Şimdi Ara

MarilynManson

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marilyn manson hakkında bi kaç sorum olacak
    yaw bu adam satanistmiş doğrumu?
    bi de türk düşmanıymış galiba

bu sorulara cevbınız bekliyorum teşekkürler.

• Türk düşmanlığı hakkında herhangi bir röportaj ına veya yayına rastlamadım.Sayfasındada öle bir bilgi yok.Ama satanizm hakkındaki platformu hakkında bir şey diyemiyeceğim.Olabilir..
  • biraz inceledim sayfasını falan sitede kulandığı bütün kutsal kitap image lerinde ters haça rastlamadım belkide satanizm ile ilgisi olmayabilir.
  • Satanist olduğuna dair bir şey duymadım. Türk düşmanlığına gelince Zaten Tüm Dünya Türkiyeye düşman bir de o olsun kaç yazar.. Ama şarkıları çok şiddet içeriyor..
  • Marilyn Manson satanist ?
    Hahahah
    gulerım ben buna ...
    yok yaw alakası yok cogu rock grubu veya metal grubu satanızmı cok marjınal dıye kullanır ornek ;slayer ...
    ama satanısmle pek alakaları yoktur marilyn mansonda bunlardan bırı ....
  • demmekki değilmiş Tornado:))bunu anladık
  • walla adam kendi kendine sakso çekebilmek için iki kaburgasını aldırdı, gerisini sen düşün..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marilyn Manson-The Fight Song
    "I'm not a slave to a god who doesn't exist.
    I'm not a slave to a world that doesn't give a s-h-i-t"
  • ama bir şarkısında (i dont like drugs) konser zamanı diyorki sizin tanrınız düşüşe geçeçek ve tanrı yerine marikyn manson diyeceksiniz diyodu ama???
  • Arkadaşlar Marlyn Manson satanisttir. Hatta şeytan kilisesinin de papazıdır. Şarkılarında daha çok amerikan toplumunun ters düştüğü şeyleri yapmaktan hoşlanır. Mormonlara sataşmasından ötürü Salt Lake City de konser vermesi yasaktır. Florida da tam olarak ismini hatırlayamadığım bi papaz grubu onun konseri yapılmadan önce şeytan çıkartma ayini yapmıştır. Türk düşmanı olduğunu sanmıyorum. Hatta hiç kimseye düşman deildir. sadece kendi düşüncelerini biraz agresif dile getirmiştir. Kaburga olayıysa bu şekilde bişi duymadım. ama yapmış olabilir.
  • Burda bırcok kısıye cewap vermem gerektıgını hıssettım bı an.
    Öncelıkle cozb adamın kendısıne sakso cekmek ıcın kaburgalarını aldırması manyakca bırsey ve Pıskolojısıyle alakalı satanıstlıgı ıle degıl:) (tabi eger bu ornegı onun satanıst oldugunu gostermek ıcın verdıysen...
    Thedarktemplerda bazı sozlere yer vermıs işte;
    ben allahın kolesı degılım boyun egmıyen
    ben dunyanın kolesı degılım seyimde olmayan ...
    ki buda satanıstlıgı cagrıstırmaz bunu soylıyen bırısı satanıst olacak dıye bır kaide yok bu sozlerı sozylıyen bı adam dunya rejımıne ve tanrının koydugu bazı kurallara bas kaldıran bır adam demektır kı bunun satanıstlıkle alakasıda yoktur....
    3. ise tornado ewt o konserı bende seyretmıstım zamanında orda soyledıgı sozlerde sadece marjınal anlamlar yuklu ve kendı megolomanyasını anlatan bır soz sadece bununda satanıstlıkle alakası yok...
    4. fokenli ki bu benı en cok guldıren post oldu;Arkadaslar marılyn manson satanısttır!!hatta seytan kılısesınınde papazıdır! vay anasını...bı kere seytan kılısesının papazı senın benım bılemeyecegımız kadar gızlı yeraltında yasayan adamlardan Anton Szandor LaVey idi ve kurucusu idi fakat öldü...simdiki papaz ise Magistra Nadramia dır...Bnede kaburgalarımı sakso yapmak ıcın alıdırtsam sıddet ıceren sarkı sozlerı yazsam benıde bı sekılde bazı yerler yasaklı hale getırı oyle dıılmı ? senın bu lafın AAA SU SIYAH TISORTLU COCUK SATANIST SU KUPELI SATANIST UZUN SACLI HERIF SATANIST gıbı bısı oluyor...zaten kendı ıcınde cewabını verıyorsun kımseye dusman deıldır agresftır falan dıye bende bunu demeye calısıyorum ....satanıstler kendılerınden olmayan herseye dusmandırlar ve agresıf olmakla kalmazlar bunu fızıksel olarak ortayada koyarlar kenndı kendılerıne sakso yapmak ıcınde ugrasmazlar:))Marılyn manson mtv cocugudur yanı hali hazırda cocuktur satanıstlık onun neyıne ? bence postları atarken bıraz aratırmacı olalaım konu ne olursa olsun ....burda sımdı satanısmın manifestosunu yazıpta konuyu saptırmamada gerek yok herkes ıletecegım mesajı almıstır sanırım ....
    saygılar herkese...

• Arkadaşlar Heavy Metal veya metalin diğer türlerinde müzik yapan her gruba/sanatçıya satanist diyemezsiniz?!
    Heavy Metal i adam gibi dinleyen insanlar; tanrı inancından başka inançlar arayanlardır ve doğal olarak da heavy metale yönelirler, tabii gruplarda böyle şarkılar yapınca, inançlı insanlara ters düşerler sonra direk her heavy metal dinleyen/yapan adama satanist derler?! aslında, bazıları hariç, hiç biri satanist değildir ama biraz kafa dağıtmak için öylelermiş gibi gösterirler?!
    Siz heavy metalle uğraşacağınıza, gerçekten satanistliğin ne olduğunu öğrenmek ve ona göre insanları suçlamakla uğraşsanız böyle sorular gelmez?!!
    Ayrıca kaburgalarını aldırdığı doğrudur, ne kadarı reklam ne kadarı doğru bir fikrim yok ama bana göre reklam içindir..
  • Divinity sana hak veriyorum medyanın bu satanları ayıklayıp bulması ve presente ettiği programlarda bu trendin içine rock veya metal dinleyenleri de ayrıca kılık kıyafet içinde olaraktan aynı platforma koymaları gerçekten rezaletti.Ayrıca yakalanan ve zanediyorum kanal d ye konuşan bu satanların çoğuda kısa saçlıydı.)yani medya bizde tam olarak traşşşş..
  • +1 divinity ve +1 deepbluem
    satanistliğin sapkınlık oldugu konusunda herkes hemfikir gorunuyor zaten ....
    ben acıklamam gerektıgı kadar acıkladım divinity ve deepbluemda farklı ve guzel bı bakıs acısı getırmısler ...ama 3 posttur soyluyorum marılyn manson satanıst degıl!:)
    marılyn manson asla bır DISSECTION yada IMMORTAL gıbı olamaz....
    saygılar herkese....
  • ben zaten bütün heavy metal cilere hardcore cilere satanist demiyorumki !!!

ama marliyn değişik birisi smells like children albümünde f u c k frenky die bi şarkısı vasr artık ne kadar şarkıya benziyosa .
    pekala eğeer bu ise nie dier gruplar mesela slipknot niye böyle bi şarkı yapmıyo niye ben tanrıyım demiyo??????
  • cunku satanıstlerın tanrı olma gıbı bır amacları yoktur ...onlar zaten tanrıdan nefret ederler tanrı olma gıbı bı amacları neden olsunkı ?kac defa soyledım ben tanırıyım demek satanıstlık deıgıldır sadece marlıyn'ın megolamanlıgı ve kendını tatmınıdır...
    slipknot'ı iicie dınledıgınıde dusunmuyorum slıpknot butun elemanları ıowa'dan gelmedır ve ıowa dunyada ılahı dınlerı kabul etmeyen bı yer olarak ün yapmıstır.americanın cogu satanıst camıası ordan cıkar...slipknot-heretic anthem'i dınlersen ne dedıgımı anlarsın ...ve gene bu sarkıyı dınlersen ben tanrıyım demenın satanıstlıkle alakası olmadıgınıda gorurusun ....
    Son olarak bı acıklamada daha ;
    Black Metal=satanism,okültizim,paganısm ve samanısmle ugrasır ...
    Death Metal=cannıbalısm,death,hedonısm,war ve gore ıle ugrasır bu temaları ısler
    Heavy Metal=toplum sorunları ve sısteme karsıdırlar...
    tabı genele vurmamak lazım ....
    takrar herkese saygılar...
  • paqan ın topiğini görünce bi anda kan beynime sıçradı, sinirden duvarları tekmeledim.
    Başka gruplar olabilir ama Marlyn Manson konusunda biraz muhafazakar davranırım. Eğer bu arkadaşımız Mr. Manson ın yaşamını okuduysa onun Anton LaVey le yaptığı görüşmeden etkilendiğini ve bunun neticesinde Anton LaVey in kurduğu şeytan kilisesinde papaz olduğunu göreceksin. Ayrıca Mr Manson ın yaptığı işlere örnek olarak bi kaç şey daha yazayım; bateristinin baterisini yaktı(hemde adam hala bateriyi çalarken,aynı zamanda adamın saçlarıda tutuştu), konserde canlı hayvan ezme (özellikle civciv) vb... mr. manson la yapılan bir röportajda -benim çocuğumun dinleri öğrenmesi ve seçmesi konusunda sınırsız özgürlüğü olacak. Ama eminim ki oda zekasıyla kendisine en uygun din olarak satanizmi seçecektir. türü bir cümle sarfetmiştir. bu da Marlyn Manso ın stanist olduunu belirtir. Marlyn Manson ın MTV de yayınlanan ilk klibi "Sweet dreams" dir. Bu da zaten bi cover dır ve grubun tanınması için amaç olarak kullanılmıştır. Aynı Duman'ın şu an yaptığı gibi. Bence ilk albümde mükemmel bi albümdü ama herkes her şeyi yak şarkısıyla tanıdı Duman ı. Pazarlama stratejilerinde bu vardır. Ama insan reklam için hayatını vermez dostum. Mr.Manson ın vücuduna yaptıklarını kimse reklam ve para için yapamaz. Bu topluma karşı bir başkaldırıdır. Satanizm hakkında çok fazla bahsetmek istemem çünkü burda sadece Marlyn Manson grubunun satanist ve Türk düşmanı olup olmadıkları tartışılmaktadır.
    Tekrar söylüyorum Marlyn Manson satanisttir ve şeytan kilisesi nin papazıdır. Şeytan kilisesinde de bir tane papaz yoktur.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pagan</i>
    <br />Burda bırcok kısıye cewap vermem gerektıgını hıssettım bı an.
    Öncelıkle cozb adamın kendısıne sakso cekmek ıcın kaburgalarını aldırması manyakca bırsey ve Pıskolojısıyle alakalı satanıstlıgı ıle degıl:)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ben de zaten genel bi bilgi olsun ide söölemiştim :)
  • fokenli nin söyledikleri tartişilr tabiki >y/n
    bana göre de marilyn satanist gibi geliyor??

sweet dreams are made of this
    who am i to disagree
    travel the world and seven seas
    everybodys looking for somthing.
  • ben satanist olsaydim marylon mansonu aramiza almazdim igrenc bi adam muzigide ole
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.