Merhabalar, Birkaç senedir 2006 model dynamique paket 1.5 dizel megane 2 sahibiyim ve aldığımdan beri airbag ışığı yanıyor. Bunun kronik olduğunu biliyordum o yüzden dert etmedim. Ancak geçtiğimiz aylarda selektör kolu kendime çekince uzunları yakıyor ama uzunlarda kalması için biraz daha çekip "tık" ettiği zaman bırakınca geri gidiyor ve uzun farlar yine sönüyor. Bana bunun koldan kaynaklandığını söylediler. Airbag daha önce sökmedim ama nasıl söküldüğünü izledim ve ustalar nasıl yapıldığını detaylarını anlattı (arabamla uğraşmayı çok severim eğer yapamazsan zaten ustaya vereceğim ama şansımı denemek istiyorum.). Airbagi sökerken patlamasından korkuyorum. Arkasından tornavidayla airbagi aşşağı ittirip aldıktan sonra soketleri sökeceğim. Ancak airbagin patlaması hakkında bilmem gereken bir şey var mı bundan emin değilim. Korktuğum asıl şey airbagin patlayıp masraf açması değil, elimde tornavida varken patlayıp bana zarar vermesi. Tavsiyeleriniz nelerdir sargıyı kendim yapmaya hiç niyetim yok ancak sökme takma işlemini kendim yapmak mantıklı olur mu emin olamıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim