< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
200 BİN LİRAYA E30 ALINIRMI
-
-
Velev ki aldin
200 bine satabilir misin? Satamazsin. Oyleyse karar senin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
satma gibi bir fikrim yok küçüklükten beri hayâlim bu araba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kenarda bakım onarımına yetecek paran varsa al. bu paraya satıyorsa adam inan bana satıp kurtulmak isteyecek kadar illeallah etmiştir. bakım onarım yapar binersin. ama kenarda paran yoksa, hareket ettiremezsin tüm paranı sanayiye çekiciye verirsin. kapıda kümes olur.
-
Çürük çarık yoksa elektrik aksamı sağlamsa al
Tek paran buysa tek araban olacaksa yanindan bile gecme gözünü devirip bakma bile.
Bu iş Hobi isi parali adam işi sanayide fiyatlar uçtu
Ha ben zaten oto sanayide beden iscisi çalışıyorum mesaiden sonra kendim toplarim diyorsan belki.
Bana sorarsan al. eğer ki arabanın bakımlarını yapmayacak öyle kullanacaksan hiç alma arabana bak..
-
E46 alıp sattım, muadil yıl Lada, Tofaş türevi bir arabada 5 bine yapacağınız işe BMW ustaları 50 bin alıyor, arabada parça sıkıntısı var, piyasada sıfır diye 2.el alternatör satıyorlar, çoğu parçası yok, beyin yok, sigorta kutusu yok, motor motor çoğu şey değişiyor.
Alırsan arabayı yürütemeyeceğin konusunda emin olabilirsin. Ben 2021'de 205'e aldığım E46'yı yürütemedim. Benimle berabe E60 alan arkadaşım da yürütemedi, ben baba yadigarı Lada Kalina'ya geçtim o da Fiat Punto aldı.
Arabayı özlüyorum ama mahvetti bizi.
Bir daha alırsam yurtdışından bir tane sağlam getirmem vs. gerekecek.
-
E30 her zaman satılırda 200 bin tl ye100 bin km e30 olur mu? Zor
Hastası çoktur ilanda temiz arabayı iyi fiyatsa anında alırlar. Motorda önemli ama ayrı bir dünyası olan araçtır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
butun polis cevirmelerinde gozler uzerinde olur😎
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X