Şimdi Ara

E30 ALINIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskilerden beri meraklı olduğum e30 almak için 3-4 aydır ilanları takip ediyorum ..Hatta iki kez araç bakmayada gittim .Araçların hepsinde eksiklikler olması ve fiyatlarında hiç indirim olmamasından dolayı almaktan vaz geçtim.
    Hatta biri hoşuma gitti araç sahibi ;ben pek anlamam araç bu dedi .kompitest denilen bir yere götürdük arabanın başına gelmeyen kalmamış. Adamın dediği bu .araç pertten toplanmış ve kelebek camlarından koltuklarına kadar araç çalınmış .Sonradan hurdadan toplanmış .Şase yamukmuş motorun bir pistonu çalışmıyormuş vs...Bu baktığım araç en çok almayı düşündüğüm 3.18is modeli ..Bu modelin motoru biraz farklı iyi bir motor ..
    Sonuç olarak benimde baktığım fiyata düzgün bir araç bulamadım .Bağzı arkadaşlar al diyor .Bağzı arkadaşlar alma başına bela alıcan diyor ..Bende aramaktan vaz geçicem sanırım..Baktığım fiyatlar 16-17 civarıydı ..Birazdaha eklesem belki temiz bulabilirim .

Şöyle bi alıpta yan veremedik arkadaş .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 17 binlaraya e30 almak yok daha neler e36 var o paraya hadi oda olmadı 7 bine orta düzey e30 alır 5-6 bin harcarım miss gibi araba olur bunuda hastası olan yapar zaten.

• Türkiye'de sağlam E30 yok gibi sağlamada genelde 328 330 vs araçlar 316 vs hep bilinçsiz ellerde yok edildi

bir kere 328 koltuğuna geçtim allahım bu kadar zevkli bir araç olamaz gazı veriyorsun sen verdikçe istiyor araba çıldorıyor resmen motor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger boylesini bulabilirsen
     E30  ALINIRMI E30  ALINIRMI

• Birde arkadaşlar benim gördüğüm kadarıyla bu arabaların haşat olanını satanlar sorumluluk almamak işten sıyrılmak için bilmemez araçtan anlamaz gibi numara yapıyorlar ..Yani araba bu ben anlamam .Difrensiyel kilidi varmı diyorum onasıl birşey diyor bana ..Bu arabanın sahipleri dif kilidinin ne olduğunu bilmezmi arkadaş ..Ayak yapıyorlar yani, araba haşat ya hani..

• Tabiri caizse cakal kasa. Sarkisi bile yapıldı. Ayyas arabasi diye lanse edilir.

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Çakal olurmu . Efsane . ama burda çakal elinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw e39 520 alınırmı?
    14 yıl önce açıldı
    Chevrolet captiva alınırmı?
    10 yıl önce açıldı
    200 BİN LİRAYA E30 ALINIRMI
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • apaçi misn :S
  • Doğan şahin bitti Vti larla bubinlara sardı Apaçi tayfası...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/ed0PmFIRgU0
    Sese gel

Taramalı tüfek gibi kesiyo be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 12 Haziran 2015; 16:53:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.