Şimdi Ara

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
36
Favori
78.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://mariio128.com/borderlands-2-pc-as.html
    bunu alsam bölge kodu sorun olmadan steam'de kullanabilir miyim? eğer geç gelirse steam'den kodu aktif edince pre-orderdan gelen hediyeler yine de geçerli olur mu? yoksa oyun çıkmadan oyunun elime ulaşması mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

Ben de az önce kargo dahil 16.5 siterline (48 TL) The ICO & Shadow of the Colossus Collection (PS3) (US) oyununu aldım.
    Denemek için
    Bir tek (us) olması kafaları bulandırıyor aslında.
    Ama sonuçta avrupalı firmaların topunun köküne kibrit suyu, biraz da uzak doğu takılalım, sonra ağlayan olursa bakarız duruma göre, belki geri adım falan atarlar.

benim 24h te kargolanabilecek durumdaki sipariş henüz kargoya bile verilmedi.
  • ben takip numaramı girdiğimde böyle bir şey iyor normal değil mi arkadaşlar herşey...

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rk3ff3ct

ben takip numaramı girdiğimde böyle bir şey iyor normal değil mi arkadaşlar herşey...

2-3 güne hong kong'dan çıkar kargon endişelenecek bir durum yok
  • inşallah bakalım en kısa sürede ulaşsında :)
  • Ucuza Getiren diye bir yerden alıyorum gerçekten çok uygun oluyor. Bu yurtdışı kargo işleriyle uğraşmaktansa burdan almak daha mantıklı geliyor.
  • Fiyatları cidden uygun bırakalım artık shoptoyu
  • Arkadaşlar bu sitede pal versiyon oyunlar yok sanırım doğrumudur??
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

Arkadaşlar bu sitede pal versiyon oyunlar yok sanırım doğrumudur??

var oyunlarn yanında EU yazıyorsa PAL US yazıyorsa NTSC-U AS yazıyorsa NTSC-A'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

Arkadaşlar bu sitede pal versiyon oyunlar yok sanırım doğrumudur??

var oyunlarn yanında EU yazıyorsa PAL US yazıyorsa NTSC-U AS yazıyorsa NTSC-A'dır.

EyvALLAH hocam sleeping dogs kargoyla beraber 93 liraya geliyor değerlendirmek lazım 120 den aşağı yok malum burda !!!
  • zavvi konusunu unuttunuz mu arkadaşlar?

Thehut grubunun alışveriş sitesi yazılımında, (zavvi, sendit gibi,) bizim işimize yarayacak güzel bir açık var diyorum, 0.99 siterlin kargo ile oyun aldım, despatched oldu diyorum, kimse iplemiyor
    12.99 siterlin ya da tanesi 3 siterline alışveriş hoşunuza mı gidiyor, yoksa duymadınız mı henüz.

http://forum.donanimhaber.com/m_36395456/mpage_87/key_/tm.htm

• quote:

zavvi konusunu unuttunuz mu arkadaşlar?

Thehut grubunun alışveriş sitesi yazılımında, (zavvi, sendit gibi,) bizim işimize yarayacak güzel bir açık var diyorum, 0.99 siterlin kargo ile oyun aldım, despatched oldu diyorum, kimse iplemiyor
    12.99 siterlin ya da tanesi 3 siterline alışveriş hoşunuza mı gidiyor, yoksa duymadınız mı henüz.

Sizin oyun despatch oldu mu? İptal etmemişler miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Sizin oyun despatch oldu mu? İptal etmemişler miydi?

siparişimi my account kısmında göremeyince, ve ben de kesin iptal ederler diye düşündüğümden, öyle sanmıştım.
    Despatched olan oyunları "order history" den takip edildiği aklımdan çıkmış bir an için.
    Sabah mail e bir baktım ve;
    Your order from zavvi has been dispatched

• quote:

Beklemekten kanser olmak isteyen zavvi ve thehuttan alsın. isterse bedava olsun kargo. hiçbir işe yaramaz. daha önce royal mail ile gönderiyorlardı iyiydi
    şu an zurich post ile gönderiyorlar felaket yavaş.

sana bol şans

• hongkong postun hızı

12/09/12 17:19 2012-09-12 17:19:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir HONG KONG (Yurt Disi)
    16/09/12 14:26 2012-09-16 14:26:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) HONG KONG (Yurt Disi)
    18/09/12 11:26 2012-09-18 11:26:50 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 18/09/2012 19:56:16
    2. Torbaya Eklendi - ANKARA(ANKARA P.İ.M.) 19/09/2012 12:46:46
    3. DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANKARA ÇANKAYA DAĞITIM VE TOPLAMA 19/09/2012 17:46:26

Ürünün hong kongtan ankaraya gelişi net 3 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 19 Eylül 2012; 20:54:22 >

• quote:

hongkong postun hızı

12/09/12 17:19 2012-09-12 17:19:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir HONG KONG (Yurt Disi)
    16/09/12 14:26 2012-09-16 14:26:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) HONG KONG (Yurt Disi)
    18/09/12 11:26 2012-09-18 11:26:50 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE

1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 18/09/2012 19:56:16
    2. Torbaya Eklendi - ANKARA(ANKARA P.İ.M.) 19/09/2012 12:46:46
    3. DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANKARA ÇANKAYA DAĞITIM VE TOPLAMA 19/09/2012 17:46:26

Ürünün hong kongtan ankaraya gelişi net 3 gün

Sizinki iyiymis benimki ankara pimde 3gun bekledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Beklemekten kanser olmak isteyen zavvi ve thehuttan alsın. isterse bedava olsun kargo. hiçbir işe yaramaz. daha önce royal mail ile gönderiyorlardı iyiydi

sana bol şans

Zurich post ile çalıştığını siz nereden biliyorsunuz?
  • quote:

quote:

sana bol şans

Zaten bu açık tam olarak nedir ne değildir anlamak lazım, zavvi.com'a 3-5 günde bir uğrayıp denemekten zarar olmaz.
    zavvi'den sonra SENDIT ve MARIIO128 den de alışverişler yaptım. Sonra 30 TL herşey dahil DEUS EX 3 aldım zavvi'den.
    sendit zaten zavvi'nin yolundan gitti, o da 12.99 yapmış, zavvi'nin açığının tam olarak ne olduğunu bilmediğimiz için şu an en iyisi mariio128.
    Not: Bugün sendit ten sipariş denemsi yapan bir arkadaşa da önce 2.98 kargo yazmış, sonra dedim bir daha dene bakalım, 12.99 olmuş dedi.
    Yani o da farkında olmadan bu açığa denkgelmiş anlayacağınız.

• quote:

quote:

sana bol şans

Son 3 siparişim Zurich post ile geldi oradan biliyor olabilir miyim acaba?

@asaltek

hiç riske girmeye egrek yok bence direk takipli hızlı posta iyidir. en son thehuttan takipli kargolu oyun aldım 5 pound bayıldım meğer heriflerin tracking coduu sadece kendi ülkelerindeki süreci takip ediyor yani pttden takip mümkün değil. ne anladım bu işten

@Dreazz
    biraz şans işi
    beterin beteri var bu arada

polonya'dan aldığım ürün

1. Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 07/09/2012 10:44:30
    2. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 12/09/2012 09:42:19
    3. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ANKARA(ANKARA P.İ.M.) 17/09/2012 09:05:23
    4. Gümrükten Çıktı - ANKARA(ANKARA P.İ.M.) 18/09/2012 15:06:15
    5. Alıcıya İhbar Gönderildi,Gümrükte Tutuluyor - ANKARA(ANKARA P.İ.M.) 18/09/2012 15:08:57

11 günde istanbuldan ankaraya lütfetti. ürün polonyadan istanbula 12 saatte falan geldi üstelik EMS posta.

kısmet :)

• quote:

quote:

quote:

sana bol şans

Son 3 siparişim Zurich post ile geldi oradan biliyor olabilir miyim acaba?

DMX06,

Dalga geçmek amacı ile sormadım. Gayet ciddiydim.

The Hut'dan aldığın son 3 siparişten bahsediyorsun. Ne zaman aldın bu oyunları? Çünkü son iki hafta içersinde
    almadıysan bu kadar emin konuşmanın bir anlamı yok.
    Her ne kadar Zavvi, The Hut group'a bağlı olsa da, Zavvi ile The Hut ayrı posta şirketleri kullanıyorlar.
    Kısaca dediğin gibi Zürich post ile çalışmıyorlar.
    Ben de bunu bildiğim için, sana nereden bildiğini sormuştum. Çünkü belki yanlış bildiğimi düşündüm, ona göre
    Zürich post ile irtibata geçecektim.

Edit: Yüklediğin ekran görüntüsüne bakıyorum, en son 22 Haziran'da alışveriş yapmışsın.
    22 Haziran'dan bugüne, o köprünün altından çok sular geçti. Biraz bilgilendireyim seni; Zavvi ve The Hut, bir ara
    gönderimi durdurdular, sonra yeni bir şirketle anlaştılar. Şimdi sözüm ona Tracking numaralı gönderiyorlar, ama
    PTT'den takip edilemiyor. Kısaca Haziran'da dediğin gibi Zurich ile çalışıyor olabilirler, ama artık değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 20 Eylül 2012; 1:58:53 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.