğe uygun bişey arıyorum ama imkansız mı :)
  • Audio-Technica AT-LP120 USB de hoparlör olarak bu sistemi kullanabilirmiyim

Philips
    Satın al: Philips DVD'li ev sinema sistemi MX2500/01 DVD'li ev sinema sistemi
    https://www.philips.com.tr/c-p/MX2500_01/-

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.