Bildirim
marea alayımmı????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
marea alınır tabi temizse... 2 parça boya önemli değil büyük kazası yoksa...bakımlı temiz bi arabaysa fiyat 14-15-16 civarında zaten...sorun olarak her arabanın çıkarttığı sorunları çıkartır...kronik olarak bikaç küçük sorunu vardır rölanti dalgalanması gibi...ama hepsinin çözümü kolay...yakıt olarak 2002 öncesi sonrası pek fark etmez...ama çok yakmaz zaten 1.6 araç ne yakarsa onu yakar ama bu devirde lpgsiz binilmez... arabada lpg varsa 15 gibi alınabilir derim lpg yoksa fiyatı 14500 lere düşmesini isteyin derim... -
arabanın tupu var.. ya acıkcası 3 araa arasında kaldım bı turlu karar veremıyorum corolla 2001, cıvıc 2000 , marea 2004 hangısını alayım bılemıyorum -
fiyatlar aynıysa en temiz olanını al...aynı değil ama araçların hepsi temizse en ucuzunu al
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X