Şimdi Ara

MarilynManson (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sakso çekmek için kaburga aldırmak cidden orj..
    adam manyak ama orj. manyak :-))
  • alla alla doğumda doktoru bebek mansonu elinde kaydırıp düşürdüyse ve o da bunun ceremesini çekiyorsa bize ne yaa..

Ben herifin yapacağına bakarım nedir, ne değildir hsb..
  • harbi dogru söylüyen acharad ben demişim marlyn zatan m? adam bana hangi metal müzik türünün hangi konuyu işlediğinden bahsediyo!!
  • pubicon sana katılmıyorum müzikleri bence güzel yani diğerlerinden farklı bi tarzı var
  • satanistmi deilmi kardesim
  • bir ropörtajında

x : şetyana tapıyormuşsunuz doğru mu ?

m.m : hayır şeytana inanmam ama eğer şeytan olsaydı o bana tapardı

ayrıca türk düşmanida değildir kendisi
  • bu adama satanist değil diyenler hangi akla hizmet konuşuyorlar anlamadım.adamın ne olduğu yüzünden belli.hangi insan evladı kendini öyle bir kılığa sokar bu akıl işimidir bilemeyeceğim.ayrıca her heavy metal diyenlere insanlar satanist demiyor çoğunlukla görünümlerine göre yargılıyorlar.bu çok doğru değil fakat bazıları çok aşırıya kaçtığı için insan düşünmeden edemiyor yani.harun yahyanın ispatına gülenlerinde ne oldukları blli ne diyeyim ALLAH ıslah etsin bunları ayrıca google de bi satanizm yazın ve grafiklere bakın marilyn manson satanistmiymiş değilmiymiş anlayın;)
  • Herkese böyle yakıştırma yapmaya amma bayılıyoruz

quote:

bu adama satanist değil diyenler hangi akla hizmet konuşuyorlar anlamadım.adamın ne olduğu yüzünden belli.hangi insan evladı kendini öyle bir kılığa sokar bu akıl işimidir bilemeyeceğim.ayrıca her heavy metal diyenlere insanlar satanist demiyor çoğunlukla görünümlerine göre yargılıyorlar.bu çok doğru değil fakat bazıları çok aşırıya kaçtığı için insan düşünmeden edemiyor yani.harun yahyanın ispatına gülenlerinde ne oldukları blli ne diyeyim ALLAH ıslah etsin bunları ayrıca google de bi satanizm yazın ve grafiklere bakın marilyn manson satanistmiymiş değilmiymiş anlayın;)

İnsanı görünüşüne göre yargılamak doğru değil diyorsun sonra kalkmş "ne olduğu yüzünden belli diyorsun"
    Google'da satanizm yazınca başlıklar altında bir cok metal grubuna ağır ithamlar var bunlardan hangisi doğru Manson hakkında bilgin olmadığı bariz belli...Bence konuşarak ne kendini rezil et ne milletin canını sık...
    Tabi Manson satanist değil demiyorum çünkü bir çok kaynak var buna dair...
    Ama kesinlikle Türk düşmanı değil

• quote:

Orjinalden alıntı: aaa_TR

Herkese böyle yakıştırma yapmaya amma bayılıyoruz

quote:

bu adama satanist değil diyenler hangi akla hizmet konuşuyorlar anlamadım.adamın ne olduğu yüzünden belli.hangi insan evladı kendini öyle bir kılığa sokar bu akıl işimidir bilemeyeceğim.ayrıca her heavy metal diyenlere insanlar satanist demiyor çoğunlukla görünümlerine göre yargılıyorlar.bu çok doğru değil fakat bazıları çok aşırıya kaçtığı için insan düşünmeden edemiyor yani.harun yahyanın ispatına gülenlerinde ne oldukları blli ne diyeyim ALLAH ıslah etsin bunları ayrıca google de bi satanizm yazın ve grafiklere bakın marilyn manson satanistmiymiş değilmiymiş anlayın;)

İnsanı görünüşüne göre yargılamak doğru değil diyorsun sonra kalkmş "ne olduğu yüzünden belli diyorsun"
    Google'da satanizm yazınca başlıklar altında bir cok metal grubuna ağır ithamlar var bunlardan hangisi doğru Manson hakkında bilgin olmadığı bariz belli...Bence konuşarak ne kendini rezil et ne milletin canını sık...
    Tabi Manson satanist değil demiyorum çünkü bir çok kaynak var buna dair...
    Ama kesinlikle Türk düşmanı değil

marilyn manson ne satanist ne türk düşmanı bırakın böyle işleri. adam bir kere hiçbirşeye inanmıyor, yani ateist bir insan. ayrıyeten yağtığı bazı aşırılıklar var yok değil ama buda yaptığı müziğin doğasında var.

• cok irenc resimleri var.satanistlere benzio..
    erkek olmasına ragmen tam bir travesti gibi
    genclere cok kötü bi örnek ingilterede filan konser vermesi yasaklanmıs saten.
    ama ben şarkılarını cok seviom..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.