PAL hesabınla online oynarsın ama DLC'leri US storedan indirmen gerekecek.
Evet beyler oyunum bu gün sağ salim geldi konuyu açan arkadaşa bu oyunu almaya vesile olduğu için teşekkür ediyorum
Gözün aydın iyi oyunlar
Eyvallah.....^^
Hayırlı olsun, artık darısı bizim başımıza...
Sagolun beyler bu siteyi kesfetmemiz iyi oldu gec olsun ama ucuz olsun :D
Bir şey soracağım yukarıdaki retrieve tracking no işleminin gerçekleştirildiği linki 2 gün önce attılar.
İsim soyisim kısmını kopyala yapıştır yapınca sayfada tepede "Tracking record for customer:" yazıp yanına da ismim geliyor. Başka işlem yapmama gerek var mı? Onlar bana mail mi atacak yoksa sürekli bu işlemi yaparak denemem mi gerekiyor?
2.3 gün beklemen lazım daha sonra orada seninle ilgili bilgiler gözükçek adres isim vs gibi
Hmm anladım teşekkür ederim.
Rica ederim
site güzele benziyor uygun oyunlarda var güvenilir konusunda nasıl site bilgilendirimisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: xCixLandx
site güzele benziyor uygun oyunlarda var güvenilir konusunda nasıl site bilgilendirimisiniz
siteye kayıt bile olmadan satın aldım ona rağmen oyunu gönderdilerse sorun yok demektir
biraz shopto cakması olmuş sitenin görünümü
çakma çıkma farketmez hocam hangisi daha uygun fiyattan satarsa ordayız
Yaw bu siteden 15inde 2 oyun aldım. bugün ayın 18i 3 gün oldu. hala sipariş işleniyor. ne değişen bişey var ne mesajlarıma cevap geldi. 3 gündede kargolanmazmı bir ürün.
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
Evet beyler oyunum bu gün sağ salim geldi konuyu açan arkadaşa bu oyunu almaya vesile olduğu için teşekkür ediyorum
Arkadasim bu oyun biraz daha ucuz , Limited de eksik var mi? Ustune afisinde bir dlc mapde dahil diyor ?