Şimdi Ara

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
36
Favori
78.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bugün ilk defa bu siteden alış veriş yaptım. Oyun fiyatları gerçekten iyi. 6$'a takipli kargo olması da beni sevindirdi açıkçası. Umarım oyun sorunsuz bir şekilde elime ulaşır.
  • driver san fransisconun us versiyonu platinum olmayan haliyle gelmis, onu alsam turkiye psnden multiplayer oynayabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

driver san fransisconun us versiyonu platinum olmayan haliyle gelmis, onu alsam turkiye psnden multiplayer oynayabilir miyim?

Online kodunu USA hesabından girip aktivasyon dosyasını indirirsen PS3'de kayıtlı olan bütün hesaplarından o oyunun multiplayer modlarını oynayabilirsin.

peki yeni bir hesap açıp usa'den psn hesabı alıyoruz o zaman. peki oyunun kendi sistemini biliyor musunuz, kod usa olmasına rağmen avrupa serverlarına bağlanabilirim değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: aecgfb

peki yeni bir hesap açıp usa'den psn hesabı alıyoruz o zaman. peki oyunun kendi sistemini biliyor musunuz, kod usa olmasına rağmen avrupa serverlarına bağlanabilirim değil mi?

Online kod olayı çıktığından beri 1 hesapta kodu aktif edip başka hesapta oynuyorum. Şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı. Driver'da bölge kilidi yok oynarsın.

peki çok teşekkür ederim
  • Benim kargom bugün geldi, türkiyeye 4 günde giriş yaptı ama benim elime geç ulaştı postacı izinliymiş benim paketin bulunduğu bende bekledim gidip merkezden almadım.. 1 hafta gibi bir sürede en geç elinize ulaşıyor yani hatta daha kısa bir sürede, tabi bizim postacılar bi arıza cıkarmaz ise
  • 7 sinde sipariş verdiğim ürün bugün saat 14 de türkiyeye giriş yapmış
  • Dostum bu site bir harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: quewre

Dostum bu site bir harika

Sanırım şu an fiyatları en iyi olan site durumunda üstelik takipli kargosuda ucuz

Yakın zamanda bende pes 2013'ü alacağım
  • Fifa 13 ön siparişli olan (AS) ile TR de online oynayabilecek miyiz? Herhangibir sorun yaşar mıyız? Ayrıca cahilliğime verin platinum ile normal kutunun farkı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Fifa 13 ön siparişli olan (AS) ile TR de online oynayabilecek miyiz? Herhangibir sorun yaşar mıyız? Ayrıca cahilliğime verin platinum ile normal kutunun farkı nedir?

dostum birinci sorunun cevabını bende merak ediyordum,forumdaki çoğu arkadaş online oynarken sorun çıkarabilir dedi.ama usa versiyon alırsak ,yeni bir psn usa hesabı açarak sorun yaşamazsınız diyenler var yaşarsınız diyenlerde var.ben dün gece mairo 128 den pes 13 aldım(eu versiyon) ,fifayı bu sorundan dolayı almadım.kesin bir bilgi(m) yok.
    platinium kutu olayı ise tamamen kutu tasarımları farkı,
    genellikle arşivciler platinum kutu tercih etmiyorlar.
    benim için farketmiyor,temiz,orj kutulu olsun yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Benim kargom bugün geldi, türkiyeye 4 günde giriş yaptı ama benim elime geç ulaştı postacı izinliymiş benim paketin bulunduğu bende bekledim gidip merkezden almadım.. 1 hafta gibi bir sürede en geç elinize ulaşıyor yani hatta daha kısa bir sürede, tabi bizim postacılar bi arıza cıkarmaz ise

ptt süper canım
    bir ara erzurumdan bir arkadaştan oyun satın aldım,elime ptt kargo ile 7 günde ulaştı,ptt yi aradım 3 günün sonunda ,gerekçeyse diğer postacı izinliymiş,ah şu bizim ptt

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
  • Mariio sitesine contact us'tan mesaj attım bu Fifa 13'ün AS versiyonu için. Online oynayabilirmiyiz diyerekten. Gelen cevap:

quote:

Hi, the game is brand new and the pass code is valid, please register Asia PSN account:

1. Log out of your PSN User account (can be done in the furthest to the left menu)
    2. Create a new PSN User account (also in the furthest to the left menu)
    3. Activate that account choosing your country as Hong Kong or Singapore or any Asia countries (can be done on the far right PSN Account Management Menu)
    4. Activate the code on that account/install the content.
    5. Log out off the Asia account and log back into your normal PSN account.
    6. Play as per usual with all the additional DLC on your usual PSN account

Any question please let us know.

Thanks!

• 8inde verdiğim sipariş bugün saat 12.40 da geldi kapıma artık bölge koduna bakmadan alıcam mariiodan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

8inde verdiğim sipariş bugün saat 12.40 da geldi kapıma artık bölge koduna bakmadan alıcam mariiodan

baska sans nerdeyse kalmadı zaten maalesef

yav bops2 de nuketown map verecek mi mariio bi bilgi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de az önce kargo dahil 16.5 siterline (48 TL) The ICO & Shadow of the Colossus Collection (PS3) (US) oyununu aldım.
    Denemek için
    Bir tek (us) olması kafaları bulandırıyor aslında.
    Ama sonuçta avrupalı firmaların topunun köküne kibrit suyu, biraz da uzak doğu takılalım, sonra ağlayan olursa bakarız duruma göre, belki geri adım falan atarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Mariio sitesine contact us'tan mesaj attım bu Fifa 13'ün AS versiyonu için. Online oynayabilirmiyiz diyerekten. Gelen cevap:

quote:

Hi, the game is brand new and the pass code is valid, please register Asia PSN account:

1. Log out of your PSN User account (can be done in the furthest to the left menu)
    2. Create a new PSN User account (also in the furthest to the left menu)
    3. Activate that account choosing your country as Hong Kong or Singapore or any Asia countries (can be done on the far right PSN Account Management Menu)
    4. Activate the code on that account/install the content.
    5. Log out off the Asia account and log back into your normal PSN account.
    6. Play as per usual with all the additional DLC on your usual PSN account

Any question please let us know.

Thanks!

Online oynamakta sorun yasamiyosun, sadece eger ek paket cikarsa (Euro 2012 gibi) tr psnden alamiyorsun. Ben sadece asian versiyon oldugu icin sadece diger asian versiyonlarla online olabilir diye korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uncharted 3 Goty edition eu versiyonunu bulamadım us versiyonunda doğal olarak türkçe yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Uncharted 3 Goty edition eu versiyonunu bulamadım us versiyonunda doğal olarak türkçe yok

eu oyun hiç yok herhalde zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Uncharted 3 Goty edition eu versiyonunu bulamadım us versiyonunda doğal olarak türkçe yok

eu oyun hiç yok herhalde zaten

Yani genelde us var ama eu da var ama pahalı oluyor türkçe hatrına eu almak istiyordum ama gelmemiş belki daha çıkmadığındandır 19'unda çıkcakmış bekleyelim.
    Oyun fiyatları gerçekten uygun bu arada

Bu arada sorulduysa affola ama stokta biten bir oyun tekrar stoğa giriyormu ?
    Ne kadar sürede giriyor giriyor ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 14 Eylül 2012; 16:38:14 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.