Şimdi Ara

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
36
Favori
78.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: vedatkara

Benimde Merak Ettiğim Bir Konu Var.

İlk Oyunu Aldık 6 Dolar Kargo Verdik.
    Aradan 1-2 ay Geçti Yeni Oyun Almak İstiyorum
    Kargo 3 Dolar m ı Olacak Yoksa 6 Dolar mı?

6 dolar ödersiniz

aynı anda alırsanız 2. kargo 3 dolara düşüyor

Bilgi için teşekkürler...
  • Sorunsuz alışveriş yapanlara benide ekleyebilirsiniz.

Aldığım oyun "Assassin's Creed Revelations Special Edition". Oyun avrupa versiyonu ve kutunun üzerinde tek bir japonca-çince bir yazı yok, sanırım oyun fransa'dan.
  • ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Sorunsuz alışveriş yapanlara benide ekleyebilirsiniz.

Aldığım oyun "Assassin's Creed Revelations Special Edition". Oyun avrupa versiyonu ve kutunun üzerinde tek bir japonca-çince bir yazı yok, sanırım oyun fransa'dan.

no ss no güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Sorunsuz alışveriş yapanlara benide ekleyebilirsiniz.

no ss no güven

Yarın resim çeker, eklerim konuya, en azından kutudaki yazılardan şüphesi olanlara yardımcı olur.

• :D
  •  MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ)  MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ)

• Oyun PAL. O france yazısı Ubisoft Fransız firmasıya o yüzden yazmışlar
  • quote:

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ)  MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ)

Hayırlı olsun bitirince bana yolasana

• Amazon mu daha hesaplı yoksa mario mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Oyun PAL. O france yazısı Ubisoft Fransız firmasıya o yüzden yazmışlar
    Yok hocam, fransa'dan olduğunu düşünmemin sebebi kutunun üstündeki barkod numarası. 30-36(yanlış hatırlamıyorsam) arasındaki numarayla başlayanlar fransa ürünü oluyor genelde. Hatta kutuda france yazısını hala göremedim.

@vector x-31

Eyvallah hocam ama arşiv yaptığım için oyunları satmak ya da takaslamak gibi bir düşüncem yok.
  • Arşive saygımız sonsuzdur
  • Mario'ya forumumuzdan bahsettim ve kendisi de merak etti rica etti ben de bu konunun adresini verdim.

amazondaki dükkanından uncharted 1 ve yılın oyunu versiyonu olan uncharted 2yi aldım 50 dolara (kırmızı kutulu ) üstelik kargo parası da almıyor.

elinde 3 tane kalmış kaçırmayın derim.

mario buraya üye olursa ona da sorularınızı sorabilirsiniz çeviri işini hallederiz.
  • Hic zannetmiyorum islerini guclerini birakip foruma takilcaklarini ustelik birde dil problemi varken tabi gelirlersede memnun oluruz (:
  • Evet çok hoş bir düşünce belki gelirler neden olmasın.
  • arkadaslar ben kendi hesabimla girdim siteye fiyatlar bana biraz fazla geldi acaba kargo ucreti dahil fiyatlarimi o? Killzone 2 25.99 $ bu fiyata killzone 3 alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6$

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

6$

Her oyunda değişiyor sanırsam bende de 7$ gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rdmrcn

arkadaslar ben kendi hesabimla girdim siteye fiyatlar bana biraz fazla geldi acaba kargo ucreti dahil fiyatlarimi o? Killzone 2 25.99 $ bu fiyata killzone 3 alinir.

http://mariio128.com/killzone-3-ps3-eu.html
  • Arkadaslar ben bir turlu siparis veremiyorum ya odeme ile ilgili problem oldugu gibisinden biseyler diyor. Paypal hesabima tanimli kredi kartim var ama bir turlu beceremedim once paypala para aktarip mi yapmaliyim anlayamadim pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.