Merhaba ben bır kac gun ıcınde marea alcam ama bır cok yerde gordumkı yılı 2004-2005 olan lıberty modelı 2000 model elx yada sx le aynı fıyatta neden acaba bu lıberty de bır sorunmu var..Bır kac ıcınde alacagım ıcın yardımlarınızı beklıyorum..
Liberty almanı tavsiye ederim keza 1 litre kadar daha az yakar.
aslında eski model marealar yani sx elx serisi makyajlı libery serisinden daha kalitelidir. sxlerde abs yok 2 cam otomatiktir tek hava yastığı vardır. elxlerde ise çift hava yastığı abs otomatik klima 4 acam otomatik vardır gövde renginde kapı ve dikiz aynaları vardır. bence 2001 yada 2002 model elx alın.
Liberty modeli motor olarak daha cimridir. Alabiliyorsan exlusive almanı tavsiye ederim. donanımı daha yüksektir. özel bir sebebide olduğunu sanmıyorum. bence sadece alt model sahiplerinin kasıntısı dır.
bizde elx var 2001 abs yok demiş satıcı 0 alırken abs var mıdır acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: basıcam gaza
bizde elx var 2001 abs yok demiş satıcı 0 alırken abs var mıdır acaba ?
nasıl anlamadım ? elxlerde abs standart diye biliyorum bazı sxlerdede abs opsiyoneldi biz sıfır almıştık 2000 senesinin aralık ayında ordan biliyorum.
bizde 2001 de aldık abs yok demişler kontağı çevirince abs diye işaret çıkıyor mu ?
quote:
bizde 2001 de aldık abs yok demişler kontağı çevirince abs diye işaret çıkıyor mu ?
çıkar tabikide abs ışığı yanar sonra söner sanırım kırmızı renk idi hatta elxlerde otomatik klima 4 cam otomatik abs standarttır ve çok güzel bir arabadır.
abs diye mi yazıyor yoksa simge olarak mı çıkıyor ? otomatik klima marealarda hiç duymadım bizimki manuel
quote:
abs diye mi yazıyor yoksa simge olarak mı çıkıyor ? otomatik klima marealarda hiç duymadım bizimki manuel
abs yanar kırmızı yuvarlak içinde iyi bakmalısın. otomatik klima bu dıgıtal ile karıştırdın sanırım...
otomatik klima: derece olur 15 16 17 diye ortasında oto yazar 18 19 20 diye devam eder
manuelde ise: mavi ve kırmızı olur yani derece yazmaz
dıgıtal : elle kıvırma olmaz düğmeye basarsın.
Liberty almanizi tavsiye ederim.Makyajla beraber aracin tuketiminde de yaklasik 1 litrelik bir dusus saglandi.Aracin birseyi oldugundan degil,yeni model almaniz menfaatinizedir.
ok 18 derece felan ayarlıya biliyoruz ama satıcı neden abs yok demiş ki 10 yıldır abs yok diye biniyoruz valla o işareti anladım kırmızı ortasında mı ne çizgi var
quote:
ok 18 derece felan ayarlıya biliyoruz ama satıcı neden abs yok demiş ki 10 yıldır abs yok diye biniyoruz valla o işareti anladım kırmızı ortasında mı ne çizgi var
Herkes yaptığı işte uzman olsa zaten üçüncü dünya ülkesi demezlerdi bize üstadım
evet ama demiş 2 bin lira farkla alınıyor sizin arabanızda yok diye dışarıda taktırmayı bile düşünmüştük ama olmaya bilirde bilmiyorum araba 2000 yılının elde kalan modelleri ama 2001 yazıyor ruhsatta
tsk ler aklıma takıldıydı ıyı oldu sıze burdan sormam..Bu hafta almayı dusunuyorum kısmetse varmı cevrenızde satan 12-13 bın ararsı temız bır lıberty ıstanbul yada ankara olabılır.. :)
yok sanırım
Olsa bilgi veren olurdur sanırım..Netten bir araştırma yapın.Ayrıcawww.trmareaclub.com sitesine de üye olun;orada araçla ilgili her türlü bilgiye direk kullancııalrdan ulşacaksınız.Keza satanlar da vardır belki ya da kulağına satılık diye gelmiş olan.Oradaki üyeler DH'de Marea Kulübü olarak faaliyet gösteren üyelerdi;sonrasında site kurdular.
tsk dostum uye oldum sendede marea var sanırım
Bizde 2000 senesinde vardı;sıfır SX almıştık.1 sene sonra 1.200 km'de sattık.
Sonrasında ben üni.ye gidince Marea aldırma isteğim vardı;onun yerine Civic alındı.Baya bir ilgilendim Marea'yla;o yüzden az bilgim var.Dediğim arkadaşları da o yüzden tavsiye ettim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme