Bu Kaptan Fawkaline'den(adı buydu galiba) alınan 64 görevi degil mi?
hehe senin dedigin dd görevi olmalı..
o görev çeşit çeşit ben 46 lwllik warriorla oraya giriyorum. ondaki amaç bana 2 silah çeşidi veriyor biri two handede(destroyer) diğeri one-handed(bleade) silah isimlerinde yanılılabilirim. oraya giriyon en sonda bi boss var elinde +8 fleme bi silah var o yaratığı öldürüyorsun ve 3 tane de onun haricindeki yaratıklardan düşüen kırmızı item var onlarıda alıyorsunuz . son boss u kestikten sonra sizi ordan çıkarıyor ve gidip aynı yerden silahı seçiyorsunuz. bide oradaki yaratıklardan degger defanslı çitinler düşebiliyor. oraya girmek için biri party yapıp giriş yapması lazım. tavsiyem 7 kişiden aşa gitmetyin en az 1 asas olmalı asas gizlenerek kapıları geçsinki diğer leri ölünce geçtiği kapılara gitsin ölünce ex gitmez bide öle lap die atalamayın yaratıklara 5 6 tanesinin arasında kalırsınız çünkü uzaktanda peşinize düşüyorlar orası zamanlıdır işinizi çabuk bitirin
Ya warya arkadaşlar iice çorba oldu benim kafam işin güzeli oyuna da giremiyom yoksa girip bacam
neyse artık gece girebilirsem kesin bi cvp yazacam buraya....
Yardımlar için tekrar Ty pek faideli olmadı ama :P
HaRDNiGHT
Saol Arkadaşım Bu biraz daha aydınlatıcı oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme