Şimdi Ara

marea benzinde çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 model marea 1,6 sx geçen gün marşa bastım çalışmadı sonuçta sıralı olduğundan benzinle çalışıyor sonra gaza geçiyor.düğmeyi basılı tutup gazla çalıştırdım benzin az değil ama yinede aldım yine çalışmadı .buji kablolarını söktüm tekrar taktım lpg sigortasını söktüm taktım bastım marşa çalıştı hemen.bir hafta sorun yoktu dün akşam yine çalışmadı yaptığım işlemleri tekrar yaptım hatta 4 kere buji kablolarının uçları biraz oksitlenmiş temizledim yine çalışmıyor sıkıntı neden olabilir bir fikri olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzin pompanızda da sıkıntı olabilir, durum böyleyken fazla marşa basmayın çalışmadığında veya çok acil durumlarda direk gaz ile çalıştırın
  • benzin hortumunuda kontrol edin.delik varsa motora gelmeden dışarı akıyor olabilir benzin. birde benzin varmı arabada.
  • cevaplar için teşekkür ederim.hiç bir kaçak göremedim.herşey yolunda görünüyor.ama sonuçta çalıştırdım.depo kapağını açtım içi hava doluymuş açar açmaz nerdeyse basınçtan kapak fırlayacaktı kapağı kapatıp tekrar bastım çalıştı araba.benzini herzaman aldığım yerden değil başka bir yerden aldım.galiba ondan kaynaklandı.şu ana kadar bir sıkıntı yok.ilginiz için tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.