play asıadan o zamanlar ntsc konsolum varken cok alısverıs yaptım sıkıntı olmaz
Adresi yazarken türkçe karakterler kullanmam sorun yaratır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: bloodmoney09
Adresi yazarken türkçe karakterler kullanmam sorun yaratır mı?
Kullanmasanız daha iyi olur
en yakın zamanda denicem bu siteyi, güzel gibi görünüyor
shopto gibi kaliteli gözüküyor.
şunu merak ediyorum: sitede avrupa menşeli oyunlar gözüküyor bunlarda da japonca yazılar var mıdır oyun kutularının üzerinde ?
çünkü bu ayrıntı benim için önemli. arşiv yaptığımdan dolayı oyunların hepsi aynı menşeli olmalı . japonca yazıları olan oyun kutuları istemiyorum.
site için teşekkürler sık kullanılanlara eklendi...
@:::LOSTPLANET::: evet hocam oyunu direk hong kong tan gönderdikleri için hepsinde japonca yazılar vardır malum 3. bölge
quote:
Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
shopto gibi kaliteli gözüküyor.
şunu merak ediyorum: sitede avrupa menşeli oyunlar gözüküyor bunlarda da japonca yazılar var mıdır oyun kutularının üzerinde ?
çünkü bu ayrıntı benim için önemli. arşiv yaptığımdan dolayı oyunların hepsi aynı menşeli olmalı . japonca yazıları olan oyun kutuları istemiyorum.
site için teşekkürler sık kullanılanlara eklendi...
almadan önce satıcıya sormalı, bence sadece japon oyunlarında vardır.
iyide zaten adamlar uzak doğudan satış yapıyorlar sana kalkıpta uzak doğudan 2. bölge oyun göndericek hali yokya
Sitede US oyunlarda var. Nasıl oluyor bilmiyorum ama bence EU ya da US olan oyunlardan alırsan üstünde japonca yazılar olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
iyide zaten adamlar uzak doğudan satış yapıyorlar sana kalkıpta uzak doğudan 2. bölge oyun göndericek hali yokya
onunla alakalı değil zaten, çoğu oyun bölge sorunu olmadan aynı kapakla dağıtıma çıkıyor diye biliyorum. 2. bölge oyunlar da var sitede
Arkadaşlar sitede satılan EU ve US oyunlarda Japonca ya da Çince yazılar yoktur. Sadece İngilizce vardır
Thehut sitesi, sipariş iptal talebimi kabul etmedi! Eğer kabul etseydi batman arkham city'i burdan alacaktım. Hem 5tl daha ucuza hem de ürün takibide yapabiliyor olacaktım.
3 region da var sanırım yanda yazıyor yeşil fontla
Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse.
Az önce ac revelations special edition aldım 57$'dan. Reward point olarak 104 puan yazıyor revelations için ama sağdaki ödül puanı bölümünde 0 yazıyor. Puanı kullanacağımdan değil(hatta ne işe yaradığını dahi bilmiyorum) ama siparişte hata mı yaptım ki puan gelmedi?
quote:
Az önce ac revelations special edition aldım 57$'dan. Reward point olarak 104 puan yazıyor revelations için ama sağdaki ödül puanı bölümünde 0 yazıyor. Puanı kullanacağımdan değil(hatta ne işe yaradığını dahi bilmiyorum) ama siparişte hata mı yaptım ki puan gelmedi?
Oyunun Japonca gelicek
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
quote:
Sanmıyorum ama olursa kutudaki yazılar japonca olur oda sorun değil zaten.
quote:
100 puan 1 dolar sanırım. Aynı sorun bende de oldu.