Şimdi Ara

Megane 2 airbag ve selektör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç senedir 2006 model dynamique paket 1.5 dizel megane 2 sahibiyim ve aldığımdan beri airbag ışığı yanıyor. Bunun kronik olduğunu biliyordum o yüzden dert etmedim. Ancak geçtiğimiz aylarda selektör kolu kendime çekince uzunları yakıyor ama uzunlarda kalması için biraz daha çekip "tık" ettiği zaman bırakınca geri gidiyor ve uzun farlar yine sönüyor. Bana bunun koldan kaynaklandığını söylediler. Airbag daha önce sökmedim ama nasıl söküldüğünü izledim ve ustalar nasıl yapıldığını detaylarını anlattı (arabamla uğraşmayı çok severim eğer yapamazsan zaten ustaya vereceğim ama şansımı denemek istiyorum.). Airbagi sökerken patlamasından korkuyorum. Arkasından tornavidayla airbagi aşşağı ittirip aldıktan sonra soketleri sökeceğim. Ancak airbagin patlaması hakkında bilmem gereken bir şey var mı bundan emin değilim. Korktuğum asıl şey airbagin patlayıp masraf açması değil, elimde tornavida varken patlayıp bana zarar vermesi. Tavsiyeleriniz nelerdir sargıyı kendim yapmaya hiç niyetim yok ancak sökme takma işlemini kendim yapmak mantıklı olur mu emin olamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Airbag sargısı işine girişmeden önce şöför koltuğu altındaki soketin sağlam oturduğunu ve oksit olup olmadığını kontrol edin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Onu kontrol ettim soket sağlam makineye bağlayınca da sorun sargıdan dedi aynı zamanda tam sağ yapınca çıt çıt ses geliyor bir içini açıp bakmak istiyorum ama airbagin patlamasından korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevecenkişi S kullanıcısına yanıt
    Belli ki hiç tecrübeniz yok bulaşmayın derim. Bazı işleri ustasına bırakmak daha iyidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selektör kolu ise içindeki tırnak kırılmış olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Megane 4 vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.