Şimdi Ara

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
36
Favori
78.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 23 Temmuzda verdiğim sipariş hala elime ulaşmadı. 2 Ağustos'ta Hong Kong'dan ayrıldığı gözüküyor fakat hala Türkiye'ye giriş yapmadı. Bi sıkıntı mı var yoksa normal bi şey mi bu kadar sürmesi ? HK'dan Türkiye'ye kara yoluyla mı geliyor acaba gönderiler ?
  • ps4 fifa 15'i bu siteden almayı düşünüyorum, oyunu pal olarak isteyebilir miyiz? Türkçe dilini seçebilirmiyiz
  • Benim 26 Temmuz'da EBAY üzerinden aldığım oyun bu hafta başı geldi. Bilginize
  • xboxone fifa15 sipariş ettim (64usd) 142 TL

bugün kargoya vermişler bakalım kaç günde gelecek :)
  • Fifa 15 geldi bir hafta olmadan :)

Destination Country - Tracking Consuming: 5726 ms - Go to official website
    2014-09-30 10:09

TÜRKIYE, DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - İSTANBUL(AVR) BEYOĞ�LU POSTA DAĞ�ITIM(L)
    2014-09-30 03:02

TÜRKIYE, Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    2014-09-29 16:25

TÜRKIYE, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
    2014-09-26 07:54

HONG KONG, Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2014-09-23 16:51

HONG KONG, Gonderi musteriden alinmistir, Receive item from customer (Otb)

Origin Country - Tracking Consuming: 1076 ms - Go to official website
    2014-09-29 00:00

TR, The item ( RB*********HK ) arrived at TURKEY on 29-Sep-2014 .

• deagonmk kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsuuun, mariio candır :)
  • Geçen salı sipariş verdiğim oyun bugün elime geçti. 7 günde geldi, 6 dolarlık kargo için bence oldukça hızlı.

• Iki gun once siparis verdim, oyunlardan biri dun cikti. Ama istedigim iki oyun da hala satis sayfasinda preorder gorunuyor. Siparis de processed asamasinda. Bakalim ne zaman gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargolama nasıl ? Çatlama kırılma falan oluyor mu ki ? Paketleme iyi mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 22 Ekim 2014; 17:15:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D bosverdim 4k tv aliyorum zaten evde 3d tv var
    birtane yeter 3 d tv
  • Merhaba , 176 dolara 3 oyun almayı düşünüyorum. Gümrkte sorun olur mu ne dersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo süresi ne kadar tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

Kargo süresi ne kadar tam olarak?

Ayin 21'inde verdigim siparis dun ya da iki gun once kargoya verildi. Durumu bildiririm elime ulasirsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmforce

Merhaba , 176 dolara 3 oyun almayı düşünüyorum. Gümrkte sorun olur mu ne dersiniz.

Olmaz üstüne toy 15 dolar dvd vs yazıolar diğer resimlerdde görebilirsiniz, yinede sizin yerinizde olsam tek tek alırıdm 3 tane ayrı sipariş geçerdim.
  • şu ürüne bakıyorum bir süredir

http://mariio128.com/official-dualshock-4-magma-red-ps4-sony.html

bu sitede satılan ürünler sıfır mı? bir dehttp://www.play-asia.com dan alışveriş yanınız var mı orada da var bu üründen hangisinden alayım. son olarak gümrük vs derdi var mı kargosu kaç $ tutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

şu ürüne bakıyorum bir süredir

http://mariio128.com/official-dualshock-4-magma-red-ps4-sony.html

bu sitede satılan ürünler sıfır mı? bir dehttp://www.play-asia.com dan alışveriş yanınız var mı orada da var bu üründen hangisinden alayım. son olarak gümrük vs derdi var mı kargosu kaç $ tutuyor.

hocam ben normal siyah gamepad den aldım 1 kasımda ödeme yaptım bekliyorum bakalım kaç günde gelicek

• mariio128 de sadece paypal ödemesi var değil mi. yani kredi kartıyla ödeme yapamıyoruz.
  • bende 1 adet magma kırmızı ve 1 adet beyaz olanından aldım(Elimde 2 siyah kol var :) ).Arkadaşlar ile fifa acayip zevkli oluyor..Gelince bende yazarım bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrx -- 3 Kasım 2014; 0:34:37 >
  • quote:

mariio128 de sadece paypal ödemesi var değil mi. yani kredi kartıyla ödeme yapamıyoruz.

öyle sanıyorum hocam. bu arada orderhistory de aldığım gamepad kargolanmışgözüküyor ama ne emailime nede shipment information kısmına herhangi bir takip kodu yazılmamış nerden bulucam takip kodunu? veya bana mail ile mi ileticekler takip kodunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

quote:

mariio128 de sadece paypal ödemesi var değil mi. yani kredi kartıyla ödeme yapamıyoruz.

öyle sanıyorum hocam. bu arada orderhistory de aldığım gamepad kargolanmışgözüküyor ama ne emailime nede shipment information kısmına herhangi bir takip kodu yazılmamış nerden bulucam takip kodunu? veya bana mail ile mi ileticekler takip kodunu ?

Benim oyunlar da 5 6 gundur shipped gorunuyor ama track number falan yok. Sordugum soruya da cevap gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.