Şimdi Ara

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
36
Favori
78.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: santana007

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Evet beyler oyunum bu gün sağ salim geldi konuyu açan arkadaşa bu oyunu almaya vesile olduğu için teşekkür ediyorum

Arkadasim bu oyun biraz daha ucuz , Limited de eksik var mi? Ustune afisinde bir dlc mapde dahil diyor ?

Ücretsiz dlc eklentisi var içinden redeem code çıktı zaten
  • Yani fiyat dusuk diye endiseye gerek yok, bende bunu siparis vermek istiyorum ama 2 ay sonra daha da dusmus olur mu fiyatlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bizden 7-8 saat ilerideler. Ve araya haftasonu girmiş. Büyük ihtimal yarın-salı günü postaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Yani fiyat dusuk diye endiseye gerek yok, bende bunu siparis vermek istiyorum ama 2 ay sonra daha da dusmus olur mu fiyatlar ?

Bu sitedeki son çıkan oyunların fiyatları gerçekten uygun benim burdan 90 TL ye maalettiğim oyuna burda

120 TL çekiyolar şu anda ona göre siz yapın hesabını
  • Ayın 14ünde bu siteden 2 oyun sipariş verdim. Bugün ayın 19u hala işlemde. Hala gönderilmedi. 5 defa support bölümünden mesaj attım. mail attım hiçbirine cevap gelmedi.
    Stokta ortalama 1-3 günde kargolanır denilen ürünler 5 gündür ses yok ve mesajlara cevap yok. Artık paypal'dan dispute açmak zorunda kalacağım.
  • çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Ayın 14ünde bu siteden 2 oyun sipariş verdim. Bugün ayın 19u hala işlemde. Hala gönderilmedi. 5 defa support bölümünden mesaj attım. mail attım hiçbirine cevap gelmedi.
    Stokta ortalama 1-3 günde kargolanır denilen ürünler 5 gündür ses yok ve mesajlara cevap yok. Artık paypal'dan dispute açmak zorunda kalacağım.

hangi oyunları aldınız acaba?

aklıma en kötü ihtimal aldığınız oyunlardan birinin stokta kalmaması geliyor. the hut ve zavvidede oluyor bu hep bana
  • quote:

Ayın 14ünde bu siteden 2 oyun sipariş verdim. Bugün ayın 19u hala işlemde. Hala gönderilmedi. 5 defa support bölümünden mesaj attım. mail attım hiçbirine cevap gelmedi.

Bir gelişme oldu mu?
  • re 5 gold edition baktım shopta 62 tl takipli mariioda 48 tl takipli arada 14 tl fark var mariio dolarla satış yaptıgı için daha karlı oluyor oyunlar bende mariiodan alışveriş yapmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

hangi oyunları aldınız acaba?

aklıma en kötü ihtimal aldığınız oyunlardan birinin stokta kalmaması geliyor. the hut ve zavvidede oluyor bu hep bana

Stokta yazan oyunlardan aldım. XBOX için gears of war triple pack ve Saints row The third.
    En sonunda bugün kargoladılar bir hafta geçtikten sonra..

• 12 Aralıkta sipariş vermiştim. Şimdi ptt de şöyle bir görüntü var:

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
     14/12/11 16:29   2011-12-14 16:29:00   Receive item from customer (Otb)   Gonderi musteriden alinmistir   HONG KONG (Yurt Disi) 
     16/12/11 13:27   2011-12-16 13:27:00   Insert item into bag (Otb)   Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)   HONG KONG (Yurt Disi) 

Umarım bugün yarın elime ulaşır.
  • Malum xmas yılbaşı falan bu aralar postacılar çok yoğun. bu hafta oyunlarınız gelir diye düşünüyorum
    ama hafta kesinlikle bir şey almayın derim direk Ocak ayına sarkar.
  • Oyun elime ulaştı, süreç aynen şu şekilde:
    12 Aralık- sipariş verildi
    14 Aralık- postaya verildi (Hong Kong)
    16 Aralık- paket Hong Kongdan ayrıldı
    21 Aralık- paket İstanbul'a ulaştı
    22 Aralık- paket Ankara'ya ulaştı
    23 Aralık- Ankara'da evden elden teslim aldım

Umarım size süreç anlamında bir fikir verir. Bu arada paket üzerinde arkadaşın belirttiği gibi 20$ yazıyor. Normal değer 50$.

http://db.tt/paf5i3o2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_AnAFoR -- 23 Aralık 2011; 12:22:00 >
  • Hayırlı olsun

4 kişi olduk

SORUNSUZ ALIŞVERİŞ YAPANLAR;

- DXM06
    - NeCRiS
    - vector x-31
    - T_AnAFoR
  • NBA2K12 27 dolar
  • şu dolar 1.300 falan olsaydı manyak olacaktı 2 lira oldu meret
  • Ohaa yuh 2 lira nedir abi bizim paramiz yerlerde surunmeye basladi yine ):
  • güncel
  • Bu aralar tek oynadığım oyun Skyrim diğer oyunlara hiç bakmıyorum bile ne var ne çıkmış. Artık bu siteden Mass Effect 3 patlatılır. Az kaldı :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.