hangisi daha geniş reno daha kaliteli olduğu için megandan yana olumlu düşünüyorum, ne dersiniz
hadi arkadaşlar biraz yardımcı olsanız
marea hakkındaki son görüşleriniz nedir
avensis station wagon ama illaki megane yada marea dersen ikinci el sağlamlık tip dersen megane
quote:
Orjinalden alıntı: youngdrift
avensis station wagon ama illaki megane yada marea dersen ikinci el sağlamlık tip dersen megane
kardeş avensis konusunda haklısın ama meganenin konforlu ve sağlamlık konusunda yanılıyosun, ne yani şimdi marea sağlam ve konforlu değil mi biz bunu ne zamandır araştırıyoruz böyle kulaktan dolma bilgilerle tavsiye vermeyin marealar italyan üretimidir çok sağlam bi arabadır inanmayanlar yolda gördüğü bir mareada test etsin isterseniz meganeyle de karşılaştırın, konforluk dersen marea gayet konforlu konfor açısından da meageneyi geçeceğine eminim, mareaların motoru meganeden daha iyi, tip konusunda belki haklı olabilirsin çünkü bu bir zevk meselesi kimin hoşuna giderse, ama sw meganın ne kadar tipsiz bi araba olduğunu herkes bilir, sw marea isterseniz bakın gördüğünüzde gerçekten ağır ve güzel bir tipi var çok düzgün ve gerçek sw araba görüntüsü olduğunu anlarsınız mareayı eğer fiat olduğu için böyle değerlendirenler yanılıyorlar hem fiat iyi araba yapmıyor değil marea megane ve focustan her bakımdan daha iyi ama siz heralde markaya bakıyorsunuz otomobiller hakkında düzgün bilgi edinmek için aylarca araştırmak gerekir yeni araba alacaklara ve kulaktan dolma bilgilerle konuşanlara tavsiyedir
daha yeni sw marea aldık uzun araştırmalarımız sonunda en son onu almaya karar verdik ve dün aldık gerçekten çok iyi araba hiç eksiği yok ve kaliteli, megan ve marea alacak bütçemiz vardı ve marea aldık çünkü marea megandan kesinlikle daha iyi her bakımdan kıyaslayabilirsiniz siz de mareayla herhangi bir araba arasında kararsız kaldıysanız kesinlikle marea derim
Nasıl yani? Megane ve Marea konu. Büyük hacimli binek oto binmek binmek için kullanılır. Size Marea ile Kangoo veya Doblo sormuyorki... Marea SW ler megane a göre daha konforlu araç. Ama 100.000 i yukarı geçince megane a göre daha çok yıpranmış olur.
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
arabayı genel olarak ne için kullanacaksınız? bu önemli
SW alacaksan Marea derim ben. Resmen bir tasarım harikası Marea lar. Bir sw ancak bu kadar şık olabilir.
kardeş sw marea aldık 2 gün önce çok iyi bir araba sw megandan çok daha iyi zaten genel olarak marealar megandan daha iyi, ayrıca bir arkadaşımız 100000 i geçince megane göre daha çok yıpranmış olur demiş alakası yok marea çok sağlam bir araba, dediği megane için geçerli olur bence
quote:
Orjinalden alıntı: Qaghan
kardeş sw marea aldık 2 gün önce çok iyi bir araba sw megandan çok daha iyi zaten genel olarak marealar megandan daha iyi, ayrıca bir arkadaşımız 100000 i geçince megane göre daha çok yıpranmış olur demiş alakası yok marea çok sağlam bir araba, dediği megane için geçerli olur bence
yani 2 günde mareanın megane'dan daha sağlam olduğuna kanaat ettin ya pes artık.
size gerçekleri söyleyim arkadaşlar en iyi araba sahip olduğun arabadır. katılmayan var mı?
yani ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca.
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
quote:
Orjinalden alıntı: kvolkany
bozuk yollarda dere tepe kullanacaksanız megane,genelde asfaltta ve temiz kullanacaksanız marea uygun olur
Nedenki megane torosmu
megane 2 >marea(bravo)>megane 1 bence yalnız megane 2 nin fiber parçalarını göz önünde bulundur derim
1996 model 1,6 polom ile arkadaşın 2003 model 1,6 mareasına Keçiören'in yokuşlarında (Bilen bilir) çok toz yutturdum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme