Şimdi Ara

Marea ılgılı bır soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bır kac gun ıcınde marea alcam ama bır cok yerde gordumkı yılı 2004-2005 olan lıberty modelı 2000 model elx yada sx le aynı fıyatta neden acaba bu lıberty de bır sorunmu var..Bır kac ıcınde alacagım ıcın yardımlarınızı beklıyorum..

• Liberty almanı tavsiye ederim keza 1 litre kadar daha az yakar.
  • aslında eski model marealar yani sx elx serisi makyajlı libery serisinden daha kalitelidir. sxlerde abs yok 2 cam otomatiktir tek hava yastığı vardır. elxlerde ise çift hava yastığı abs otomatik klima 4 acam otomatik vardır gövde renginde kapı ve dikiz aynaları vardır. bence 2001 yada 2002 model elx alın.
  • Liberty modeli motor olarak daha cimridir. Alabiliyorsan exlusive almanı tavsiye ederim. donanımı daha yüksektir. özel bir sebebide olduğunu sanmıyorum. bence sadece alt model sahiplerinin kasıntısı dır.
  • bizde elx var 2001 abs yok demiş satıcı 0 alırken abs var mıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basıcam gaza

bizde elx var 2001 abs yok demiş satıcı 0 alırken abs var mıdır acaba ?

nasıl anlamadım ? elxlerde abs standart diye biliyorum bazı sxlerdede abs opsiyoneldi biz sıfır almıştık 2000 senesinin aralık ayında ordan biliyorum.
  • bizde 2001 de aldık abs yok demişler kontağı çevirince abs diye işaret çıkıyor mu ?
  • quote:

bizde 2001 de aldık abs yok demişler kontağı çevirince abs diye işaret çıkıyor mu ?

çıkar tabikide abs ışığı yanar sonra söner sanırım kırmızı renk idi hatta elxlerde otomatik klima 4 cam otomatik abs standarttır ve çok güzel bir arabadır.
  • abs diye mi yazıyor yoksa simge olarak mı çıkıyor ? otomatik klima marealarda hiç duymadım bizimki manuel
  • quote:

abs diye mi yazıyor yoksa simge olarak mı çıkıyor ? otomatik klima marealarda hiç duymadım bizimki manuel

abs yanar kırmızı yuvarlak içinde iyi bakmalısın. otomatik klima bu dıgıtal ile karıştırdın sanırım...

otomatik klima: derece olur 15 16 17 diye ortasında oto yazar 18 19 20 diye devam eder

manuelde ise: mavi ve kırmızı olur yani derece yazmaz

dıgıtal : elle kıvırma olmaz düğmeye basarsın.
  • Liberty almanizi tavsiye ederim.Makyajla beraber aracin tuketiminde de yaklasik 1 litrelik bir dusus saglandi.Aracin birseyi oldugundan degil,yeni model almaniz menfaatinizedir.
  • ok 18 derece felan ayarlıya biliyoruz ama satıcı neden abs yok demiş ki 10 yıldır abs yok diye biniyoruz valla o işareti anladım kırmızı ortasında mı ne çizgi var
  • quote:

ok 18 derece felan ayarlıya biliyoruz ama satıcı neden abs yok demiş ki 10 yıldır abs yok diye biniyoruz valla o işareti anladım kırmızı ortasında mı ne çizgi var

Herkes yaptığı işte uzman olsa zaten üçüncü dünya ülkesi demezlerdi bize üstadım
  • evet ama demiş 2 bin lira farkla alınıyor sizin arabanızda yok diye dışarıda taktırmayı bile düşünmüştük ama olmaya bilirde bilmiyorum araba 2000 yılının elde kalan modelleri ama 2001 yazıyor ruhsatta
  • tsk ler aklıma takıldıydı ıyı oldu sıze burdan sormam..Bu hafta almayı dusunuyorum kısmetse varmı cevrenızde satan 12-13 bın ararsı temız bır lıberty ıstanbul yada ankara olabılır.. :)
  • yok sanırım
  • Olsa bilgi veren olurdur sanırım..Netten bir araştırma yapın.Ayrıcawww.trmareaclub.com sitesine de üye olun;orada araçla ilgili her türlü bilgiye direk kullancııalrdan ulşacaksınız.Keza satanlar da vardır belki ya da kulağına satılık diye gelmiş olan.Oradaki üyeler DH'de Marea Kulübü olarak faaliyet gösteren üyelerdi;sonrasında site kurdular.
  • tsk dostum uye oldum sendede marea var sanırım
  • Bizde 2000 senesinde vardı;sıfır SX almıştık.1 sene sonra 1.200 km'de sattık.

Sonrasında ben üni.ye gidince Marea aldırma isteğim vardı;onun yerine Civic alındı.Baya bir ilgilendim Marea'yla;o yüzden az bilgim var.Dediğim arkadaşları da o yüzden tavsiye ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.