Bildirim
marea mı, megan mı (acil)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bozuk yollarda dere tepe kullanacaksanız megane,genelde asfaltta ve temiz kullanacaksanız marea uygun olur -
quote:
Orijinalden alıntı: kvolkany
bozuk yollarda dere tepe kullanacaksanız megane,genelde asfaltta ve temiz kullanacaksanız marea uygun olurquote:
Orjinalden alıntı: kvolkany
bozuk yollarda dere tepe kullanacaksanız megane,genelde asfaltta ve temiz kullanacaksanız marea uygun olur
Nedenki megane torosmu -
quote:
Orijinalden alıntı: desiyaquote:
bozuk yollarda dere tepe kullanacaksanız megane,genelde asfaltta ve temiz kullanacaksanız marea uygun olur
Nedenki megane torosmu
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: desiya
quote:
Nedenki megane torosmu
-
megane amcamLar iş için kuLLanıyorLar ama onLarınki99 dci araç hiç arza sorun çıkarmadı araca bakım v.s hiç bişey yok araç hala banamısın demiyor bnce megane !!!quote:
Orijinalden alıntı: Tacarsoyquote:
Orjinalden alıntı: desiya
quote:
Nedenki megane torosmu
Alıntıları Göster
-
megane sw derim ben.saglamlık konusundanquote:
Orijinalden alıntı: karaman26
megane amcamLar iş için kuLLanıyorLar ama onLarınki99 dci araç hiç arza sorun çıkarmadı araca bakım v.s hiç bişey yok araç hala banamısın demiyor bnce megane !!!
Alıntıları Göster -
quote:
bozuk yollarda dere tepe kullanacaksanız megane,genelde asfaltta ve temiz kullanacaksanız marea uygun olurquote:
aslına bakarsanız megan asfalt arabası diye tabir edilen araç tiplerindendir.sanırım kvolkany renoultun ilk modelleriyle karıştırdı yani tsw veya toroslarla.bu gün hehangi bir renault servisine gidip megan hakkında bilgi alırsanız size il söyliyecekleri meganın asfalt yolda kullanılması gerektiğidir....parça ve sağlamlık yönünden megan tavsiyedir 16valf olmasına dikkat ederseniz araçta memnuniyetiniz artar
-
Bende Meganeyi tavsiye ederim. Sürüş Konforu mareaya göre daha iyidir. Megane I ler sorunsuz arabalardır, yedek parça gibi sıkıntılarında olmaz. Donanım yönündende tatmin eder.quote:
Orijinalden alıntı: serdarkaquote:
aslına bakarsanız megan asfalt arabası diye tabir edilen araç tiplerindendir.sanırım kvolkany renoultun ilk modelleriyle karıştırdı yani tsw veya toroslarla.bu gün hehangi bir renault servisine gidip megan hakkında bilgi alırsanız size il söyliyecekleri meganın asfalt yolda kullanılması gerektiğidir....parça ve sağlamlık yönünden megan tavsiyedir 16valf olmasına dikkat ederseniz araçta memnuniyetiniz artar
Alıntıları Göster
-
sevgili formdaşlar ;quote:
Orijinalden alıntı: baran_bari
Bende Meganeyi tavsiye ederim. Sürüş Konforu mareaya göre daha iyidir. Megane I ler sorunsuz arabalardır, yedek parça gibi sıkıntılarında olmaz. Donanım yönündende tatmin eder.
Alıntıları Göster
1.megane ile toros u ayırt edemeyen insan burda fikir belirtmez.buna emin olun .
2. soru soran arkadaş sw alacam demiş.sw alan adama bagaj lazım demektir.sw aracını iş için yada dağ taş dere tepe gezmek için ,v.b. sebepler için istiyor demektir.
bu durumda megane ın marea ya göre daha sağlam olduğu hatta altınında yüksek olduğu hatta daha kullanışlı olduğu bir gerçektir. velev ki araba genelde asfalt yolda ve titizlikle ve hor kullanılmadan ve konfor öncelikli kullanılacaksa dediğim gibi marea öncelikli tercih sebebidir.
3.megane sw mi,marea sw mi daha sağlamdır hangisi daha geç dökülmeye başlar diye topik açın istisnalar hariç cevap megane olacaktır.
4. şöyle bir sonucada varabiliz megene marea ya göre; karakteristik olarak daha torostur. saygılarımla......
-
renault genetik olarak sağlamdır.quote:
sevgili formdaşlar ;
1.megane ile toros u ayırt edemeyen insan burda fikir belirtmez.buna emin olun .
2. soru soran arkadaş sw alacam demiş.sw alan adama bagaj lazım demektir.sw aracını iş için yada dağ taş dere tepe gezmek için ,v.b. sebepler için istiyor demektir.
bu durumda megane ın marea ya göre daha sağlam olduğu hatta altınında yüksek olduğu hatta daha kullanışlı olduğu bir gerçektir. velev ki araba genelde asfalt yolda ve titizlikle ve hor kullanılmadan ve konfor öncelikli kullanılacaksa dediğim gibi marea öncelikli tercih sebebidir.
3.megane sw mi,marea sw mi daha sağlamdır hangisi daha geç dökülmeye başlar diye topik açın istisnalar hariç cevap megane olacaktır.
4. şöyle bir sonucada varabiliz megene marea ya göre; karakteristik olarak daha torostur. saygılarımla......
Alıntıları Göster
-
renaultlar kaliteli de olsa sac bakımından çok da sağlam değil, eğer sac yönünden değerlendiriyorsanız fiat ve renault arasında pek fark yokquote:
Orijinalden alıntı: oguz1
renault genetik olarak sağlamdır.
Alıntıları Göster
fiat hoşuma gitmese de ben marea diyorum, çünkü sw marea, sw megana göre daha baba, daha ağırbaşlı duruyor. bagajı da daha geniş sayılır
bence burada sw meganın tek avantajı yüksek olması
renaultlar daha prestijli, ama dayanıklılık bakımından pek fark yok (eski kasa kartal ve torosu kıyaslayın, tempra ile manageri kıyaslayın.örneğin aynı şartlar altında kullanılan 90 model kartal ve toros arasında görünüş, motorun sağlamlığı, ne kadar döküldüğü arasında fark yok gibidir.)
görüşlerinizi bekliyorum...
-
arabayı genel olarak ne için kullanacaksınız? bu önemliquote:
Orijinalden alıntı: Qaghan
renaultlar kaliteli de olsa sac bakımından çok da sağlam değil, eğer sac yönünden değerlendiriyorsanız fiat ve renault arasında pek fark yok
fiat hoşuma gitmese de ben marea diyorum, çünkü sw marea, sw megana göre daha baba, daha ağırbaşlı duruyor. bagajı da daha geniş sayılır
bence burada sw meganın tek avantajı yüksek olması
renaultlar daha prestijli, ama dayanıklılık bakımından pek fark yok (eski kasa kartal ve torosu kıyaslayın, tempra ile manageri kıyaslayın.örneğin aynı şartlar altında kullanılan 90 model kartal ve toros arasında görünüş, motorun sağlamlığı, ne kadar döküldüğü arasında fark yok gibidir.)
görüşlerinizi bekliyorum...
Alıntıları Göster
-
bencede megane ama bazı kronik sorunları var 1.si bobin arızası.... yaşamayan var mı bilmiyorum... ikincisi cam krikosu.... 3. rolanti düzensizliği... yine malzeme olarak plastik aksamdaki kavlamalar. tavandaki plastiklerden bahsediyorum. yine de megane yol sesi ve motor sesini içine alması da kötü tabiki de... ama bunlar mareada da pek farklı değil.quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
arabayı genel olarak ne için kullanacaksınız? bu önemli
Alıntıları Göster -
ben kesinlikle megane tercih ederdim -
quote:
Orijinalden alıntı: bhe
bencede megane ama bazı kronik sorunları var 1.si bobin arızası.... yaşamayan var mı bilmiyorum... ikincisi cam krikosu.... 3. rolanti düzensizliği... yine malzeme olarak plastik aksamdaki kavlamalar. tavandaki plastiklerden bahsediyorum. yine de megane yol sesi ve motor sesini içine alması da kötü tabiki de... ama bunlar mareada da pek farklı değil.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: bhe
bencede megane ama bazı kronik sorunları var 1.si bobin arızası.... yaşamayan var mı bilmiyorum... ikincisi cam krikosu.... 3. rolanti düzensizliği... yine malzeme olarak plastik aksamdaki kavlamalar. tavandaki plastiklerden bahsediyorum. yine de megane yol sesi ve motor sesini içine alması da kötü tabiki de... ama bunlar mareada da pek farklı değil.
motor sesi konusunda haklı olabilirsin ama ufak bir araştırma yapmanı öneririm c sınıfında en sessiz araçlarda marea başı çeker
-
ayrıca mareaların motoru meganlardan güçlüymüş, marea çok daha iyi kıyaslama yapmayın diyolarquote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRAquote:
Orjinalden alıntı: bhe
motor sesi konusunda haklı olabilirsin ama ufak bir araştırma yapmanı öneririm c sınıfında en sessiz araçlarda marea başı çeker
Alıntıları Göster
diyenler haklı mı sizce
-
quote:
Orijinalden alıntı: Qaghan
ayrıca mareaların motoru meganlardan güçlüymüş, marea çok daha iyi kıyaslama yapmayın diyolar
diyenler haklı mı sizce
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Qaghan
ayrıca mareaların motoru meganlardan güçlüymüş, marea çok daha iyi kıyaslama yapmayın diyolar
diyenler haklı mı sizce
marea 2.0 155 beygir fabrika çıkışı
marea 1.6 105 beygir fabrika çıkışı
motor konusu doğrudur bence.
-
Marea Weekend bencede iyi bir tercih,ayrıca görünüş açısındanda daha güzel...Ama iki model arasında kalmayıp başka modellerede bakabilirsin....quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRAquote:
Orjinalden alıntı: Qaghan
diyenler haklı mı sizce
marea 2.0 155 beygir fabrika çıkışı
marea 1.6 105 beygir fabrika çıkışı
motor konusu doğrudur bence.
Alıntıları Göster
-
şayet sedan olsaydı kesinlikle megane derdim ama station konusunda ısrarcıysan tabiki marea weekend derim, çünkü station meganenin pek piyasası yok ama marea weekendin piyasası bi station için çok iyi, ha bi de daha yakışıklı duruyo, tabi bu göreceliquote:
Orijinalden alıntı: akduman
Marea Weekend bencede iyi bir tercih,ayrıca görünüş açısındanda daha güzel...Ama iki model arasında kalmayıp başka modellerede bakabilirsin....
Alıntıları Göster -
megane sağlam marea konforlu tercih meselesiquote:
Orijinalden alıntı: geshu
şayet sedan olsaydı kesinlikle megane derdim ama station konusunda ısrarcıysan tabiki marea weekend derim, çünkü station meganenin pek piyasası yok ama marea weekendin piyasası bi station için çok iyi, ha bi de daha yakışıklı duruyo, tabi bu göreceli
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- honda crz alınır mı
- focus 2.5 hangi yıllar
- f10 f30 farkı
- motoru değişen araba alınır mı
- skoda octavia style ve style cr arasındaki fark
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X