Şimdi Ara

marea alıcam kafam çok karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu bölümde çoğu konuyu okudum kimisi klima arızası diyor kimi rolanti kimide abs sorunu çok diyor kimisi yok bişey diyor ben 2003 exclusive almak istiyorum 15000 tl bütçem var sizce ne almalıyım exclusive mi yoksa liberty mi hangisi daha sorunsuz
    neden tutmuyor diyorlar arıza yapsa motor parçaları pahalımıdır
    satarken zor satarsın diyorlar 1000 tl düşük isterim gene satarım o sorun değil zaten ben uzun süre satmak istemiyorum
    hafta sonu pazara gittim 1 tane bile exclusive bulamadım :)

• ÇaKaL016, Ben 2004 liberty sahibiyim 70.000km'de almıştım çok temiz araçtı(hala da öyle:). 2 yıldır kullanıyorum, aracımın konforundan ve yakıt tüketiminden çok memnunum. Fiyat/Performans olarak bence güzel araç.

Şimdi gelelim birkaç detaya;

Marea'ların bazı kronik sorunları var doğru rölanti, arıza lambası, klima gibi. Rölanti ve arıza lambası sorunlarını kendin bile halledebilirsin ki ben kendim yaptım(http://forum.donanimhaber.com ve ertanc sayesinde). Emin ellere gitmeyip bir sürü parça değiştirip sonuç alamayan insan çok. Piyasada şatılabilirlik hızıda biraz yavaş açıkçası. Böyle dezavantajları var.

Sonuç olarak;

Marea alırsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: muttiii

ÇaKaL016, Ben 2004 liberty sahibiyim 70.000km'de almıştım çok temiz araçtı(hala da öyle:). 2 yıldır kullanıyorum, aracımın konforundan ve yakıt tüketiminden çok memnunum. Fiyat/Performans olarak bence güzel araç.

Şimdi gelelim birkaç detaya;

Marea'ların bazı kronik sorunları var doğru rölanti, arıza lambası, klima gibi. Rölanti ve arıza lambası sorunlarını kendin bile halledebilirsin ki ben kendim yaptım(http://forum.donanimhaber.com ve ertanc sayesinde). Emin ellere gitmeyip bir sürü parça değiştirip sonuç alamayan insan çok. Piyasada şatılabilirlik hızıda biraz yavaş açıkçası. Böyle dezavantajları var.

Sonuç olarak;

Marea alırsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
    Hocam marea konfor bakımından çok güzel bir arabadır. O fiyata özellik ve konfor olarak daha iyisini bulamazsın diyebilirim. Ancak mareaların kronik sorunu olarak vernik atması vardır ve çoğunun hararet göstergesi doğru göstermez. Örn. benim mareada hararet göstergesi ortaları gösterirken yukarı taraftan vuruyordum sıfıra düşüyordu. Ayrıca bu araçlar tüpe de çok çabuk uyum göstermez. Alırken dikkatli olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 18Furkan18

Hocam marea konfor bakımından çok güzel bir arabadır. O fiyata özellik ve konfor olarak daha iyisini bulamazsın diyebilirim. Ancak mareaların kronik sorunu olarak vernik atması vardır ve çoğunun hararet göstergesi doğru göstermez. Örn. benim mareada hararet göstergesi ortaları gösterirken yukarı taraftan vuruyordum sıfıra düşüyordu. Ayrıca bu araçlar tüpe de çok çabuk uyum göstermez. Alırken dikkatli olmak lazım.

Alıntıları Göster
    O forumlardan Allah razı olsun 2004 model çift hava yastıklı,klimalı,ABS+EBD elektrikli ısıtmalı aynalar konfrolu bir araca ucuza binmemizi sağlıyorlar.Tutulmaz diyene tek sözüm var aracımın şu anda 3 tane müşterisi var her zaman satmamı istiyorlar.Hangi aracı alırsanız alın muhakkak en ucuzunu değil en temizini alın.Temiz aracınız olduğu sürece hangi marka olursa olsun satılır hemde değerinde satılır.Araba alınırken kazanılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

O forumlardan Allah razı olsun 2004 model çift hava yastıklı,klimalı,ABS+EBD elektrikli ısıtmalı aynalar konfrolu bir araca ucuza binmemizi sağlıyorlar.Tutulmaz diyene tek sözüm var aracımın şu anda 3 tane müşterisi var her zaman satmamı istiyorlar.Hangi aracı alırsanız alın muhakkak en ucuzunu değil en temizini alın.Temiz aracınız olduğu sürece hangi marka olursa olsun satılır hemde değerinde satılır.Araba alınırken kazanılır.

Alıntıları Göster
    ben exclusive almak istiyorum donanımı daha zengin ama malesef sahibindende bursada sadece 5 tane var 2 si hoşuma gitmedi 2 tanesi renkten sevmedim son 1 tanede 17750 den aşağı inmiyor :) napıcam şaşırdım şehir dışınada çıkamıyorum işlerim dolayısıyla galiba başka model bir arabaya kayıcak gibiyim:(

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇaKaL016

ben exclusive almak istiyorum donanımı daha zengin ama malesef sahibindende bursada sadece 5 tane var 2 si hoşuma gitmedi 2 tanesi renkten sevmedim son 1 tanede 17750 den aşağı inmiyor :) napıcam şaşırdım şehir dışınada çıkamıyorum işlerim dolayısıyla galiba başka model bir arabaya kayıcak gibiyim:(

17.750 istenen aracın linkini verir misiniz?
  • quote:

quote:

17.750 istenen aracın linkini verir misiniz?

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fuul-orjinal-marea-exclusive-140577829/detay
    yarın adamla birdaha konuşacam bakalım 17500 e inicekmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fuul-orjinal-marea-exclusive-140577829/detay

Alıntıları Göster
    Merhaba
    Tavsiye ederim.Vakti zamanında 2004 model marea liberty im vardı.Liberty ile exclusive arasındaki fark 4 cam otomatik ve 2 airbag fazla ve sis farı,çelikjant o yüzden fazla takılma hangisi temiz ise onu al.İlandaki araç fazla istiyor gibi geldi bana ben o fiyata almam.Arkadaşlar bazı kronik sorunlardan bahsetmiş ama kendim lpg taktırmama rağmen, ne lpg nede diğer sorunlarla karşılaşmadım.Satarken(3 sene önce) biraz yavaş gidiyor ama piyasa değişti şimdi daha kolay gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNMETAL -- 28 Ekim 2013; 23:49:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GUNMETAL

Merhaba
    Tavsiye ederim.Vakti zamanında 2004 model marea liberty im vardı.Liberty ile exclusive arasındaki fark 4 cam otomatik ve 2 airbag fazla ve sis farı,çelikjant o yüzden fazla takılma hangisi temiz ise onu al.İlandaki araç fazla istiyor gibi geldi bana ben o fiyata almam.Arkadaşlar bazı kronik sorunlardan bahsetmiş ama kendim lpg taktırmama rağmen, ne lpg nede diğer sorunlarla karşılaşmadım.Satarken(3 sene önce) biraz yavaş gidiyor ama piyasa değişti şimdi daha kolay gibi.
    benim bir tanıdık var gaz montaj işi yapıyor ona 2000 2005 arası 15000 tl civarı bi araba almak istiyorum dedim gazla en uyumlu hangisi diye sorduğumda bana verdiği cevap
    1 marea
    2 megan 1
    3 opel astra demişti
  • quote:

benim bir tanıdık var gaz montaj işi yapıyor ona 2000 2005 arası 15000 tl civarı bi araba almak istiyorum dedim gazla en uyumlu hangisi diye sorduğumda bana verdiği cevap
    1 marea
    2 megan 1
    3 opel astra demişti

Alıntıları Göster
    Sen bakma hocam o tanığına öyle bi dünya yok. 600TL ye sıralı sistem lpg var 6000 tl ye de. adi, adı sanı duyulmamış lpg taktırırsan sorun yaşama ihtimalin yüksek. LPG işinde montajda çok önemli tabiki.
    Tanıdığın şu konuda haklı 15k tl ye lpg uyumlu sornsuz şu araçları alabilirsin demiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNMETAL -- 29 Ekim 2013; 0:07:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GUNMETAL

Sen bakma hocam o tanığına öyle bi dünya yok. 600TL ye sıralı sistem lpg var 6000 tl ye de. adi, adı sanı duyulmamış lpg taktırırsan sorun yaşama ihtimalin yüksek. LPG işinde montajda çok önemli tabiki.
    Tanıdığın şu konuda haklı 15k tl ye lpg uyumlu sornsuz şu araçları alabilirsin demiştir.

Alıntıları Göster
    akşam aracı görmeye gittim araç güzel bugunde expertize sokucam sorun çıkmazsa alıcam artık araçta zavolli lpg var
  • quote:

akşam aracı görmeye gittim araç güzel bugunde expertize sokucam sorun çıkmazsa alıcam artık araçta zavolli lpg var

Alıntıları Göster
    Merhaba hocam,
    Yaklaşık bir ay önce bende senin gibi kararsızdım. Aracımı aldım çok şükür ve hiç bir problemi yok. Yol tutuşu olsun hız ve atiklik olsun oldukça iyi derecede. Benim aldığım 2005 liberty 95 binde. exclusive almanı tavsiye ederim donanım bakımından. Ama temizini biraz zor bulursun bulursanda pahalı olur. Mümkün olduğunca yüksek kmli araçlara bakma. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exactly®

Merhaba hocam,
    Yaklaşık bir ay önce bende senin gibi kararsızdım. Aracımı aldım çok şükür ve hiç bir problemi yok. Yol tutuşu olsun hız ve atiklik olsun oldukça iyi derecede. Benim aldığım 2005 liberty 95 binde. exclusive almanı tavsiye ederim donanım bakımından. Ama temizini biraz zor bulursun bulursanda pahalı olur. Mümkün olduğunca yüksek kmli araçlara bakma. Saygılar.

Alıntıları Göster
    aracı expertize soktum kaput değişmiş sağ çamurluk işlem görmüş sol çamurluk .sol ön kapı sağ ön kapı sağ arkakapı sağ arka çamurluk sol arka çamurluk boyalı ön panel değişik ön tampon demiri değişik sol şase uc kısmında hasar var arka ak iz kötü raporu çıktı adamda 17600 den aşağı inmiyor

• quote:

aracı expertize soktum kaput değişmiş sağ çamurluk işlem görmüş sol çamurluk .sol ön kapı sağ ön kapı sağ arkakapı sağ arka çamurluk sol arka çamurluk boyalı ön panel değişik ön tampon demiri değişik sol şase uc kısmında hasar var arka ak iz kötü raporu çıktı adamda 17600 den aşağı inmiyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sonunda temiz bir marea buldum 2004 marea liberty aldım 80000 km de
    kafama takılan bir nokta var liberty lerde direksiyonda kumanda oluyormuydu ben hiç görmemiştim benimkinde var bide bu saat nasıl ayalanıyor beçeremedim bir türlü

• quote:

Boya değişen yoksa yürürü sorunsuz ise ben alacak olsam 16.500 den fazla vermezdim.
  • quote:

Almadığınız iyi olmuş işlem görmeyen oynamayan pek bir tarafı kalmamış gibi.Peki expertisi nerede yaptırdınız ve kaç TL ücret aldılar?Rapor verdiler mi?
  • quote:

arkadaşlar sonunda temiz bir marea buldum 2004 marea liberty aldım 80000 km de
    kafama takılan bir nokta var liberty lerde direksiyonda kumanda oluyormuydu ben hiç görmemiştim benimkinde var bide bu saat nasıl ayalanıyor beçeremedim bir türlü

Aracınız hayırlı olsun.Ne kadara aldınız.Boya değişen vs.varmıydı?KM si baya düşükmüş yılda 8 bin km yapmış araca pek binmemişler sanırım.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Dynomoss diye biyer var yalova yolunda orada yaptirdim 70 tl aldilar raporda verdiler kilometre cok dusuk denk geldi kilometrede oynama yok baktirdim zaten aracin her yerinden belli yipranmadigi aracta sag on camurluk dehismis 2 parcadada boya var 16750 tl ye aldim araci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dynomoss diye biyer var yalova yolunda orada yaptirdim 70 tl aldilar raporda verdiler kilometre cok dusuk denk geldi kilometrede oynama yok baktirdim zaten aracin her yerinden belli yipranmadigi aracta sag on camurluk dehismis 2 parcadada boya var 16750 tl ye aldim araci

Tramerde hasar kaydı çıkıyormuydu?Aracın bakımları yapılmış mı?Yapılmadıysa yaptırıp kafanız rahat bir şekilde binmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Dynomoss diye biyer var yalova yolunda orada yaptirdim 70 tl aldilar raporda verdiler kilometre cok dusuk denk geldi kilometrede oynama yok baktirdim zaten aracin her yerinden belli yipranmadigi aracta sag on camurluk dehismis 2 parcadada boya var 16750 tl ye aldim araci

Tramerde hasar kaydı çıkıyormuydu?Aracın bakımları yapılmış mı?Yapılmadıysa yaptırıp kafanız rahat bir şekilde binmenizi tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    tramerde hasar kaydı var baktım çokta kaza takıntım yok ciddi olmadığı sürece bakımları yapılmış faturaları falan var tofaş servisinin, aldığım kişide renault fabrikasında çalışıyor titiz biri temiz bakmış arabaya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.