Şimdi Ara

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
36
Favori
78.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tahago

2 adet oyun söylesek gümrüğe takılır mı ? sanırım sınır 75$

bir de bu oyunların us as olması neyi değiştiriyor ?

Gümrük sınırı 100 dolar civarı hocam.
  • 11 temmuzda last of us remastered ön sipariş verdim kargo dahil $53.99 a fatura kesildi fakat paypalın ücreti felan dahil olunca 120tl den fazla gitti 123 felan. hiç değmez boşu boşuna bekliyorum kaç gündür ve daha bekleyeceğim. psoyunu.com da 125tl idi ön sipariş ve birkaç gün önceden ellerine geçip satış yaptılar. bu siteyi bir daha asla kullanmayacağım.
  • siteyle alakası yok hocam. uyanıklık tamamen paypal ile alakalı. geçende kredi kartımdan alışveriş yaptım. dolar 2,15'ten çekti. aynı gün paypal ile alışveriş yaptım. aynı kredi kartıma tanımlı. 2,30'dan çekti. evet paypal daha güvenli ama komisyonu da fazla.
  • oyunları us almak sıkıntı çıkarıyor mu ?
  • En son alan kac gunde geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyDE

En son alan kac gunde geldi

ortalama 2 hafta diyelim, az iner , az çıkadabilir, yani yeni oyun geliyorr auuuvv diye bu siteden alınmaz, geçmişte atladığın bir oyun vardır, yada aceleci değilsindir, o an alınabilir anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

oyunları us almak sıkıntı çıkarıyor mu ?

Hayır, her makinada çalışıyor, eğer DLC paketli bir oyun ise, US hesabı açıp orda oyunu oynayın, ek paketlerini sadec US hesabından yükleyebilirsiniz çünkü.
  • gelmiş istanbula yakında gelir 1 hafta oldu
  • 1 haftada geldi

• beyler burada amerika versiyonu dediği ne oluyor?Kutunun görünü mü mü?Mesela infamous almanca yazı yazıyor bende kutuda last of us da çekce türkçe italyanca filan yazı yazıyor bu sadece kutu ve cd tasarı mı mı değişiyor?
    mesela oyunun us versiyonunu aldım sonra oyuna dlc filan çıktı tr psnden alamıyor muyoz?
  • abi burda takip no gelmedi yazmışsın üsteki yorumda geldi yazmışsın bir karar ver? Geldi mi gelmedi mi bok atmadan siteye
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael01

abi burda takip no gelmedi yazmışsın üsteki yorumda geldi yazmışsın bir karar ver? Geldi mi gelmedi mi bok atmadan siteye

Demek ki önce gelmediği için gelmedi sonra geldiği için geldi yazmışım. Değil mi ?

• 28 Haziran 2014; 21:47:49 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    3 gun once bi gta 5 istedik.kargo takip no halen gelmedi.

27 Haziran 2014; 0:48:09 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    Beyler kargo dahil toplam 93 liraya gta 5 istettim. SONUNDA

Iki sorum var simdi.Bir, urun elime en erken veya en gec ne zaman ulasir ?

Iki,bir kargo takip no verdiler ama kargo sirketi tam bir muamma.Biz bu kargoyu nasil takip edecegiz?

tarihlere bakarsan 27 sinde geldi 28inde gelmedi yazıyorsun. Sizin orada 28-27-26 diye gidiyorsa takvim bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael01

28 Haziran 2014; 21:47:49 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    3 gun once bi gta 5 istedik.kargo takip no halen gelmedi.

27 Haziran 2014; 0:48:09 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    Beyler kargo dahil toplam 93 liraya gta 5 istettim. SONUNDA

Iki sorum var simdi.Bir, urun elime en erken veya en gec ne zaman ulasir ?

Iki,bir kargo takip no verdiler ama kargo sirketi tam bir muamma.Biz bu kargoyu nasil takip edecegiz?

tarihlere bakarsan 27 sinde geldi 28inde gelmedi yazıyorsun. Sizin orada 28-27-26 diye gidiyorsa takvim bilemem

27 li yorumds geldi nerede yazmışım ?

Edit : haaa . Bana verdikleri numarayı takip no zannetmiştim. Şimdi hatırladım.

Kısaca 11.gün ulaştı oyun bana. 12 de gelir diyordu arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 31 Temmuz 2014; 19:25:48 >

• Iki,bir kargo takip no verdiler

tamam bundan sonra cevap yazmıyorum daha ne yazdığını bilmiyorsun.Tamam bilmiyorsun bi adam akıllı oku sonra cevap ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

quote:

quote:

quote:

Artık yurtdışından almanın ne mantığı var arkadaşlar? Aynı paraya Türkiye'de bulmak da mümkün.

Nerede bulunuyor? Spotta bile oradan kargo parası eklenmesine karşın 40 tl daha ucuza geliyor yeni oyunlar. Tabii sıfır oyunlardan bahsediyorum.

Psoyuncu muydu oyunum muydu neydi orada var ayrıca n11.com'a bakın. Rahat bulunuyor.

bu n11'de en ucuz gta 5 125 lirahttp://www.n11.com/gta-5-grand-theft-auto-v-ps3-oyun-P20284909.

bu da mariio128'in ebayden sattığı gta 5 kargo dahil şu anki dolar kurundan 93 lira yapıyor.http://www.ebay.com/itm/GRAND-THEFT-AUTO-V-GTA-5-PS3-GAME-BRAND-NEW-SEALED-/221295087954?pt=Video_Games_Games&hash=item3386371152

Bul bakalım jealitini açılmamış gta 5 veya yeni çıkmış bir oyunun mario128'e göre daha ucuzunu. Aradaki fark 5 lira falan olsa bir şey demem ama fark da fazla.

http://www.psoyunu.com/playstation-3
    Burada 75 liraya bile var ama hepsi yokmuş yeni farkettim.

Ayrıca yok yurtdışında geldi mi yok takıldı mı diye düşünmek ayrıca o kadar beklemek yerine 32 lira fazla ver daha iyi.

Şu ana kadar 5-6 tane alışverişim oldu bir kere bile sıkıntı çıkmadı. Forumda da hiç okumadım gümrüğe takılan. Ayrıca verdiğin sitedeki linkler stokta olmadığından öyle yazıyor yoksa imkanı yok o fiyata vermeye. Sonuç olarak öyle daha ucuzmuş olayı yok malasef. Eğer 2 hafta falan sabredilecekse kesinlikle siteyi öneririm hem ucuz hem de jelatinli sıfır halde geliyor.

Oyun gumruge takilmaz arkadaşlar. Takilirsa haberim olsun

• Ben ebay de ihaleden watch dogs aldım , 25 Temmuz'da bitti ihale 26 Ağustos gelir diye yazıyor. Bugün hk dan çıkmış . Buradaki sürelere bakınca uzun geldi 1 ay , ebay olduğu içinmidir?
    Bu arada yukarıda arkadaşta değinmiş, bu Paypal kurdan ne biçim çakıyor arkadaşlar , 2,10 a 2,25
    Gizli komisyon alıyorlar resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • panama P kullanıcısına yanıt
    Paypal'da kur değiştirme seçeneği var, şu an hatırlamıyorum ama bankamın kurunu kullan tarzı bir şey. Onu seçince kur daha insani oluyor diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr Paypal kullanıyorum acaba onda da varmıdır, ben bir bakayım yazık vallahi

• Arkadaslar bu kullanicidan aldigimiz oyunlari Standard International Flat Rate Postage ile ucretsiz gonderiyor. Tracking numarasi ile sadece E-bay uzerinden mi track yapabiliyoruz ?

Bu posta servisinin kendi sitesi yok mu ayrintili bakabilecegimiz ?

E-Bay uzerinden baktigimda sadece 26 temmuz da Hong Kong ' tan kargoya verildi yaziyor.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.