Şimdi Ara

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
36
Favori
78.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 5 gün önce mariio dan wii u pro controller aldım daha önce 2 kez oyun almıştım.Bana takip no yu gönderdiler fakat kod RP... diye başlıyor ve singapore post un adresinden takip etmek için linkini atmış bu oyun ve aksesuarlar hong kong tan gönderilmiyor muydu? Bu arada 3 gündür takip no yu girdiğimde sisteme bilgilerin girilmesi için en az 24 saat bekleyin uyarısı çıkıyor bakalım neler olacak
  • Sorun olmaz gelir singapur postla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta5 as veriyon 31$
    bölge sorunu yokkken almak gerek gibi
    http://mariio128.com/grand-theft-auto-5-ps3-as.html
  • site tüm oyunları ücretsiz kargo yapmış, fakat gördüğüm kadarı ile oyunların fiyatları da biraz artmış gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sFenX_06 -- 21 Şubat 2015; 17:47:33 >
  • Playstation 3 kumandasını nerede tamir ettirebilirim? Hiç bilgisi olan var mı?
  • Hayrına up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo bedava bilginize

• Merhaba 64gb vita memory card aldim. Birkac gun once track no-yu gonderdiler 3 tane girdi var yukardakiler gibi. Ne zamana gelir sizce? Birde aldigim sey 76 euro mu ne yapiyor. Paypalda oderken not kismina acikca bunu yazdim. Bir duzeltme yaparlar degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

Merhaba 64gb vita memory card aldim. Birkac gun once track no-yu gonderdiler 3 tane girdi var yukardakiler gibi. Ne zamana gelir sizce? Birde aldigim sey 76 euro mu ne yapiyor. Paypalda oderken not kismina acikca bunu yazdim. Bir duzeltme yaparlar degil mi?

sorun olmaz hocam büyük ihtimalle çünkü fiyat kısmına $10 yazıyorlar
    Bu arada bende mariio128 den pokemon y aldım ama alırken kullanıcı girişi yapmayı unuttum o yüzden my order kısmında daha önce aldığım battlefield 4 ve wii u pro controller gözüküyor ama pokemon oyunu gözükmüyor.mail e tracking number ı atmazlarsa takip edemeyeceğim kargoyu.Daha önceki mesajlarda bir arkadaşta aynı hatayı yapmış ama oyunu gelmiş bakalım o sırada evde olmazsam ptt ihbar bırakır herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

Merhaba 64gb vita memory card aldim. Birkac gun once track no-yu gonderdiler 3 tane girdi var yukardakiler gibi. Ne zamana gelir sizce? Birde aldigim sey 76 euro mu ne yapiyor. Paypalda oderken not kismina acikca bunu yazdim. Bir duzeltme yaparlar degil mi?

sorun olmaz hocam büyük ihtimalle çünkü fiyat kısmına $10 yazıyorlar
    Bu arada bende mariio128 den pokemon y aldım ama alırken kullanıcı girişi yapmayı unuttum o yüzden my order kısmında daha önce aldığım battlefield 4 ve wii u pro controller gözüküyor ama pokemon oyunu gözükmüyor.mail e tracking number ı atmazlarsa takip edemeyeceğim kargoyu.Daha önceki mesajlarda bir arkadaşta aynı hatayı yapmış ama oyunu gelmiş bakalım o sırada evde olmazsam ptt ihbar bırakır herhalde

Tesekkur ederim hocam. Icimi rahatlattiniz Gelmedigi her gun dusunuyordum acaba gumrukte takilir mi diye saolun

• Guvenilir mi

Kac gune ulaşıyor?

• bugün pokemon y oyunum 8.gününde geldi normalde 15-20 gün sürüyordu sürpriz oldu benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

bugün pokemon y oyunum 8.gününde geldi normalde 15-20 gün sürüyordu sürpriz oldu benim için

ne kadara mâl oldu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Siteden Dark Souls 2 almayı düşünüyorum. İncelediğimde aşağıdaki linkte görüldüğü gibi version: US , Compatiblity: Region Free , format: NTSC-U/C. Formattan dolayı öncelikle kendi ps3 ümde çalılşır mı. Beinmki ps3 12 gb slim türkiyedne aldım. PAL yani. Bu amerika formatı bildiğim kadarıyla. Ben EU da oynamak istiyorum yani EU serverlarında avrupalı ve türklerle oynamak istiyorum. Bunu kullanabilir miyim. Ayrıca DLC satın aldığımda bu versiyonda mı almalıyım. Version ile compatiblity arasındaki fark nedir? Region free asya ülkeleri için geçerli diye biliyorum. Bu sitede bu oyun için EU görmedim genelde US yada region free satıyor.

http://mariio128.com/dark-souls-2-black-armor-edition-ps3-us.html

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• mguveli M kullanıcısına yanıt
    Oncelikle ps3 icin alacaginiz hicbir oyunda uyum sorunu vs olmaz, oradaki formatlar vs bilgilendirme amacli yaziliyor herhangi bir bolge kilidi ya da format kilidi yok istediginizi alip oynarsiniz.

Anca burada cok daha rahatlikla alabilirsiniz, yurtdisina bakmaniza gerek yok. gittigidiyor, sanalpazar vs bir cok saticida uygun fiyatli olaral mevcut.

Ornek olarak;

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/dark-souls-2-ii-ps3-yeni-kargonuz-bizden-164952600

• arkadaşlar ben bir türlü alamadım her defasında failed yazıyor paypal da kartımı onayladım ayrıca bir şey yapmam gerekiyor mu lütfen yardım edin
  • PS4 icin alan var mı ?

Vede PAL hic yok mu hepsi 3.bolge mi oyunların

• gümrüğe falan takılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-597F70DC5 -- 3 Temmuz 2015; 10:43:44 >
  • takılmaz.
  • merhaba arkadaşlar.fifa 16 çıkınca bir paypal hesabı açıp,yararlamak istiyorum bu siteden..malum oyunu 250 tlye satacaklar gibi gözüküyo bizim memlekette,,sorum şu,açık adresimizi bu state/province kısmınamı yazacağız.yoksa ödeme esnasında adres gireceğimiz farklı bi pencere gelecekmi.şimdiden teşekkürler ..
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.