Şimdi Ara

marea alacağım. yardım edermisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fiat marea alacağım ama kararsız kaldım. arabayı çok seviyorum ama bu konuda bilgim az tanımıyorum.

2 tane marea var ama hangisini alacağıma karar veremedim.

1. seçenek 2000 model gümüş gri fiat marea sx lgp li 250.000 km de parça boya var motor bakımı yapılmış

2. seçenek 1998 model gümüş gri fiat marea elx 85 000 de parça boya var motor bakımı yapılmış

şimdi ben ikisi arasında kaldım sizin tavsiyeniz nedir arkadaşlar.

teşekkür ederim

• Kesinlikle 2. seçenek
  • teşekkür ederim arkadaşım
  • bence de 2.secenek 1. arabanın canı çıkmıştır büyük ihtimalle 250.000km 2000 model araba için çok fazla.
  • 2 si de değil bence. LPG li , km si fazla olmayan bulunabilir kolayca.
  • 2. secenek daha iyi çunku fiatlar o kadar uzun km ye pek dayanamazlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: biddy_074

2. secenek daha iyi çunku fiatlar o kadar uzun km ye pek dayanamazlar

selamlar...
    bu görüşünüze katılmam mümkün değil...
    ülkemiz yollarında 250.000 , 500.000 , 750.000 ve hatta 1.000.000 km yapmış 124ler , şahinler , doğanlar , tempralar , marealar , albea ve paliolar dolaşmaktadır...

saygılarımla...
  • fiat devrini kapattıbinenlerin çoğu mezarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

quote:

Orjinalden alıntı: biddy_074

2. secenek daha iyi çunku fiatlar o kadar uzun km ye pek dayanamazlar

selamlar...
    bu görüşünüze katılmam mümkün değil...
    ülkemiz yollarında 250.000 , 500.000 , 750.000 ve hatta 1.000.000 km yapmış 124ler , şahinler , doğanlar , tempralar , marealar , albea ve paliolar dolaşmaktadır...

saygılarımla...

770.000 de Doblo'nun kontağını tamir ettik geçenlerde.Şaşırmadım.Gayet de sağlam duruyodu.

quote:

Orjinalden alıntı: kokainman

fiat devrini kapattıbinenlerin çoğu mezarda

Gerekçesini de söyle de ona göre görüşüne saygı duyalım dimi yani?

• NE OLURSA OLSUN BELLİ BİR ZAMAN SONRA FAZLA KM YAPMIŞ ARAÇLARIN MOTORU SAYMAZSAK DİĞER AKSAMLARI DA YORULMUŞ OLUYOR..LPG EN FAZLA 1500 -1700 E TAKILIR..HEMDE AZ KM Lİ OLAN ARACI SEN KENDİ ALIŞKANLIĞINLA KULLANIRSIN..İKİ ARABANIN DA HOR KULLANILDIĞINI VARSAYARSAK EN AZINDAN AZ KM Lİ OLAN DAHA AZ KULLANILMIŞ..TAVSİYEM DÜŞÜK KM Lİ OLAN....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kokainman

fiat devrini kapattıbinenlerin çoğu mezarda

sen bi sütünü iç öyle bi gel hele... ne konuştuğunuzu bilin de yazın.. onbinlerce insan fiata biniyor bu ülkede , kazalar markadan değil sürücünün amatörlüğünden ve hatalarından kaynaklanıyor... töbe töbee..
  • abi bende düşük km lisini öneririm fiatlar sağlam arabadır ama 2000 modele 250.000 baya fazla hem 350--500 arası tüp takdırsan bide yine 300-500 arası kayıt falan cart curt yani :) diğer arabada çile çekeceğine değmez...Yani çile çekceğini sanmıyorum 250.000 km deki araba da kötü demiyorum ama az km li her zaman daha sağlamdır. Başını ağrıtmaz...
    Saygılar..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnr95 -- 28 Ağustos 2007; 20:50:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.