tramerde hasar kaydı var baktım çokta kaza takıntım yok ciddi olmadığı sürece bakımları yapılmış faturaları falan var tofaş servisinin, aldığım kişide renault fabrikasında çalışıyor titiz biri temiz bakmış arabaya
Hasar kaydı büyük değilse sorun olmaz.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: ÇaKaL016
arkadaşlar sonunda temiz bir marea buldum 2004 marea liberty aldım 80000 km de kafama takılan bir nokta var liberty lerde direksiyonda kumanda oluyormuydu ben hiç görmemiştim benimkinde var bide bu saat nasıl ayalanıyor beçeremedim bir türlü
Saati ayarlamak için teybi aç RND tusuna basılı tut saat ayar modu bir uyarı sesi ile açılır teybin volume tekeri ile hızlı şekilde ayarlanir.Rnd ye tekrar basılı tut çık bitti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
quote:
Orijinalden alıntı: ÇaKaL016
arkadaşlar sonunda temiz bir marea buldum 2004 marea liberty aldım 80000 km de kafama takılan bir nokta var liberty lerde direksiyonda kumanda oluyormuydu ben hiç görmemiştim benimkinde var bide bu saat nasıl ayalanıyor beçeremedim bir türlü
Saati ayarlamak için teybi aç RND tusuna basılı tut saat ayar modu bir uyarı sesi ile açılır teybin volume tekeri ile hızlı şekilde ayarlanir.Rnd ye tekrar basılı tut çık bitti
orayı buldum oradan ayarladım ama radyoyu değiştirince saat gene değişti sonra fiatın sitesinde dökümanlarda teybin kullanım klavuzunu buldum orada sycn (gibi bi seçenek var ) seçeneğini on konumuna getirirseniz radyo istasyonunun saatine göre ayarlanır diye bişey yazıyordu onu off konumuna getirdim saat sabit kaldı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme