Şimdi Ara

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
36
Favori
78.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence genel bir sıkıntı var ama hayırlısı bakalım. Hiç bir maile cevap vermiyorlar. İlk kez alışveriş yaptım pişman oldum.
  • Mail ve takip kodu geç gelebiliyor.
  • 1 kasımda aldıgım dualshock 4 üm 4 kasımda takip kodunu geldi 4 kasımdan beribakıyorum en son 8 kasımda singapurdan çıkmış gözüküyor Türkiye ye gelmedi bekliyorum gelince yazarım.Bu kadar beklemeye değmez 7 dolar kargo onun yerine tronixweb den 2 oyun almak daha mantıklı.
  • Benim oyunlar ankaraya gelmis gorunuyor dunden beri. Bakalim ne zaman gelecek? Siparisi vereli 20 gunu gecti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ac unity neden hala gözükmüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Arkadaşlar marııo128'e koleksiyon sürümleri geliyor mu ?

Nadir de olsa evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

quote:

ac unity ne zaman sitede yer alır ?

Son dkya kadar eklemeyecekler belli oldu. Onsiparise de açmadılar..

gta 5 ile birlikte almayi düşünüyorum insallah bir an önce gelir

Bu yüzden N11den almak durumunda kaldım.

toplamda kac paraya aldin

148 TL

• 2014-11-11 13:46, TÜRKIYE, DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANKARA ÇANKAYA PDM

Dagitima ciktiysa gelseydi dun keske. Neyse bugun bekleyeceim artik. Ne uzadi bu is ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

2014-11-11 13:46, TÜRKIYE, DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANKARA ÇANKAYA PDM

Dagitima ciktiysa gelseydi dun keske. Neyse bugun bekleyeceim artik. Ne uzadi bu is ya

Geldi. 21 gun surdu gelmesi. Oyunlar da saglam.

• 4 Kasımda aldığım oyunun takip kodu daha gelmedi bile siz düşünün.. Gitti paracıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durulba

4 Kasımda aldığım oyunun takip kodu daha gelmedi bile siz düşünün.. Gitti paracıklar

Bende de durum aynı. Cumaya kadar takip kodu göndermezlerse paypal'a şikayet edicem. Tronix'ten dün oyun aldım, oyun şuan Fransa'da en geç Cuma günü ulaşır bana. Heyecan aramaya gerek yok 10 dolar fazla veririm kafam rahat eder bundan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrx

bende 1 adet magma kırmızı ve 1 adet beyaz olanından aldım(Elimde 2 siyah kol var :) ).Arkadaşlar ile fifa acayip zevkli oluyor..Gelince bende yazarım bakalım hayırlısı

Kargo bugün geldi..9 gün gibi bi süre gayet iyi..Kollar orjinal bu arada merak edenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Orijinalden alıntı: Durulba

4 Kasımda aldığım oyunun takip kodu daha gelmedi bile siz düşünün.. Gitti paracıklar

Bende de durum aynı. Cumaya kadar takip kodu göndermezlerse paypal'a şikayet edicem. Tronix'ten dün oyun aldım, oyun şuan Fransa'da en geç Cuma günü ulaşır bana. Heyecan aramaya gerek yok 10 dolar fazla veririm kafam rahat eder bundan sonra.

Zaman kaybetmeyin paypaldan şikayet açın.Ben 1 kasımda verdim siparişi sonra kendilerinde de mail attım 3 gün bekledim cevap gelmeyince paypaldan şikayet açtım ordan bile cevap vermeye tenezzül etmiyorlar.

• Paypal uzerinden sikayet acinca para iadesi alabiliyor muyuz?
  • merhaba arkadaşlar mariio128.com gerçekten güvenilir bir sitemi? ve kargo kaç güne gelir tahminen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEKA_CRAZY -- 15 Kasım 2014; 19:54:02 >
  • Gta5 siparişi verdik bakalım ne zaman gelecek

• MEKA_CRAZY kullanıcısına yanıt
    Ben beğenmedim. Hiç bir şekilde dönüş yapmıyorlar. İlk günden aldığım oyun shipped diye mail geldi. Shipping tamamlandığında track number yolliycaz yazıyordu. Hala ne bir mailime cevap veriyorlar ne track number geldi. Paypal üzerinden şikayet açtım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Spotçulardan alın 160 tlye kafanız rahat olsun.
  • 1 kasımda sipariş verdiğim gamepad 4 kasımda kargoya verildi ve takip kodu gönderildi. çanakkaledeyim ve ürün bugün elime ulaştı cuma günü şubedeydi ne kadar sürede geliyor siz hesap edin aceleniz yoksa uygun fiyata oyun ve aksesuar alabilirsiniz.
  • kaç tlye mal oldu size ds4 hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

kaç tlye mal oldu size ds4 hocam?

60 dolar gamepad 7 dolarda takipli kargo 67 dolara mal oldu. Ha tabi ben yanlışlıkla paypalin kurunu sectigim için 140 civari kesildi normalde 138 135 e mal oluyor

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.