Şimdi Ara

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
36
Favori
78.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Bende şaşırdım daha öncesinde bir çok alışverişim olmuştur firmayla. Taa xbox 360 döneminden beri kullanırım ama ilk kez böyle bir şey geldi başıma.

Tahmini olarak söylüyorum. Tomb raider stoğu ellerinde Kalmamıştır ne zaman geleceği belli değilse eşdeğer fiyatta yeni çıkan bir oyun gönderelim demişlerdir. Belki de alışveriş sitelerinde vardır ya bu oyunu alanlar bu oyunu da aldı olayı. TR alanların çoğu fallout aldıysa onun için göndermiş olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

Bende şaşırdım daha öncesinde bir çok alışverişim olmuştur firmayla. Taa xbox 360 döneminden beri kullanırım ama ilk kez böyle bir şey geldi başıma.

Tahmini olarak söylüyorum. Tomb raider stoğu ellerinde Kalmamıştır ne zaman geleceği belli değilse eşdeğer fiyatta yeni çıkan bir oyun gönderelim demişlerdir. Belki de alışveriş sitelerinde vardır ya bu oyunu alanlar bu oyunu da aldı olayı. TR alanların çoğu fallout aldıysa onun için göndermiş olabilirler.

Yani mümkün tabi ama öyle bir firma değildi. Eskiye nazaran biraz büyüyünce taleplere yetişemeyince arada kaynamışta olabilir. Tabi bu yanlış oyunun elime geçtiği gerçeğini değiştirmiyor. İletişime geçtim bakalım ne diyecekler. Gerçi bu saatten sonra gönderip de yeni oyun beklemem. Açıp oynamakla, satmak arasında ki ince çizgideyim şu an.

• İletişime geç kendi oyununu göndermelerini iste. Muhtemelen diğerini geri istemeden bedava yollarlar...
  • Bu arada takip no ne zaman sisteme düşüyordu?

Dün sevk edilmiş ürün ama daha takip no ile ilgili bildirim gelmedi.
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    hocam trackın sayfasına baska yerden bakılıyor sıstemını degıstı
    http://mariio128.com/find_track_number.php bastakı kısma maıl adresını yaz yaptıgın alısverısler ve karsılıgında takıp numaralarını gorursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehantaha

Oyun falan alsam sorun yaşar mıyım? Psnde?

hiç bir sorun yaşamazsınız

Ek paketlerde, oyun içi ödemelerde yaşarsınız

Ek pakette ne sorunu yaşiyabilirki 2dakikasini ayirip us psn hesabi acicak okadar.

Oyun ile gelen dlc kodlarından bahsetmiyorum, satın alırken sıkıntı olur. Atıyorum yeni bir dlc paketi çıktı. Oyun US bölgesine aitse ek paketin de o bölgeye ait hesapla alınması gerekiyor. Mesela US Call of Duty alıp Türkiye store'undan ek paket alamazsınız, çalışmaz. Tabi US hesabıyla girip Türkiye'deki kredi kartınızı kullanarak alışveriş de yapamazsınız. Başka bir yerden ön ödemeli US PSN para kartı satın almak gerekiyor. Aynı durum diğer bölgeler için de geçerli tabi.

tamam hocam benimde dedigim bu uspsn den hesap açcak okadar. Para yuklemenin birsuru yolu var.sorun yaratacak çozulmeyecek birsey deyil. Sanki herkez tr psnmi kullaniyor? Sizi bilemem ama ben dahil herkez oyun nerde ucuzsa ordan aliyoz. Endo rusya amerika hk tüm psnlere sorunsuzca ödeme yapip oyun alip oyniyabiliyoruz. Cok basit olaylar bunlar.

Çözülmeyecek bir sorun olduğundan değil, sorun olabileceğinden söyledim. Bilmeyen birine hata yaptırır o yüzden hiç sorun olmaz dememek gerektiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Malumunuz pound ve euro arttı derken Shoptoda fiyatları şişirdi ve artık 90-100 liraya oyun alamaz olduk.

Vay be konuyu açtığımdan bu yana devir ne biçim değişmiş. 170-180 liradan aşağı oyun yok resmen %100 zamlanmış 4 senede oyunlar.
  • Önceki siparişlerim çıktı ama son sipariş gözükmedi.
    Sanırım henüz sisteme giriş olmadığından böyle
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    Dolar kuru aldı başını gitti. 4 sene öncesine girmene gerek yok aşağıdaki grafiğe göz atman yeterli.
    Sadece 12 ayda %30 fiyat artışı otomatikman yemişiz.

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 25 Kasım 2015; 16:09:37 >
    doktor siparisi ne zaman verdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 25 Kasım 2015; 17:36:28 >
  • 24'ünde verdim, dün sevk edildi bilgisi geldi.
    hocam 1 2güne girer sısteme
  • İyice cöpleşmiş rezil herifler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi sıkıntı mı yaşadın? Ben 1 ay önce mi ne 2k16 aldım en ufak sıkıntı olmadı.
  • quote:

Sonunda iş yerine geçip paketi aldım bir de ne göreyim sağolsunlar, Tomb Raider almıştım, Fallout 4 yollamışlar.

http://i.hizliresim.com/1D257b.jpg

Adamlar oyunu yollamışlarlar, yanlış gönderdikleri oyunu da geri istemediler. Takdir ettim.

http://i.hizliresim.com/PPvZN8.jpg

• beyler bildiğiniz gibi türkiyedeki gerici zihniyet yüzünden paypal yasaklandı.

dolayısıyla mario128den artık alışveriş yapılamıyor.

bu siteye alternatif olabilicek biyer bilen var mı? paypal gerektirmeyen, sanal kartla da alışveriş yapılabilen biyer
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellofaMouse

beyler bildiğiniz gibi türkiyedeki gerici zihniyet yüzünden paypal yasaklandı.

dolayısıyla mario128den artık alışveriş yapılamıyor.

bu siteye alternatif olabilicek biyer bilen var mı? paypal gerektirmeyen, sanal kartla da alışveriş yapılabilen biyer

bence amazon iyi ordan kredi kartıyla alınabilir.Bu arada paypal dışında kredi kartı geçerli değil mi ki bu mario adlı sitede?
  • hayyr sadece paypal kabul ediyorlar.

ebay daki ço?u satycy da ayny ?ekilde, sadece paypal kabul ediyor.

benim bildi?im en uygun syfyr oyun satan site burasyydy, ?uan buraya en yakyn playasia var fiyat olarak, ama onun dy?ynda bikaç alternatif daha aryyorum
  • Az mı oyun aldım burdan dolar kurundan dolayı yurtdışıda ciddi bir kar sağlanmıyor

• amazon un kargo ücreti inanılmaz pahalı değil mi? çoğu zaman burdaki fırsatçı spotçularda bile daha ucuz oyunlar amazonun saçma sapan kargo ücretinden dolayı. (referans için, mario da uzun süre ücretsizdi kargo, son bikaç aydır 4+2+2 (dolar) sistemine geçtiler sanırım, playasia da oyun fiyatları daha pahalı marioya nazaran ama kargo 5+1+1 şeklinde)
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.