Şimdi Ara

marea sağ arka stop sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaşlar Dün Mareama Ses Sistemi Bağladıktan Sonra Bir Sorunla Karşılaştım Sağ Arka Ve Sol Ön Park Lambaları Çalışmaz Oldu Arza Lambasıda Yandı Sigorta Tablasına Baktıgımda Sigorta Atmıştı Yenisini Taktım Tekrar Attı Fakat Arka Soketini Çıkarıp Taktım Sigorta Yanmadı Arka Park Çalışmıyor Ön Park Çalışıyor Şuan İçin Herşey Takılı İken Arka Park Lambası Çalışmıyor Ölçüyorum Enerjide Yok Sorun Nedir Yardımcı Olursanız Çok Minnettar Olacam.

• Park lambası sigorta değerini kontrol edin doğruysa müzik tesisatında yanlış bir bağlantı yapıp yapmadığınızı kontrol edin sonra olabilir belki diye ampul güçlerini kontrol edin yüksek güçlü ise normal değeri takın park lamba tesisatına ekstra led sis ıvır zıvır bir ilave lamba bağlandıysa veya tesisat kurcalandıysa kısa devre olabilir .bunlara dikkat edin.lamba içi hattındada erimeden dolayı kısa devre olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ilginize teşekkürler yaptigim kontrollerde lamba degeri orjinal lambasi zaten cift kademeli iki (+) kutuplu lamba arkaya giden soketin icinden ölçtüğümde enerji yok diğer tarafi ölçüyorum orda enerjiyi soket üzerinde ölçüyorum ayrica diger soketi yani sol tarafi çıkarınca ışık ariza lambasi yaniyor gogusteki panel uzerinde... Ses sistemine gelince de teypten aux cikisindan arabanin sag tarafindan stereo kablo ayni kablo uzerinde remote baglatisi ve sol taraftanda akuden enerji kablosu cektim.. İceride led aydinlatma var fakat park hatti uzerinde hicbir oynama yok... Simdi kablo renk kodlarini çıkarıp kablo yolunu takip edecem ama aklima takilan şey şu kisa devre olsa sigorta sürekli atmazmi atmasi gerekiyor ama atmiyor diyelim kisa devre olustu kablo biyerde yandi kisa devre kesildi ozamanda ariza lambasi neden söndü ve hala yanmiyor işin icinden cikamadim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar sorunu baştan sona kadar inceledim kablo üzerindeki kısa devreleri buldum ve düzelttim sigortaya kadar bir sorun yok ne oluyorsa sigortadan sonra olmuş lambaya enerji gönderen yerde sorun var kabloya enerji gelmiyor buda ancak o sistem üzerine enerjiyi veren bir kutu beyin gibi bir cihaz olmalı kısaca sorun devam ediyor ama geçici olarak diğer park üzerinden köprü attık ama bu durumu düzeltmek istiyorum ne yapabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.